Aluminijasta vhodna vrata

Aluminijasta vhodna vrata so ekskluzivna izbira, prav tako, kot masivna. Samo pomislimo, kolikokrat v življenju dejansko zamenjamo vhod. Običajno jih menjamo takrat, ko so stara dotrajana, torej v večini primerov le enkrat v času življenja. To pomeni, da je še toliko bolj pomembno vzeti si čas pred izbiro novega vhoda. Aluminijasta vhodna vrata nam precej olajšajo izbiro, saj nam nudijo vse, kar lahko pričakujemo od kakovostnega vhoda. Predstavljajo namreč celovito rešitev, saj imajo dolgo življenjsko dobo, so varna, estetskega videza, omogočajo pa nam tudi sodobne rešitve za povečanje varnosti v lastnem domu. Velika prednost je možnost izbire povsem unikatnega modela, saj se jih da v celoti prilagoditi željam, potrebam in pričakovanjem strank. Vseh teh prednosti smo deležni tudi pri nakupu kovinskih in masivnih vhodnih vrat, pri čemer izbiramo med sodobnim, tradicionalnim ali pa kar drznim dizajnom – odvisno od tega, kako je videti objekt. Novi zunanji aluminijasti vhod je smiselno izbrati na podlagi njegovega ujemanja z že obstoječim objektom, saj prevečkrat pozabimo, da je prav vhod tisti, ki obiskovalca pritegne ali pa ga odbije že ob pogledu na objekt. Različne modele srečujemo vsakodnevno, čeprav se tega niti ne zavedamo. Za njimi se lahko skrijemo, jih odpremo s pričakovanjem, morda z radovednostjo ali s strahom, ker ne vemo, kaj se skriva za njimi. Dejstvo je, da so del vsakodnevnega življenja. Danes se uporabniki najpogosteje odločajo za aluminijasta ali masivna zunanja vhodna vrata.

Aluminijasta vhodna vrata

Različne izvedbe, zaradi katerih vsakdo najde pravo zase!

Aluminijasta in masivna vhodna vrata so v primerjavi z drugimi materiali razred zase. Medtem ko se aluminijasta vhodna vrata najlepše podajo k sodobnim izvedbam objektov, bodo masivna čudovito dopolnila tudi lesene hiške, v katerih zaživimo v sožitju z naravo. Če gledamo z vidika dolge življenjske dobe, lahko izbiramo tudi med kakovostnimi kovinskimi, ki imajo zaradi trpežnega materiala zelo dolgo obstojnost. Pri nakupu se je pametno osredotočiti na njihovo toplotno izolativnost, pa tudi na zvočno izolativnost ne smemo pozabiti. Sledita občutek varnosti in domačnosti, ne glede na to, ali so zunanja vhodna vrata aluminijasta, lesena masivna oziroma izdelana iz drugih materialov. Z vidika varovanja okolja sta obe izbiri idealni. Za dovršen preplet oblikovanja izberimo Pirnarja – vhod, ki brez kančka dvoma sproža vzdihe občudovanja in v vseh pogledih zadovolji novega lastnika. Pirnarjeva aluminijasta vhodna vrata ne navdušujejo samo v Sloveniji, temveč tudi drugod po svetu. Prepoznamo jih po inovativnih oblikah, ki jih ni mogoče opaziti pri nobenem drugem vhodu, po presenetljivi čistosti in popolni gladkosti. Pozornost pritegne kljuka, mojstrovina zase, ki pri opazovalcu vzbudi nove občutke občudovanja in spoštovanja. Mojstrsko dovršeni rokodelski detajli in inovativni način spajanja elementov je tisto, kar zaznamuje vsakega Pirnarja.

Kako izbrati vhod, ki nas bo navduševal še čez vrsto let?

Preden se dejansko odpravimo v salon oziroma se lotimo ogleda kataloga, razmislimo, kaj je tisto, kaj bi nas pritegnilo. Sprehodimo se po soseski in si oglejmo različne vhode. Aluminijasta vhodna vrata dajejo vtis, kot da vstopamo v graščino, poleg tega pa nam dajejo neprecenljiv občutek varnosti. Zaradi masivnih se nam zdi, da skupaj z nami živi narava. Idealna izbira so tista, ki so tako vizualno, kot tudi materialno usklajena z videzom samega objekta in nas pritegnejo k vstopu v prostor. Če nas vhod odbija od vstopa skozenj, potem zagotovo ni prava izbira za nas. Ker pa privlačnost pomeni, da bodo morda kakovostna aluminijasta/kovinska vhodna vrata pritegnila tudi neželene goste, kot so nepridipravi, je potrebno poskrbeti za maksimalno stopnjo varnosti. Namesto ključa izberemo odpiranje na prstni odtis. Tako zelo preprosto je! Aluminijasta ali masivna vhodna vrata naj bodo osvetljena, da bomo lažje našli mesto za prstni odtis in prag.

Masivna vhodna vrata

Aluminijasta vhodna vrata, ki se podajo k vsem tipom hiš

Aluminijasta vhodna vrata Pirnar BASICO 45 so cenovno zelo dostopna uporabnikom, podajo pa se k praktično vsakemu tipu objekta. Krasi jih oblika, ki je univerzalno uporabna pri vseh tipih hiš in zelo priljubljena pri kupcih vhodov Pirnar. Za vse, ki si želijo nečesa drugačnega, so na voljo v masivni izvedbi – večno topli in naravni smrekov les je na voljo v treh barvah: naravni, beli in temno sivi. Gre za trden in varen vhod čudovitega videza iz močne konstrukcije, za dodatno varnost pa poskrbijo še ključavnica s tremi močnimi kavlji, poseben cilinder z varnostno funkcijo v sili in zunanja varnostna rozeta cilindra iz nerjavečega jekla. Za prijetno in mirno bivanje je vsekakor dobro izbrati aluminijasta vhodna vrata, ki kljub svoji čvrstosti prispevajo k toplini in domačnosti. Predstavljajmo si vhod kot prehod med zunanjim in neznanim notranjim svetom, saj bo tako izbira tistega pravega zagotovo preprostejša. Aluminijasta in masivna vhodna vrata odražajo čudovit dizajn in vrhunsko izdelavo, zato so prava paša za oči. Pri Pirnarju vas čaka pestra izbira materialov in dekorjev, vsak izmed naših modelov pa je prava mojstrovina.

Morda ti bo všeč tudi...