Angleščina za začetnike

Angleščina za začetnikeVas zanima angleščina za začetnike? Začetni tečaji so najboljša rešitev za vse, ki niste vešči tega jezika in bi se ga radi naučili. Tako kot vsak začetni tečaj, se tudi angleščina za začetnike začne z osnovami. Začetni tečaj angleščine obravnava teme, ki praktične in uporabne za komunikacijo v vsakdanjem življenju. Na tečaju boste spoznali tudi kulturo in civilizacijske posebnosti angleško govorečih narodov.
Angleščina za začetnike v šoli Candor Dominko uči angleščino po načelih nevrolingvističnega programiranja.  Vsakdo ima namreč svoj pristop k učenju, saj informacije sprejemamo in obdelujemo na različne načine. Zato je angleščina za začetnike prirejena tako, da je dostopna vizualnim, avditivnim in kinestetičnim tipom tečajnikov.  Tečaj angleščine cena za začetnike lahko poteka v skupini ali pa individualno z učiteljem. Po končanem tečaju boste sposobni suvereno komunicirati tako z ljudmi, ki jim je angleščina tuj jezik, kot s tistimi, ki govorijo angleščino kot materni jezik.

Poslovna angleščina – tečaji poslovne angleščine za boljše karierne možnosti

V sodobnem globalnem poslovnem svetu je poslovna angleščina ključna za uspešnost vsakega, zlasti izvozno usmerjenega podjetja, saj večina mednarodnega poslovanja poteka ravno v angleščini. Poslovneži, ki svoje posle opravljajo na angleško govorečih trgih, se zato pogosto odločajo za tečaj poslovne angleščine. Cena tečajev je ugodna, na njih pa tečajniki pridobijo potrebne veščine in spretnosti, ki so pomembne pri pogajanjih ali poslovnih odločitvah.
Tečaj poslovne angleščine v prvi vrsti pomaga povečati poslovni besedni zaklad, s pomočjo katerega boste lahko komunicirali samozavestno, tekoče in jasno, predvsem pa na naraven način. V najpogostejših poslovnih situacijah, kot so predstavitve, sestanki ali pogajanja, se boste znali primerno odzvati. Bogat poslovni besedni zaklad vam bo pomagal tudi pri branju poslovnih člankov, v katerih boste lahko dobili praktične ideje za svoje delo, podjetje oz. kariero. Skozi pogovor boste vadili tudi slovnico, predvsem tisto, ki je pomembna v poslovnih pogovorih.

poslovna angleščinaIntenzivni program za učenje angleščine za zelo motivirane udeležence

K vpisu vabimo poslovneže, ki že imajo predznanje splošnega tujega jezika, nadgradili pa bi ga radi z znanjem poslovnega jezika. Tečaji poslovne angleščine so intenzivni, ciljno usmerjeni, učenje pa temelji na simuliranju resničnih pogovornih situacij ob uporabi sodobnih avdio-vizualnih sredstev.
Odločite se za tečaj poslovne angleščine in pokažite svojim delodajalcem, da se znate v vsakdanjih poslovnih situacijah uspešno sporazumevati v angleščini.

Obiščite nas in se prepričajte, da poslovna angleščina, kot tudi angleščina za začetnike, še nikoli ni bila tako enostavna.
Vabljeni.

Morda ti bo všeč tudi...