Delovni čevlji s kapico

delovna obleka in obutevDelovni čevlji s kapico, ki vam jih v podjetju Trgos ponujamo, so obstojni in delavcu ponujajo dober oprijem. Zraven tega se lahko pohvalijo s kakovostnim podplatom, ki ščiti pred vbodi, čevlji pa so opremljeni tudi z zaščitno kapico, ki še dodatno ščiti pred poškodbami. Ponujamo vam tudi široko izbiro druge delovne obleke. Ponudbo delovne obleke in čevljev si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini.

Delovni čevlji s kapico so kakovostni in udobni

Delovni čevlji, ki vam jih ponujamo v podjetju Trgos, se lahko pohvalijo s kvalitetno izdelavo, ki sovpada z evropskimi standardi. Ker se zavedamo, da je varnost delavca na prvem mestu, se delovni čevlji lahko pohvalijo tudi s kapico, ki delavca ščiti pred udarci in vbodi. Tudi podplat delovnega čevlja s kapico je kompakten in nudi dober oprijem, zraven tega pa nogo delavca ščiti pred vbodi in drugimi poškodbami, ki jim je med delom velikokrat izpostavljen.

Zraven delovnih čevljev s kapico vam ponujamo tudi široko izbiro druge delovne obleke

V podjetju Trgos vam zraven delovnih čevljev s kapico, ponujamo tudi drugo delovno obutev in obleko, ki je kvalitetna in trpežna. Obleka je sešita izjemno funkcionalno in tako delavcu pomaga pri opravljanju dela. Pri tem ima delavec zaradi žepov, ki so na obleki zašiti, dovolj prostora, da v njih pospravi telefon, ključe in denarnico. Material, iz katerega je delovna obleka narejena, je kakovosten in se le težko raztrga.

Vso ponudbo delovnih čevljev s kapico in delovne obleke lahko najdete na naši spletni strani

Vso ponudbo delovne obleke ugodno in čevljev s kapico ter druge obutve, si lahko ogledate v naši trgovini, kjer se lahko prepričate tudi o ugodnih cenah obutve in obleke, ki vam jo ponujamo pri nas. Za dodatna vprašanja o dobrih delovnih čevljih s kapico smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu.

Delovni čevlji s kapicoO kakovosti delovnih čevljev s kapico in ostale ponudbe se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici

Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kakovosti čevljev s kapico, druge delavne obutve in delovnih oblačil, prepričate na lastne oči. Pozanimajte se tudi o ugodnih cenah delovnih oblačil in čevljev s kapico ter se odločite za nakup. Delovna obutev je udobna in kakovostna, pa tudi delovna zaščitna oblačila, ki jih boste kupili pri nas, so trpežna in trajna.

Morda ti bo všeč tudi...