Atrijske hiše

Marles d.o.o. je podjetje, ki ima več kot 50-letno tradicijo pri prodajo montažnih hiš, od več nadstropnih, atrijskih hiš do vrtcev, šol in ostalih objektov. Naše poslanstvo je uresničevanje sanj in ustvarjanje tehnično dovršenih objektov z dodatkom izvirnosti, ki zagotavljajo varnost, srečo in udobje bivanja v objektih. Dolga tradicija in kakovostni objekti so nam prinesli status vodilnega ponudnika rešitev na področju sodobnih lesenih hiš v Evropi, obenem pa sledimo normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanju okolju prijaznih materialov in sodobnim prostorskim ureditvam. Zavedamo se, da je hiša izjemno pomembna odločitev v življenju vsakega posameznika in se vsakega dela lotimo izjemno odgovorno ter smo na voljo za kakršnokoli vprašanje ali dilemo. Nudimo kakovostne načrte za atrijske hiše in ostale objekte, kjer lahko vidite, kako bo objekt izgledal v praksi, obenem pa vam nudimo tudi atrijske montažne hiše na ključ, kjer naredimo hišo po vaših željah, potrebah in idejah. Prepričani smo, da boste z nakupom hiše v našem podjetju izjemno zadovoljni, saj zagotavljamo ugodne cene in kvaliteteno gradnjo. Naše vrednote so zanesljivost, zaupanje, inovativnost, prilagodljivost in odgovornost, naš cilj pa so zadovoljne stranke, ki se z veseljem vračajo nazaj v naše podjetje.

Atrijska hiša

Atrijske hiše, večnadstropne hiše, vrtci in šole

Podjetje Marles je najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov, med katere spadajo atrijski objekti, večnadstropne hiše, šole in vrtci ter je že več kot 50 let sinonim za montažne hiše. V tem času smo zgradili že več kot 27.000 individualnih objektov in več kot 380 vrtcev in šol, kar je pripomoglo k temu, da imamo pomembno strateško vlogo pri razvoju montažne gradnje, saj nas odlikujejo znanje, izkušnje o razvoju in proizvodnji ter trženje montažnih hiš. Pri individualnih objektih lahko izbirate med različnimi tipskimi atrijskimi objekti, od atrijskih montažnih hiš na ključ do večnadtsropnih montažnih hiš, ki so na voljo po dostopni ceni. Pri načrtovanju in gradnji objektov sodelujemo z raziskovalnimi insitucijami, poslovnimi partnerji ter tudi s konkurenco na vseh tistih razvojnih področjih, ki so usmerjeni v spodbujanje in razvoj montažne gradnje, saj s tem delamo za skupno dobro in dobro vseh vas. Vse Marlesove hiše so sodobno zasnovane in kakovostno izdelane ter prilagojene različnim podnebnim razmeram in različnim okoljskim ter krajinskim razmeram, kar pomeni, da je primerna za vse vrste okolja in podnebja in jo lahko imate kjerkoli. V kolikor imate glede atrijskih hiš ali načrtov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Atrijske hiše – gradnja je hitra in poteka v zaprtih prostorih

Atrijske hiše so popoln doma za vse tiste, ki želite imeti pritlične hiše, brez nadstropij, ki ste radi v stiku z naravo in imate radi veliko izhodov na vaš vrt iz različnih prostorov. Marles skrbi za izjemno kakovost gradnje, materiali, ki jih uporabljamo so v skladu z mednarodnimi standardi, prav tako celoten sistem gradnje in tehnološki process, obenem pa redno kontrolo izvajajo nedovisni strokovnjaki mednarodno priznanih insitucij. Ena od bolj pomembnih značilnosti podjetja Marles, ko gre za gradnjo objektov je, da gradnja poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi, kar pomeni, da je neodvisna od vremena in lahko poteka v katerem koli letnem času in vremenu. Hitra in nemotena gradnja atrijskih hiš zagotavlja hitro možnost vselitve v prijetno in zdravo bivalno klimo, ki bo navdušila tako vas kot vaše najdražje. Nudimo vam pestro izbiro kakovostnih tipskih hiš, ki jih lahko vidite na naši spletni strani, lahko pa se odločite tudi za povsem individualen pristop, kjer vam naši strokovnjaki najprej narišejo načrt atrijske hiše, kjer upoštevajo vaše želje, ideje in predloge, potem pa zgradijo sanjsko atrijsko montažno hišo, ki vas bo navdušila.

Nakup hiše

Načrt in gradnja atrijskih hiš po ugodni ceni

Marles tipske atrijske hiše, ki jih lahko najdemo na naši spletni strani so racionalno zasnovane, kar pomeni, da je idealno zasnovan vsak del prostora v hiši, tako da je popolnoma izkoriščena za kakovostno, udobno ter varno bivanje. V kolikor se odločite za individualen pristop, pa najprej potrebujete kakovosten načrt atrijske hiše. Večina se odloči za tipski načrt atrijskih hiš, saj meni, da je individualen pristop zelo drag, a ne v podjetju Marles. Res je, da so tipski načrti nekoliko cenejši, a v kolikor želite kakovostno atrijsko montažno hišo na ključ vaših sanj, so cene povsem dostopne. Materiali za gradnjo hiše delujejo na človeka izjemno pozitivno, ter nudi zdravo in prijetno bivalno klimo, obenem pa so popolnoma neškodljivi za okolje, tako da nekaj pripomoremo tudi k našem okolju. Marles objekti so izredno energetsko varčni, kar pomeni, da boste imeli velik prihranek energije in s tem zelo povezane nižje stroške bivanja, kar je sploh pozimi, izjemno pomembna stvar. Prepričani smo, da boste z nakupom hiše v našem podjetju izjemno zadovoljni. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte po telefonu ali emaile, lahko pa se oglasite osebno pri nas v podjetju.

Morda ti bo všeč tudi...