3d izris kuhinje

3d izris kuhinje nam omogoča program, ki pomaga, da lahko naredimo 3d načrt postavitve kuhinjskih elementov v skladu z našimi željami in načrti ter posebnimi prostorskimi specifikacijami, saj je lepo imeti novo kuhinjo, katere avtor izrisa, smo mi sami s pomočjo 3d programa za risanje kuhinj.
Pri zamenjavi ali nakupu nove kuhinje nam bo 3d izris pomagal, da najdemo 3d izris kombinacije postavitve elementov v skladu z našimi željami.

3d izris kuhinje, kot potrditev ali nadgradnja našega načrta za kuhinjo

Vsi imamo svoj načrt in predstavo, katero narekuje tudi prostor in njegove posebnosti, kakšno kuhinjo si želimo, kje bo stali elementi ipd.
Kljub načrtu kuhinje, pa se lahko zgodi, da bi potem, ko smo kuhinjo že montirali in jo uporabljamo v praksi, spremenili kuhinjski element ali spremenili postavitev njenih elementov, če bi se zavedali neomejenih možnosti postavitve, katere lahko preizkusimo s 3d izrisom. Risanje načrta za kuhinjo je enostavno.

Zakaj 3d izris kuhinje? Izris pomaga domišljiji, da prevlada nad navado

Kuhinje ne menjamo ali kupujemo vsak dan, zato je prav, da posebno pozornost posvetimo izboru elementov in pripravimo popoln načrt s 3d izrisom elementov.
Izris načrta postavitve, omogoča da bomo v kuhinji zadovoljni in da nam bo ustrezala njena postavitev in funkcionalnost še leta po njeni postavitvi.

načrti za kuhinje

Primer:
Gospa je zelo rada pekla pecivo in bila je znana po svojih dobrotah. Prišel je čas, ko se je odločila za novo kuhinjo, ogledala si je kataloge in ponudbe ter izbrala idealno kuhinjo najboljše znamke. O 3d izrisu ni razmišljala, saj je kljub 3d izrisu vedela, kaj želi in točno to je kupila. Menjava je bila hitra in veselila se je, da jo bo prvič preizkusila. Bila je zadovoljna.

Nekega dne, ko je bila na obisku pri prijateljici, ji je prijateljica pokazala novo kuhinjo, ki jo je njena hčerka načrtovala in izrisala za svojo družino s pomočjo 3d programa za risanje kuhinj. Kuhinja je bila kvalitetna in je imela zelo ugodno ceno.
Gospa je bila nad 3d izrisom navdušena, predvsem zaradi načina postavitve, saj je bil 3d izris načrtovan tako, da olajša doseg živil in opreme, kot tudi proces kuhanja, saj je pomočjo 3d izrisa risala načrt za dvignjeno pečico, tako da se pri peki ni potrebno sklanjati.

3d izris kuhinje

Gospa se je odločila, da gre v GA+kuhinje, kjer so ji naredili 3d izris elementa za vgradnjo pečice, ki ji je bila na dosegu njene roke, tako kot vsa živila, ki jih je uporabljala pri peki svojih dobrot.

Morda ti bo všeč tudi...