Digitalni tisk letakov hitrejši in cenejši od klasičnega

Tisk letakov CameraDigitalni tisk letakov in tisk na nalepke odlikujejo prilagodljivost, konkurenčna cena, kakovost, ki je primerljiva z offset tiskom, ter časovna odzivnost. Digitalni tisk je danes najmodernejši in najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade. Na videz je sicer podoben navadnemu tiskanju preko domačih tiskalnikov, a je bolj preprost in omogoča bolj kakovosten izdelek. Predhodna grafična priprava ni potrebna, saj tiskanje poteka naravnost iz datoteke. Zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. K hitremu tisku pripomorejo tudi kakovostne barve, ki se takoj posušijo. Poleg tega digitalni tisk letakov in tisk na nalepke predstavlja okolju prijazno tehniko tiska, ker omogoča, da se natisne zgolj željeno število izvodov in posledično zavržemo minimalna količina papirja.
Po zaslugi profesionalnih strojev lahko vsebine tiskamo tako na vizitke, letake, brošure in nalepke kot tudi na večje površine, kot so plakati in reklamni panoji. Digitalno tiskanje je primerno za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, in za takšne, ki jih potrebujete vedno znova. Digitalni tisk omogoča tudi izdelavo tiskovine z osebno noto, ki izdelku daje unikaten pečat. To še zlasti velja za vizitke in koledarje, pa tudi za tisk letakov in plakatov.

Tisk letakov – letak učinkovito promocijsko sredstvo

Letak predstavlja učinkovito promocijsko sredstvo, ki se uporablja za hitro doseganje večjega števila potencialnih strank. Izdelava in tisk letakov je hitra in enostavna storitev, saj razen osnovnih vodil estetike, podajanja informacij ter splošnih navodil za grafično oblikovanje ni posebnih omejitev ali pravil. Kljub temu pa ni odveč, če se pri izdelavi osredotočimo na nekaj nasvetov. Varčujmo s papirjem in tiskajmo na manjši format in obojestransko. Informacije o osnovnih vprašanjih – KAJ, KDAJ, KJE, in ZAKAJ – naj bodo na letaku jasno razvidne. Na letak ne nizajmo preveč vsebine in informacij, saj je letak v bistvu ”mali plakat”. Debelino papirja izberimo glede na tip vsebine, namen letaka ter način distribucije in življenjsko dobo letaka.

Grafično oblikovanje in digitalni tisk letakov in nalepk prepustite strokovnjakom

Poleg digitalnega tiska letakov in ostalih tiskovin vam tiskarna Camera lahko ponudi tudi grafično oblikovanje. Grafično oblikovanje je proces ustvarjanja oz. združevanja grafičnih elementov (barv, črk, simbolov, fotografij ali ilustracij) z namenom ciljni skupini posredovati jasno sporočilo oz. informacijo. Grafični oblikovalec, kateremu je dana naloga, da izdela vizualno podobo, mora poznati kar nekaj tehnik in postopkov, da lahko izdela kakovosten končni izdelek. Grafično oblikovanje namreč ni nekaj, kar bi se lahko naučili čez noč, marveč potrebujemo veliko časa in izkušenj. Pri grafičnem oblikovanju moramo poznati temeljne zakonitosti grafičnega oblikovanja, kombiniranja barv, tipografije ter poznavanje grafičnih programov.
Naš grafični studio bo poskrbel za grafično oblikovanje letakov, knjig, brošur, publikacij, vizitk, plakatov, koledarjev in drugih tiskovin. Cena je odvisna od obsega dela, vaših zahtev in težavnosti projekta, vsekakor pa zagotavljamo ugodno, a kakovostno storitev.
Osebna predstavitev ali predstavitev podjetja je lahko poseben izziv, a ne za naše grafične oblikovalce, ki bodo projekt izvedli od začetka do konca – od idejne zasnove, izdelave logotipa, izbora tipografije do oblikovanja najrazličnejših publikacij za vaše podjetje. Dobro izdelana in lična vizitka je za prvi vtis o podjetju lahko zelo pomembna, saj lahko pozneje pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom.

Personaliziran tisk za večji učinek tržnega komuniciranja

Digitalni tisk plakatov a2, je zelo prilagodljiv in ponuja številne ustvarjalne možnosti za dosego boljših marketinških učinkov. Med njimi je tudi personalizacija tiskovin, ki bo poskrbela, da bo vaša tiskovina dobila unikaten pečat. Oseben pristop je dokazano najbolj učinkovita, ugodna in prijazna tržna tehnika. Personaliziran tisk bo dosegel maksimalno pozornost med prejemniki, poleg tega pa personalizacija vstopnic, knjige ali brošure predstavlja popolnoma unikatno oglaševalsko gradivo, ki komunicira z osebnim namenom. Personalizacija tiskovin vam bo pomagala hitreje doseči in pridobiti stranke, obenem pa boste z njim okrepili zvestobo obstoječih strank.

Ugodna cena za tisk na nalepke

Tisk na nalepke CameraPoleg tiskanja letakov in plakatov je v tiskarni Camera možen tudi tisk na nalepke. Nalepke imajo skoraj neomejeno uporabnost, saj jih lahko nalepimo na stene, metalne, lesene ali plastične površine, pa tudi na tekstil. Med najpogosteje uporabljenimi so papirnate nalepke, ki pa niso odporne na vodo in vremenske vplive kot so na primer PVC nalepke. Te so lahko obstojne tudi 15 let in več, odvisno od njihove kakovosti, uporabljenih barv, pravilnega ravnanja in zaščite.
Tiskanje je na voljo tako v barvni kot črno-beli tehniki. Tiskamo lahko na matiran brezlesni, matiran premazni in gloss papir ter na različne barvne medije. Največja standardna velikost papirja je 488×330 milimetrov (tiskovna površina 475×320 milimetrov), teža papirja pa od 80 do 300 g/m2. Za odlično kakovost odtisov poskrbi digitalni tiskarski stroj Xerox 700 (črno-beli tisk) in Xerox 1000 (barvni tisk z parcijalnim UV lakom).

Če torej iščete kakovostno, hitro in ugodno grafično oblikovanje in tisk, potem je tiskarna Camera Ljubljana prava izbira za vas. Zato nikar ne odlašajte in še danes obiščite tiskarno Camera Ljubljana ter se prepričajte sami, kako ugoden je lahko tisk letakov, plakatov (a2), vizitk in nalepk.
Vabljeni.

Morda ti bo všeč tudi...