Aparat za vodo cena

V podjetju Limaks d. o. o. se zavedamo, kako pomembna je čist voda. Zato se trudimo, da našim strankam zagotovimo kvalitetne aparate oziroma avtomate za vodo po ugodni ceni, ki bodo zagotavljali zares čisto pitno vodo. Naša glavna dejavnost je distribucija aparatov za točenje čiste izvirske vode v 18,9 l plastenkah (balonih). Poleg tega pa v našem podjetju opravljamo tudi servisiranje in higiensko vzdrževanje aparatov za točenje pitne vode. Za aparate za vodo redno skrbimo z rednim testiranjem in preverjanjem kakovosti vode. Zavedamo se, da je za uporabnike naših aparatov izrednega pomena, da ne pride do mikrobioloških okužb. Zaupajo nam mnoge šole, podjetja, bolnišnice, zavarovalnice in banke, ki z veseljem uporabljajo naše aparate za vodo, saj ne le, da so izredno priročni, so tudi cenovno ugodni. Na naši spletni strani si lahko ogledate ponudbo aparatov za vodo. Poleg klasičnega aparata za vodo balon vam ponujamo tudi avtomat za vodo na direkten priklop, kjer se vodo prečisti s pomočjo filtrov. Naši aparati so namenjeni točenju naravne izvirske vode, in ne mineralne vode oziroma vode z mehurčki.

aparat za vodo cena

Avtomat za pitno vodo na direkten priklop – vodni aparat na filter

Avtomat za pitno vodo ULTRA SLIM deluje na direkten priklop na vodovod. Gre za tehnološko dovršeno napravo, ki ji priključimo na dotok vode iz vodovoda. Omogoča točenje tako hladne kakor tudi vroče vode, tako da si lahko na hitro pripravite čaj ali kavo brez štedilnika. Deluje s pomočjo unikatnega nabora treh filtrov, ki poskrbijo, da je voda, ki priteče iz avtomata, izredno čista. Uporaba aparata za vodo ULTRA SLIM je izredno enostavna in varna – ima samozapiralne pipe ali elektronsko krmiljenje točenja vode. Veliko je prednosti takšnega aparata za vodo, predvsem pa je pomembno to, da tak vodni aparat na filter zagotavlja kar 99,9 % čistost pitne vode. Cena investicije je nekoliko višja kot pri nakupu balonov za avtomat za vodo, vendar boste čisto vodo imeli vedno pri roki. V našem podjetju vam omogočamo tudi preizkus avtomata za vodo oziroma cenovno ugoden najem, če niste popolnoma prepričani v nakup.

Zavedamo se pomena čiste vode, zato so avtomati za vodo cenovno še bolj ugodni

Cena aparatov za vodo je vse bolj ugodna, zato se za nakup ali najem odločajo mnoge ustanove, podjetja pa tudi posamezniki. Ne le, da so izredno priročni, so tudi estetski. Na mnogih javnih prostorih so nameščeni aparati za vodo, ki jih ljudje izredno radi uporabljajo. Ker se tudi v našem podjetju zavedamo pomena dobre in čiste vode, vam ponujamo v najem ali nakup po zares ugodni ceni različne aparate za vodo.

avtomat za vodo cena

Morda ti bo všeč tudi...