Avtodvigalo za delavnice po ugodni ceni – škarjasto, dvstebrno in ostala dvigala

Avtodvigalo je, poenostavljeno, visoko zmogljiv hidravlični stroj, ki se uporablja v različnih delavnicah, poleg tega pa se lahko uporabljajo tudi pri montažah in demontažah različnih konstrukcij, na gradbiščih ipd. Avtodvigala so lahko različnih dimenzij in služijo različnim namenom, največkrat pa se uporabljajo prav kot dvigala za avtomobile v avtomehaničnih in vulkanizerskih delavnicah. Avtodvigala za delavnice so vam na voljo tudi v prodajnem programu podjetja MTool d. o. o. Ukvarjamo se s prodajo različnih dvigal za avtomobile: škarjasto avtodvigalo, dvostebrno avtodvigalo, enostebrno in štiristebrno dvigalo, v ponudbi pa so tudi dvigala za motorje, dvigala za tovorni promet in dvigala za pnevmatike. Avtodvigala si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi informacije o ceni.

Visokokakovostna dvigala za delavnice

Avtodvigala za delavnice so sodobna in moderna, opremljena z najboljšo tehnologijo in so zelo zmogljiva. Na voljo so različna dvigala, ki se razlikujejo po nosilnosti. Dvigalo za avtomobile je nujen pripomoček v prav vsaki avtomobilski in vulkanizerski delavnici, od načina dela in njegovega obsega pa je odvisno, katero boste izbrali oziroma kakšno dvigalo potrebujete. Naša ponudba je pestra in raznolika, predstavimo pa vam jo lahko tudi mi. Ukvarjamo se s prodajo na terenu, kar nam omogoča pristen stik s strankami in takojšnje posredovanje odgovorov na vsa vaša vprašanja. Smo mnenja, da takšen način dela povečuje zaupanje v nas in naše delo. Poleg avtodvigal lahko v naši ponudbi najdete tudi profesionalno orodje za avto delavnice in stroje. Cilj našega delovanja je nuditi kakovostno in ugodno orodje ter opremo za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Zastopamo številne kakovostne znamke iz vseh koncev Evrope. Uvažamo iz Nemčije, Avstrije, Francije, Luxemburga, Španije, Italije, Danske, Nizozemske in Belgije.

Z našim širokim programom se trudimo, da strankam nudimo več možnosti ob izbiri pri nakupu. Ker nam je zadovoljstvo naših strank zelo pomembno, nudimo svetovanje, predstavitev in servis določene opreme ter na vaše želje poskušamo reagirat v najkrajšem možnem času.

Dvigalo za avto cena

Ponudba avtodvigal – škarjasta dvigala za avtomobile

Škarjasto avtodvigalo je med vsemi avtodvigali najbolj priljubljeno, saj nudi dovolj prostora za delo na avtomobilu, predvsem pri avtoličarjih in avtokleparjih, poleg tega pa so enostavna za uporabo. Škarjasto avtodvigalo je tudi eno izmed najbolj prodajanih dvigal, posebno priljubljeno pa je med avtoličarji in avtokleparji. Izbirate lahko med različnimi škarjastimi dvigali, od nizkoprofilnih do mobilnih škarjastih avtodvigal. Vsa naša škarjasta dvigala so kvalitetne izdelave, obenem pa jih odlikuje ugodna konkurenčna cena. V kolikor imate o škarjastih dvigalih kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Iz ponudbe izpostavljamo navozno škarjasto dvigalo 3T Twin Busch. To je hidravlično škarjasto avtodvigalo z navozno kapaciteto 3 t, ki je primerno za mehanska in kleparska dela. Škarjasto dvigalo je primerno predvsem za delavnice z malo prostora, saj je ožje kot dvosteberno avtodvigalo. Škarjasto avtodvigalo je opremljeno z mehanskimi varovali, vključene pa so tudi gumi podloge. V ponudbi pa imamo tudi premično škarjasto dvigalo 3T Twin Busch, ki je primerno tako za večje kot tudi manjše avtomehanične in vulkanizerske delavnice. Omenjeno dvigalo ima dvižno kapaciteto 3t in je idealno za kleparska in vulkanizerska dela. To je odlično dvigalo, kjer zračni priključek ni potreben, saj vse poteka elektronsko. Opremljeno je z 2,2 kW motorjem, mehanskimi varovali in vključenimi gumi podlogami. Ponujamo vam tudi možnost nadgradnje škarjastega avtodvigala, in sicer možnost dokupa mobilnega kompleta za transport dvigala (TW S3-10 E).

Dvostebrna avtodvigala za delavnice

Dvostebrno avtodvigalo je preprosto in enostavne izvedbe. V primerjavi z ostalimi dvigali za avte so dvostebrna dvigala izjemno preprosta, obenem pa nudijo enostavno izvedbo ter uporabo. V ponudbi nudimo različne tipe dvostebernih avtodvigal, ki se razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah. Dvosteberna avtodvigala iz naše ponudbe so idealna rešitev za vse avtomehanične delavnice in prepričani smo, da boste z njimi zelo zadovoljni. Predstavljamo vam zelo kakovostno dvostebrno dvigalo manjše kapacitete dviga Twin Busch. Njegova kapaciteta je omejena na 3600 kg, maksimalna višina dviga je do 2080 mm in minimalna 96 mm. Opremljeno je z 2,2 kW motorjem, ima pa 45 s čas dviga in 30 s čas spusta. V omenjeno dvigalo za avto so vključeni tudi poviški za roke in zaščita za cilindre. Izberete lahko tudi dvostebrno dvigalo z zgornjo povezavo 3,6t TW236PEB3.9, ki ima dvižno kapaciteto 3600 kg in zgornjo povezavo. Dvigalo je med drugim opremljeno z elektro-magnetnimi blokadami (avtomatski sistem za sprostitev varnostnih blokad), avtomatskim zaklepom rok ter pokrovom motorja, ki služi kot zaščita pred prahom in zmanjša hrup motorja. Prav tako pa je opremljeno z varnostnim stikalom, ki izklopi delovanje motorja, ko avtomobil ali dvigalo doseže mejo dviga.

škarjasto avtodvigalo

Ostala ponudba podjetja Mtool d. o. o.

Poleg kakovostnih avtodvigal, ki jih lahko pri nas dobite po konkurenčni in ugodni ceni, vam ponujamo tudi kakovostno profesionalno orodje za avto delavnice in stroje. V ponudbi imamo ročno, pnevmatsko, električno in baterijsko orodje, agregate, cepilnike, indukcijske grelce, kompresorje, montirne stroje, sesalce, stroje za stiskanje vzmeti, varilne aparate, žage itd.

Morda ti bo všeč tudi...