Delovna obutev

V podjetju Trgos vam ponujamo veliko izbiro delovnih oblačil. Izbirate lahko med široko izbiro delovne obutve, ponujamo vam tudi pestro izbiro delovnih kombinezonov. Delovne obleke, ki jih boste kupili pri nas so trpežne, kvalitetne in obstojne. Delovna obutev je trpežna in nudi dober oprijem, delovni kombinezoni pa so odporni na vlago in so nasploh zelo funkcionalni.

Delovna obutev zagotavlja kakovostno zaščito pred udarci in vbodi ter nudi dober oprijem

Zaščitna delovna obutev, ki jo boste kupili pri nas, je kakovostna, trpežna in trajna. Izdelana je iz kakovostnih materialov, ki nogi zagotavljajo zadosten oprijem med hojo in delom. Delovna obutev je izdelana po evropskih standardih. Delovna obutev ne premoči, pohvali pa se lahko tudi s kapico na konici čevlja, ki delavca še dodatno ščiti pred udarci in poškodbami, ki bi tako lahko nastale. Podplat delovne obutve je trd in odporen ter je tako zavarovan pred vbodi in zdrsi. Zraven tega, delovna obutev ne premoči.

delovni kombinezonPestro ponudbo delovne obutve si lahko ogledate na spletni strani

Oglejte si pestro ponudbo delovne obutve na naši spletni strani in se prepričajte o kakovosti in funkcionalnosti obutve, ki vam jo ponujamo. Cene delovne obutve so ugodne, njena kvaliteta pa je visoka. Pri izdelavi delovne obutve uporabljamo najkakovostnejše materiale in tako zagotovimo, da delovna obutev delavcu nudi udobje, je obstojna in se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo.

Zraven obutve, vam ponujamo tudi delovne kombinezone in druge zaščitne delovne obleke

Zraven delovne obutve, ne spreglejte tudi pestre ponudbe delovnih kombinezonov in drugih zaščitnih delovnih oblačil. Vsi delovni kombinezoni so izdelani iz kvalitetnih in odpornih materialov. Kombinezoni so tudi zelo funkcionalni, opremljena z žepi, kamor lahko delavec pospravi ključe, telefon in druge pripomočke.

Tudi ponudbo delovnih kombinezonov si lahko ogledate v naši spletni trgovini

Tudi ponudbo delovnih kombinezonov si lahko ogledate v naši spletni trgovini, kjer lahko izbirate med različnimi modeli, barvami in velikostmi kombinezonov. Odločite se za nakup izvrstnega delovnega kombinezona še danes.

Delovna obutevPonudbo kombinezonov in obutve pa si lahko ogledate tudi v živo v naši poslovalnici

Si želite ponudbo delovne obutve in kombinezonov ogledati v živo? Obiščite nas v naši trgovini v Lescah in se na lastne oči prepričajte o visoki kakovosti obutve in kombinezonov ter drugih oblačil, ki vam jih ponujamo. Ob prihodu v trgovino vas bo sprejel prijazen prodajalec, ki vam bo z veseljem pokazal zaščitna oblačila, ki vas zanimajo in vam pomagal pri izbiri številke. Svetoval vam bo tudi pri izbiri modela, ki ga potrebujete. Oblačila niso zahtevna za vzdrževanje, njihova življenjska doba pa je dolga.

Morda ti bo všeč tudi...