Čiščenje oblazinjenega pohištva

čiščenje hiše

Čiščenje oblazinjenega pohištva je nekoliko bolj specifična naloga, ki je ne opravljamo ravno vsak dan. Ko se pripravljamo na generalno čiščenje hiše ali pa samo čiščenje posebnega pohištva, je dobro poklicati strokovnjake. VALINA čistilni servis vam je na voljo za profesionalne storitve na najvišjem nivoju. Za čiščenje hiše in pohištva imamo speciala čistila in strokovni kader, ki se zna spopasti še s tako zahtevnimi nalogami. Smo pa na voljo tudi za upravljanje večstanovanjskih hiš in sosesk. Najsi gre za hišnika v bloku, vzdrževalca ali pa upravnika večstanovanjskih hiš  pri nas dobite odlično organizirane strokovnjake. Pozanimajte se tudi glede naših aktualnih zaposlitev (hišnik, vzdrževalec, čistilka  klik na našo spletno stran).

Čiščenje hiše in oblazinjenega pohištva

Če se odličte za storitev generalnega čiščenja prostorov (stanovanjske hiše, poslovnega objekta ali katere druge stavbe) bomo storitev izvedli bo naročilu, skupaj bomo izbrali obseg in termin dela. Naši delavci za čiščenje uporabljajo odlična čistila (npr. za trdovratne madeže, žvečilke, maščobe in drugo). Poskrbeli bomo za popolno čiščenje od stropa do tal. To obsega tudi čiščenje oblazinjenega pohištva, pa stropnih luči, cevi, zaves, stekel, žaluzij, tal … Za oblazinjeno pohištvo in razne tekstilne obloge nudimo oizvrstno globinsko čiščenje.

Oblazinjeno pohištvo potrebuje posebno nego. Takšno pohištvo je pogosto v uporabi in tudi v kontaktu s kožo, zato je nujno, da tudi po čiščenju ohrani mehkobo in prijeten vonj. VALINA bo poskrbela za vrhunsko čiščenje, ki bo oblazinjeno pohištvo globinsko očistilo, a ohranilo originalno barvo in mehkobo. Pohištvo boste lahko še dolgo uporabljali.

hišnik v bloku

Upravljanje in vzdrževanje večstanovanjskih hiš, blokov

Vsak investitor z večstanovanjsko stavbo mora po zakonu določiti njenega upravnika. Naše bogate izkušnje vam bodo pri tem pomagale, saj poznamo širok izbor strokovnjakov za posamezna področja. Upravniki večstanovanjskih hiš poskrbijo, da je delo in bivanje lastnikov in najemnikov prijetno in nemoteno. Nadalje pa za to skrbi tudi hišnik. Hišnik v bloku ali večstanovanjski hiši (lahko tudi “vzdrževalec”) je zelo pomembna oseba, ki mora biti nadvse zanesljiva. Najdemo vam ga pri VALINI, prav tako pa poskrbimo za vse potrebe dnevnega ali generalnega čiščenja. Bivanje bo z nami, našimi čistilkami, upravniki in hišniki veliko lepše.

VALINA zaradi povečanega obsega dela nudi za poklice hišnik/vzdrževalec zaposlitev. O tem se lahko pozanimate na naši spletni strani ali pa pokličete. Tudi za storitve čiščenja (čiščenje gospodinjstva, oblazinjenega pohištva, hiš, zavodov, poslovnih prostorov …) se morda najde služba za vas. Če potrebujete naše storitve ali pa bi radi delali za nas  oglasite se nam.

Morda ti bo všeč tudi...