3D izris kuhinje za izpolnitev raznovrstnih želj in potreb

3D izris kuhinje stranki neizmerno olajša proces nakupa. Program za 3D izris prikaže potencialni končni izgled želene kuhinje in kuhinjske opreme. Z ustvarjenim izrisom kuhinje po meri si je veliko lažje predstavljati kako bi trgovinski razstavni eksponati izgledali v realnosti. Svetovanje in izris kuhinje lahko tako hitro in enostavno preženeta morebitne skrbi ali dvome. 3D izris prav tako omogoči pripravo cenovnih stroškov za nakup in postavitev določene kuhinjske opreme ali aparatov ter tako olajša proces odločitve.

Podjetje GA+ Kuhinje so največji specialisti za prodajo kuhinjske opreme v Sloveniji. Med njihovimi prodajnimi eksponati je mogoče najti opremo Gorenje, Beko, Bosch, Electrolux, Noblessa, Miele in številne drugih kakovostnih znamk. Pri svojim strokovnjakih nudijo brezplačno svetovanje in izris kuhinje za vsako zainteresirano stranko. Petletno jamstvo in dolga življenjska doba prodajnih aparatov pa odvzameta precejšen stres nakupa.

izris kuhinje po meri GA

Izris kuhinje po meri zagotovi, da je oprema popolna za vaš dom

Izris kuhinje po meri je izvrsten za boljšo predstavo o končnem izgledu morebitne bodoče kuhinje. Upošteva se slog, obliko in velikost kosovne opreme, ki si jo stranka izbere. Strokovnjak pri delu uporabi podane meritve prostora in razporeditev kuhinjskih omaric ter druge opreme kot si jih je zamislila stranka, v tolikšni meri kot to dopušča velikost ali oblika vgradnega prostora. Ob končanem izrisu je mogoče podati okvirni znesek izbrane kuhinje, ki je odvisna od številnih odločitev, ki so na voljo stranki. Poleg različne barvne podlage, so na voljo različne kljukice ter oprijemki. Kuhinjski pult je mogoče izbrati med številnimi materiali, vzorci ter barvami. Prilagodljivost same razporeditve, velikosti in števila omaric je konkurenčna izdelavi pri mizarju in je urejena popolnoma po želji stranke. Medtem so kuhinjski aparati lahko prostostoječi ali vgradni, izbirati pa je mogoče med katerokoli znamko in cenovnim razredom.

GA+ kuhinje zagotavljajo petletno garancijsko obdobje. Dolga doba zagotovi, da so stranke lahko brez skrbi glede morebitnih nujnih popravil ali pokvar. Podjetje stremi k nabavi opreme, ki je zanesljiva in sposobno kakovostno delovati za dlje časa.

Program za 3D izris kuhinje je na voljo v prodajnih salonih GA+ Kuhinj

Program za 3D izris kuhinje ustvari virtualni načrt prostora in postavitve bodoče kuhinje. Kuhinjsko opremo je mogoče videti v vseh treh dimenzijah: širini, višini in globini. Rezultat je izjemno natančne in ga je mogoče spreminjati po potrebi. Izdelava digitalnega 3D izrisa kuhinje po meri je časovno veliko hitrejša in cenejša kot nekdanji fizični modeli. Programi za 3D izris kuhinj olajšujejo delo strokovnjakom in se bolje prilagajajo potrebam potencialnih strank.

Pri izrisu kuhinje po meri je ključno upoštevati mere prostora. Meritve prostora morajo biti točne, da posledično pri vgradnji ne bi prihajalo do neprijetnih težav z velikostjo kosovne opreme. 3D izris kuhinje prav tako upošteva raznovrstne strankine želje, pričakovanja ali potrebe.

svetovanje in izris kuhinje

Svetovanje in izris kuhinje olajša skrbi in poda okvirno ceno

Strokovni prodajalci v GA+ salonih se redno izobražujejo o obstoječi ponudbi in inovacijah na področju. Razvoj kuhinjskih aparatov in opreme je stalen. Oblikovni slog ter lepotni trendi se ves čas spreminjajo, tehnološki razvoj pa proizvaja vedno nove oblike za čim bolj učinkovito delovanje. V zadnjem desetletju je prišlo do pomembnih korakov v preoblikovanju aparatov po načelih trajnostnega razvoja. Novejši prodajni aparati uporabljajo veliko manj elektrike in vode. Cilj je ustvariti kuhinjsko opremo, ki bi bila čim bolj ekološko varčna, vendar prav tako zanesljiva.

GA+ Kuhinje ima v svoji ponudbi aparate in opremo izvrstne kvalitete, posebno skrb pa namenijo prav tako cenovni dostopnosti. S trgovinskim prodajalcem se je mogoče kadarkoli pogovoriti o aktualnih ponudbah – ugodne cene so vedno na voljo. Akcijska ponudba se redno spreminja, spremljati pa jo je mogoče tako na spletni strani kot v prodajnih salonih. V prodajnih salonih, ki jih najdemo v vseh večjih slovenskih mestih, je izpostavljenih več kot 80 razstavnih eksponatov. 3D izris kuhinje je izjemno priročen za predstavo o tem kako bo nova kuhinja izgledala v specifičnem prostoru, pred nakupom pa je vedno lažje opremo samo tudi videti v živo.

Izris kuhinje online je hiter in enostaven za vsakogar

Na brezplačen izris kuhinje se je mogoče prijaviti online. Na prodajni spletni strani GA+ Kuhinje so na voljo preprosti obrazci, prek katerih je mogoče stopiti v stik s podjetjem in se naročiti na svetovanje in izris kuhinje. Po obdelavi prijave stranka prejme klic na strokovno svetovanje, ki je neobvezujoč. Izris kuhinje po meri opravi izšolan strokovnjak, ki kupca seznani z morebitnimi obstoječimi akcijskimi ponudbami ter najnovejšimi inovacijami na področju kuhinjske tehnologije. Po želji je izris kuhinje možen tudi na strankinem domu.

Pri 3D izrisu kuhinje se podjetje zaveže k trajnemu varovanju vseh strankinih osebnih podatkov. Osebni podatki nikoli ne stopijo v roke nepooblaščenim osebam in so uporabljeni izključno le za namene sporazumevanja s stranko in oblikovanja izrisa kuhinje po meri specifičnega stanovanjskega prostora. V primeru, da se stranka ne bi odločila za nakup, se vse osebne podatke trajno izbriše ali se jih anonimizira.

Morda ti bo všeč tudi...