Pvc okna akcija

V podjetju Hausmart d. o. o. sledimo preprosti filozofiji: kvalitetno in estetsko stavbno pohištvo, med drugim pvc okna in vrata, ponuditi po najbolj ugodni ceni. Ker se zavedamo, da je nakup oken in vrat finančno velika investicija, za vas vedno pripravimo ugodne akcije, kjer lahko vrhunska pvc okna in vrata kupite po še bolj ugodnih cenah. Našo aktualno ponudbo in akcije si lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa nas obiščete na Gorenjskem, Primorskem ali Štajerskem v naših razstavnih salonih pvc oken in vrat ter si ogledate pvc okna in vrata. Po našem mnenju so pvc okna najboljša rešitev za vas, saj jih odlikujejo številne dobre lastnosti. Poleg tega, da jih v akciji lahko dobite po izredno ugodni ceni, so trpežna in stabilna, narejena iz visokokakovostnih materialov in profilov vodilnih nemških proizvajalcev, omogočajo izredno dobro zvočno in toplotno izolacijo, so enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Tudi izkušnje in mnenja kupcev pvc oken so pozitivna. Če se odločite za nakup pvc oken in vrat v akciji pri nas na Gorenjskem ali v kateri od naših poslovnih enot v Sloveniji, nakupa zagotovo ne boste obžalovali.

PVC okna po meri

Katera okna izbrati: lesena ali pvc okna?

Marsikdo se pred nakupom novih oken ukvarja z vprašanjem, katera okna izbrati: lesena ali pvc okna? Mnenja in izkušnje so različne, dejstvo pa je, da imajo tako lesena kakor pvc okna svoje prednosti. Odločitev za pvc okna je po našem mnenju boljša, saj imajo dolgo življenjsko dobo in so bolj enostavna za vzdrževanje. Pvc je izredno hvaležen material, ki pomeni trajno odločitev, saj odlično kljubuje tudi najbolj neugodnim vremenskim razmeram, uspešno pa varuje pred vdorom mraza in vlage. Vendar je v primerjavi z lesenimi okni prostore, kjer so pvc okna, potrebno bolj redno prezračevati, kajti pvc okna, za razliko od lesenih, ne dihajo. Cena lesenih oken je nekoliko višja kakor cena pvc oken, vendar lahko pvc okna in vrata kupite v akciji in tako prihranite. Vzdrževanje pvc oken je enostavnejše kakor vzdrževanje lesenih oken, saj lesena okna zahtevajo po nekaj letih obnovo. Čeprav je pvc okolju prijazen material in ga lahko recikliramo, so lesena okna najbolj naravna izbira. Ne glede na to, za katera okna se boste odločili, lesena ali pvc, pri nas boste dobili najboljšo kvaliteto po ugodni ceni. Ne spreglejte aktualnih akcij in si zagotovite najboljša pvc ali lesena okna.

Obiščite nas na Gorenjskem ali v kateri od drugih poslovnih enot v Sloveniji

PVC oknaPvc okna in vrata so po našem skromnem mnenju najboljša izbira za vas, še posebno, ko jih lahko po akcijski ceni dobite še bolj ugodno. Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona, lahko nas obiščete v naših prostorih na Gorenjskem ali kateri od drugih poslovnih enot v Sloveniji, lahko pa nam pošljete konkretno povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo.

Morda ti bo všeč tudi...