Avtomat za vodo cena

Cena avtomata za vodo, ki ga lahko dobite v podjetju Limaks d. o. o., je zelo ugodna. Že od leta 1999 je glavna dejavnost podjetja distribucija aparatov oziroma avtomatov za točenje čiste izvirske vode iz 18,9 l plastenk (balonov). V balonih se nahaja naravna izvirska voda Vila 902, ki je doma v naravi. Vas zanima, kaj je izvirska voda? Berite naprej. Izvirska voda na površje priteka iz osrčja alpske krajine, izvira na Kašni planini na 1100 m nadmorske višine, polni pa se 200 m nižje, in sicer na 902 m nadmorske višine. Sedaj veste, zakaj nosi takšno ime. Naravna izvirska voda Vila 902 je najčistejša voda v Sloveniji. V podjetju Limaks d. o. o. vam zato ponujamo le najboljše. Poleg avtomata za vodo po ugodni ceni poskrbimo tudi za servisiranje in higiensko vzdrževanje avtomatov za vodo. Poleg avtomatov za balone lahko v naši ponudbi najdete tudi Ultra Slim aparat na direkten priklop. Pokličite nas ali pa nam pošljite povpraševanje o avtomatu za vodo in poslali vam bomo konkretno ponudbo s ceno.

Avtomat za vodo cena

Izvirska voda Vila 902 – najbolj čista izvirska voda v Sloveniji

Vas zanima, kaj je izvirska voda? Izvirska voda ima svoj izvir v podzemnem vodnem viru in vsebuje zdrave mikrobiološke elemente. Gre za najbolj čist in naraven vir vode, voda pa je namenjena pitju. Značilno za izvirsko vodo je, da se polni na izviru, po polnjenju pa ohrani enako čistost kot na izviru. Naravna izvirska voda je voda Vila 902. Poetično bi lahko rekli, da nosi v sebi pridih rose jutranjega svita in radoživosti žuborečega potoka, drznosti padajočega slapa in vilinske mehkobe. Izvirska voda 902 harmonizira naše telo in nas vedno znova okrepča in prerodi. Ona ohranja naš stik s prvobitno naravo in prinaša čisto energijo življenja. Naravna izvirska voda se nahaja v naših balonih, s katerimi oskrbujemo avtomate za vodo. Kakovost vode v avtomatu za vodo redno preverjamo z biološkimi in mikrobiološkimi testi. Takšen avtomat za vodo je cenovno ugoden in enostaven za uporabo. Balone pa vam dostavimo na katerokoli lokacijo.

izvirska voda 902

Vodni avtomat z direktnim priklopom na vodovodno omrežje ULTRA SLIM

Tovrstni aparat omogoča točenje hladne ali tople vode, ki s pomočjo unikatnega filtra poskrbi za zdravo in čisto pitno vodo. Avtomat za vodo Ultra Slim je enostaven za uporabo, priklopi se na obstoječo vodovodno napeljavo in električno omrežje. Prednost takšnega avtomata za vodo, ki je, mimogrede, tudi cenovno zelo ugoden, je vedno zagotovljena čistost pitne vode, saj se voda filtrira preko filtra in priteče ven 99,9 % čista.

Morda ti bo všeč tudi...