Delovna obutev

Delovna obutev predstavlja eno izmed osnovnih sredstev, ki zagotovi udobno in predvsem varno delo – pa naj bo to delo doma, v delavnici, na cesti, ali kjerkoli drugje. Delovna obutev mora biti prijetna in hkrati odporna na različne udarce ter praske, priporočljivo pa je, da je delovna obutev odporna tudi proti vlagi. Poleg tega pa mora delovna obutev zagotavljati tudi dobro oporo med delom ter poskrbeti, da se oseba, ki obutev nosi, izogne zdrsom. Prav zato je pomembno, da je podplat delovne obutve kompakten in reliefen.
V trgovini Trgos ponujamo delovno obutev, ki bo zadostila potrebam delavcev pri različnih delih – vse od dela v delavnici, pa tudi na prostem in celo na cestišču. Delovna obutev, ki jo ponujamo pri nas je raznolika. Ponudba zajema delovne čevlje s kapico, delovne čevlje brez kapice, škornje ter natikače. Vsak tip čevlja je primeren za svojo vrsto dela, med delom pa delovna obutev zagotavlja udobje in varnost.

Delovna obutev

Udobni in robustni moški delovni čevlji zagotavljajo odlično zaščito pri delu

Moški delovni čevlji nudijo veliko opore med delom ter s pomočjo podplata s profilom preprečujejo zdrse in poškodbe, ki le-tem sledijo. Kljub robustnemu izgledu so udobni za hojo in nogi med delom ponujajo veliko opore in udobja. Zunanjost delovne obutve je kompaktna in tako nogo ščiti pred udarci, odrgninami in celo vbodi. V primeru potrebe po še kompaktnejšem čevlju svetujemo, da se odločite za nakup delovnih čevljev s kapico. Delovni čevlji, ki jih ponujamo pri nas so v večini nepremočljivi in tako nogo ščitijo pred mokroto, ki smo ji med delom velikokrat izpostavljeni. Poleg nepremočljivih delovnih čevljev s kapico in delovnih čevljev brez kapice so na voljo tudi škornji. Pretežno so le-ti sestavljeni iz gume in nogo tako učinkovito ščitijo pred mokroto. Zraven škornjev pa se na naših policah in v spletni trgovini nahaja tudi pestra ponudba natikačev.

Pestra izbira drugih kosov zaščitne delovne opreme

V trgovini Trgos pa ne ponujamo zgolj delovne obutve, pač pa tudi med drugo delovno opremo. Na naši spletni strani je predstavljena pestra ponudba zaščitnih oblačil ter zaščitnih rokavic, ki varujejo pred opeklinami, odrgninami in praskami. Ponujam pa tudi različne kose zaščitnih oblačil, kot so delovni kombinezoni, brezrokavniki ter delovne hlače. Prav tako zraven delovne obutve ponujamo še zaščito za oči, ki je neprecenljiva pri delih z nevarnimi snovmi ter na primer pri varjenju. Poleg zaščite oči pa je izjemnega pomena, tudi zaščita ušes. V ta namen v trgovini Trgos ponujamo pester program ušesnih čepkov in glušnikov, ki bodo zaščitili ušesa in tako poskrbela za zdrav sluh delavca.

Delovna oblačila z odsevniki bodo za vašo varnost skrbela tudi ponoči

Delo ob prometnih cestiščih, sploh v večernih in nočnih urah, je lahko zelo nevarno. Zato v trgovini Trgos svetujemo nakup delovnih oblačil z odsevniki, ki delavca ne bodo zavarovala zgolj pred udarci in praskami, ki jim je med delom izpostavljen, pač pa ga bodo delovna oblačila ščitila tudi pred mimo vozečimi se vozili, ki bi ga v naglici lahko zadela. Zaščitna delovna oblačila pa ne bodo zgolj ščitila pred udarci in avtomobili, pač pa bodo oblačila zagotovila tudi veliko prostora, kamor lahko delavec med delom shrani svoje osebne stvari, kot so telefon, denarnica in ključi.
Ob delovnih oblačilih z odsevniki ponujamo še delovne brezrokavnike, ki so primerni za uporabo v prehodnih obdobjih. Izbira pa se ne omejuje zgolj na brezrokavnike, pač pa v trgovini Trgos ponujamo tudi pestro izbiro delovnih hlač, ki bodo z veliko žepi olajšale shranjevanje različnih osebnih stvari, kot so telefon, denarnica ali ključi. Delovne hlače so sešite iz kompaktnega materiala, ki bo učinkovito ščitil pred odrgninami in praskami, življenjska doba hlač pa bo zaradi kakovostnih materialov in kvalitetne ter natančne izdelave, dolga.

Delovni čevlji s kapico

Ponudbo delovne obutve in ostale delovne opreme si lahko ogledate tudi na spletni strani

V primeru, da želite izvedeti več o moških delovnih čevljih in drugi delovni obutvi vas vabimo, da obiščite našo spletno stran. Na spletni strani je predstavljena pestra izbira moške delovne obutve ter drugih produktov, ki jih ponujamo. V primeru dodatnih vprašanj o delovni obutvi ali o drugih produktih, ki vam jih ponujamo, nas lahko kontaktirate po telefonu ali e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam pred nakupom delovne obutve še zastavljajo.
Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko delovno obutev in druge produkte ogledate v živo, se prepričate o kvaliteti izdelkov in delovno obutev ter delovna oblačila seveda tudi pomerite. Odprti smo od ponedeljka do petka od osme do devetnajste ure ter v soboto od osme do dvanajste ure. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa prijaznih prodajalcev, ki vam bo z veseljem svetovala pri izbiri delovne obutve in vam tako pomagala izbrati pravšnjo obutev za vas in vaše potrebe, zraven tega pa vam bomo pokazali tudi naše ostale produkte ter vam pomagali pri izbiri zaščitne delovne opreme, ki jo ob vašem delu nujno potrebujete.

Morda ti bo všeč tudi...