3d izris kuhinje je primeren za majhne in velike prostore

3d izris kuhinje vam izdelamo z računalniškim programom, ki je zelo zanesljiv. Na podlagi izpolnjenega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani, prejmete klic, ki je neobvezujoč. Klic lahko vodi do določitve termina za 3d izris, strokovnega svetovanja ali informacij o aktualnih akcijah. V obrazec je potrebno vnesti vaše podatke ter označiti želeni termin klica in izbrati kraj s ponujenega seznama, ki vam je najbližji. Opcija, ki vam je na voljo za brezplačni 3d izris, je tudi obisk našega svetovalca na vašem domu. V naših prodajno razstavnih salonih najdete poleg pohištva tudi gospodinjske aparate, ki so nujno potrebni v vsaki kuhinji. Naša ponudba gospodinjskih aparatov je zelo velika, saj želimo zadovoljiti čim večji krog kupcev. Artikle, ki jih imamo v ponudbi pazljivo izbiramo, saj nam je pomembno zadovoljstvo kupcev. V našem prodajnem programu imamo zelo kvalitetne artikle po ugodnih cenah. Vedno nudimo kakšno akcijsko ponudbo, ki je objavljena tudi na naši spletni strani. V razstavno prodajnih salonih vam naše strokovno usposobljeno osebje lahko naredi brezplačni 3d izris kuhinje, prav tako pa vam svetujejo o najprimernejši izbiri pohištva in gospodinjskih aparatov glede na vaše potrebe. Na pohištvo določenih blagovnih znamk nudimo celo 5 letno jamstvo.

3d izris in projektiranje kuhinje

Projektiranje kuhinje je s 3d izrisom veliko lažje, saj nam je na voljo njena vizualna podoba

S 3d izrisom kuhinje po meri lahko ustvarjamo različne kombinacije pohištva, dokler ne najdemo tiste prave, ki nam je vizualno všeč in ki zadostuje vsem zahtevam kupca. Vsaka kuhinja je zgodba zase, zato se med seboj razlikujejo v izbiri raznih elementov. 3d izris nam omogoča tudi razporeditev gospodinjskih aparatov, ki se običajno vgrajujejo v kuhinje. To so: hladilnik, kuhalna plošča, pečica, mikrovalovna pečica, napa, in pomivalni stroj. Njihova razporeditev je pomembna, saj obstajajo tudi določena pravila, ki jih je dobro upoštevati. 3d izris nam pri tem zelo pomaga, saj si lažje predstavljamo postavitev, glede na to, da imamo vizualno podobo celote. Po narejenem 3d izrisu in projektiranju kuhinje, se izberejo ustrezni elementi, ki so del celotnega sestava. V primeru, da ste se odločili za pohištvo po meri, se le-to naroči pri proizvajalcu.

Pri prenovi kuhinje si lahko zelo pomagamo s 3d izrisom

Postavitve kuhinjskih elementov so različne, odvisne so od razpoložljivega prostora. Za majhne kuhinje so najprimernejši enovrstni sestavi, ki zavzamejo najmanj prostora. Prav tako so za majhne prostore primerne postavitve v obliki črke L. Zelo pogosto se uporabljajo v mansardah, ki so prostori zahtevnejših oblik. V večjih prostorih se uporabljajo dvovrstne postavitve, postavitve v obliki črke U in postavitve z otokom. Postavitve z otokom nudijo zelo veliko delovne površine in prostora za shranjevanje. Strokovnjaki menijo, da mora otok meriti vsaj 1,2 x 0,5 metra, da postane funkcionalen. Pri prenovi kuhinje je potrebno upoštevati veliko različnih faktorjev. Zelo si lahko pomagamo s 3d izrisom. Pomembno je, da vemo kje so razne inštalacije, saj je potrebno razne elemente temu prilagoditi. Odločiti se je tudi potrebno o stilu pohištva, ki je lahko moderen ali rustikalen. Izbor pohištva za veliko ali majhno kuhinjo je zelo priporočljivo prilagoditi ostalemu pohištvu v hiši. V današnjem času so kuhinja, jedilnica in dnevna soba povezani v en prostor, ki je namenjen druženju in obedovanju. Zato je zelo priporočljivo, da se pohištvo v vseh treh sobah stilsko in barvno povezuje.

Prenova majhne kuhinje

Za izdelavo kuhinje po meri je potreben natančen 3d izris in točne dimenzije prostora

Velike in majhne kuhinje, ki jih nudimo so narejene serijsko, možna pa je tudi izdelava kuhinje po meri. S 3d izrisom se lažje odločimo glede postavitve, barve in stila pohištva. Pohištvo po naročilu je na voljo vsem, ki želijo imeti unikatni izgled pohištva. Še posebej pa je pohištvo po naročilu primerno za majhne prostore oziroma za prostore, ki so nepravilnih oblik. Če imamo na razpolago majhen prostor, je pomemben vsak centimeter, ki ga želimo izkoristiti. Pohištvo narejeno po naročilu se optimalno prilega vsakemu prostoru in tako optimalno izkorišča razpoložljivi prostor kar dosežemo s 3d izrisom. Prednost pohištva, ki je narejeno po naročilu je tudi možnost izbire in kombinacije barv in materialov. Ker je na voljo veliko različnih barv in tekstur front, so možnosti kombinacij res velike, kar si najlažje predstavljamo, če uporabimo 3d izris. Če želite ustvariti moderen izgled, vam priporočamo pohištvo visoki sijaj v svetlih barvah. V prostor vnese eleganco, zračnost in svežino, saj svetle barve tudi prostor optično povečajo. Svetlo pohištvo v visokem sijaju je neobčutljivo na umazanijo in se preprosto čisti samo z vlažno krpo. Pohištvo visoki sijaj v temnih barvah se uporablja, kadar želite ustvariti bolj tradicionalni izgled. Primeren je za večje prostore, ki imajo dovolj naravne ali umetne svetlobe. Elementi, ki imajo fronte v mat barvi se največkrat uporabljajo za ustvarjanje rustikalnega izgleda doma. S pomočjo 3d izrisa lahko izbiramo tudi ostale dodatke, ki so dekorativni in funkcionalni. Nekateri modeli kuhinj imajo nevidne ročaje, nekateri pa imajo vidne. Ročaji zelo lepo dopolnjujejo omarice, zato je njihova izbira tudi pomembna. Pomemben del opreme je tudi delovni pult, ki je lahko iz različnih materialov. Najpogosteje se uporablja les in granit. V zadnjem času so tudi zelo popularne plošče iz plastike ali stekla, ki se uporabljajo kot kuhinjske stenske obloge.

Morda ti bo všeč tudi...