Beljakovine v prahu za uspešen razvoj mišic

Beljakovine za mišice pospešijo zdravo rast mišične mase in ohranjajo visoko stopnjo osebnega telesnega zdravja. Proteinski napitki pred ali po trening preprečujejo dehidracijo in zagotovijo, da je telo vedno primerno oskrbovano z beljakovinami ali proteini, vitamini ter minerali, ki so za uspešno fizično delovanje nujni. Za boljše telesno zdravje in hitro dosežene rezultate si stranka lahko svoj uspeh pospeši z učinkovitimi prehranskimi dopolnili na raznovrstni in kvalitetni ponudbi pri THE Nutrition.

Beljakovine ali proteini so podlaga za gradnjo nove mišične mase in ohranjanje čvrste telesne postave. Značilno vsebujejo veliko manj kalorij kot ogljikovi hidrati, vendar telo enako hitro in učinkovito nahranijo. S prehranskimi dopolnili in proteinskimi izdelki, ki jih nudi spletna prodajalna THE Nutrition, je izoblikovanje lepe poletne postave lažja in varnejša za zdravje. Omenjeno podjetje zagovarja zdravo in dolgotrajno oblikovanje telesa s športno aktivnostjo in ustrezno prehrano, brez nepotrebnega in zdravju škodljivega stradanja.

beljakovine v prahu

Beljakovine za mišice za zdrav proces hujšanja in športno aktivnost

Beljakovine za mišice pozitivno učinkujejo tako na moško kot na žensko telesno strukturo. Visok vnos beljakovin zagotovi, da je uporabnik pri športnem udejstvovanju primerno revitaliziran, in se ne poslužuje nezdravih prigrizkov, sladkarij ali prekomernih količin ogljikovih hidratov, ko začuti prve simptome lakote. Široka izbira izdelkov zadovoljuje različne zahteve in ob rednem držanju prehranskega programa zanesljivo pripomore posamezniku do poletne postave.

THE Nutrition spletna stran nudi svojim zvestim strankam 30% popust na izdelke. Na spletni strani si je mogoče ogledati tudi priročno revijo zdravih receptov za učinkovito izgubo maščobe in grajenje mišic, ter se o osebnih skrbeh glede telesnega zdravja in izbire pravih izdelkov za naš telesni tip pogovorimo s strokovno spletno ekipo.

Beljakovine v prahu za učinkovito in hitro izgubo škodljive maščobe

Beljakovine v prahu se hitro vmešajo v prehransko dopolnilni napitek in služijo kot podpora pri napornem treningu. Za topljenje maščobe in konsistentno, vendar neškodljivo izgubo maščobe je popoln tako imenovani Fat Burner. Uporabnik lahko preizkusi različne nadomestke obroka, ki pridejo v vseh mogočih okusih – najpopularnejše so seveda jagoda, čokoladi in vanilija. Na voljo so blokatorji ogljikovih hidratov za vse, ki bi imeli težave pri izgubi teže, in celo dietne palačinke, da je obdobje hujšanja kljub vsemu prijetno. Izdelki osnovani z zelenim čajem za energijo ter dietne ploščice so med strankami enako priljubljene.

Beljakovine pred treningom za osebni najboljši športni uspeh

Beljakovine pred treningom učinkovito zvišajo raven telesne energije za boljšo kondicijo. Uporaba med športno dejavnostjo je stalna in omogoča izgubo kalorij, istočasno pa je potrebno biti pozoren. Rehidracija ali izčrpanje se lahko pojavi, če je uporaba tolikokrat večja kot vnos. Pozornost je potreba dodeliti okrepitvi telesa, da pa to uporabniku ne bi vzelo preveč časa ali otežilo treninga, so hitri in učinkovit proteinski napitki popolni. Vnos beljakovin ali proteinov prepreči utrujenost in ohranja telesno pripravljenost za daljšo sejo treninga. Športnik je sposoben bolje prenesti stres in premagati intenzivnejši napor ali obremenitev. Telo je večkrat preobremenjeno, mišice pa utrujene, zato jih vnos dopolnila ključen.

Beljakovine po treningu za revitalizacijo in zdravo mišično rast

Beljakovine po treningu poskrbijo, da je telo okrepljeno. Če bi posameznik predolgo dneva ne jedel, začne samodejno varčevati  energijo oziroma kalorije, zaradi česar je posledično še težje doseči želeno telesno obliko. Še več – ob stradanju telo mišično maso celo izgublja. THE Nutrition ponuja raznoliko izbiro prehranskih beljakovinskih dopolnil, ki nahranijo, vendar ne redijo. Za zdravje in vitalnost so v izdelke vmešani pomembni minerali, aminokisline za močnejši imunski sistem ter antioksidanti.

Kvalitetno regeneracijo telesa lahko dosežemo z izotoničnimi napitki ali napitki z mešanico ogljikovih hidratov in proteinov. Pri THE Nutrition so na voljo tudi napitki okrepčani z vitamini, minerali in naravnimi izvlečki. Za bolečine si je mogoče kupiti proteinski napitek proti krčem, energijske gele in izdelke za zdravje sklepov. Naročiti je mogoče dopolnila za boljšo delovanje možganov in jeter. Prav tako je na voljo posebna proteinska linija za izboljšan libido in spolno moč. V sklopu zdrave prehrane so del ponudbe tudi prehranska dopolnila iz soje, ki so primerna za vegetarijansko dieto, in masla iz oreškov ali kokosova maščoba organskega izvora.

beljakovine po fitnesu

Beljakovine ali proteini po ugodnih cenah v prodajalnah THE Nutrition

THE Nutrition trgovine lahko najdemo v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Kranju in več drugih. V vseh 13 prodajnih mestih lahko strokovnjak stranki takoj priskoči na pomoč. Profesionalni nasvet kupcu pomaga izoblikovati prehranski program za specifično situacijo, telesni tip ali življenjski slog  vsake individualne osebe. Izbor izdelkov je raznolik, da si vsak uporabnik lahko najde izdelek popoln za njihove potrebe in želje. Pravilna mešanica športnih energijskih izdelkov je ključna za uspeh.

Doma si o uporabi in priporočilih lahko preberemo na strokovnem forumu spletne strani. Po želji se lahko vpletemo v zanimive diskusije z ljudmi v podobni situaciji ali povprašamo druge člane za nasvet. THE Nutrition ima zaposleno izkušeno in sposobno spletno ekipo za urejanje spletnega foruma in pomoč in odgovore na vprašanja strank. Motivirana ekipa je stalno zaposlena za sodelovanje z uporabniki in se lahko v kratkem času posveti morebitnim vprašanjem ali težavam.

Morda ti bo všeč tudi...