Digitalni tisk vizitk, letakov, vstopnic, nalepk in še mnogo več

Digitalni tisk je postal v zadnjih letih izjemno priljubljen. To seveda ni naključje, saj prinaša ogromno prednosti, ko ga primerjamo z drugimi možnostmi, ki jih imate. Primeren je za najrazličnejše tiskovine, tako standardne kot kompleksne. Tako je med drugim možen digitalni tisk fotografij, zgibank, katalogov, map, knjig, vabil, letakov, vstopnic, štartnih številk in kuvert. Možnosti so praktično neomejene, seveda pa je od posameznih ponudnikov odvisno, ali bodo znali prisluhniti vašim specifičnim željam in jih uresničiti.

Zakaj izbrati digitalni tisk?

Omenili smo že raznolikost možnosti, ki jih ponuja digitalni tisk (fotografij, koledarjev, vizitk ipd.). Vsekakor pa obstajajo mnoge druge odlike, zaradi katerih vse več naročnikov izbere prav to opcijo. Zagotovo ima pri tem zelo pomembno vlogo ugodnejša cena. To sicer ne bi pomenilo kaj dosti, če bi bila nižja cena povezana s slabšo kakovostjo. Vendar pa je na srečo digitalni tisk vizitk, nalepk, kuvert itn. po kakovosti povsem primerljiv s klasično tehniko. To pa pomeni, da boste prihranili kar precej denarja, ne da bi morali za to žrtvovati kvaliteto končnih izdelkov. Omeniti moramo še to, da je delo opravljeno zelo hitro, pogosto pa pride izjemno prav možnost popravkov v zadnjem hipu. Tudi če torej tik pred zdajci ugotovite, da je prišlo do napake ali pa si premislite glede določenih detajlov, to ne bo težava.

Tisk letakov Camera

Kakovosten digitalni tisk vizitk – naredite dober prvi vtis!

Ena izmed opcij, za katere se je mogoče odločiti, je, kot že omenjeno, digitalni tisk vizitk. Morda se vam zdi, da so vizitke danes praktično preživete, vendar to nikakor ne drži. Mnogi še vedno prisegajo na papir, ki ga povezujejo z bolj osebnim pristopom. Zagotovo boste naredili izjemno dober vtis na svoje potencialne stranke, poslovne partnerje in druge pomembne ljudi, ki jih srečujete, če izberete digitalni tisk vizitk. Profesionalno oblikovanje vizitk v kombinaciji z vrhunskimi napravami oziroma stroji poskrbi za presežek, ki se ga ne boste sramovali. Izstopite iz povprečja in izkoristite priložnost, da si vas zapomnijo. Naročite digitalni tisk vizitk, ki bodo povsem unikatne, prilagojene vaši osebnosti, dejavnosti, s katero se ukvarjate, in povsem osebnim preferencah. Ne slepite se, da so to malenkosti, ki ne štejejo – velikokrat so prav malenkosti tiste, ki na koncu odločajo!

Hiter in ugoden digitalni tisk brošur, zgibank idr. promocijskega materiala

Pomemben del vaše prepoznavnosti je vsekakor promocijski in predstavitveni material. V to kategorijo sodijo različne zgibanke, katalogi, letaki itn. Svetujemo vam, da ste tudi tu izredno previdni pri načrtovanju, saj ni vseeno, kakšno podobo ustvarjate. Z domišljenim pristopom in izpeljavo bo vaše podjetje zagotovo pritegnilo pozornost, kar bo pozitivno vplivalo na poslovno uspešnost. Digitalni tisk brošur in podobnih materialov sodi med zelo standardna naročila, zato je večinoma možna hitra dobava želenih materialov. Čeprav torej morda praktično v zadnjem hipu ugotovite, da bi potrebovali digitalni tisk brošur, ne obupajte prehitro. Smiselno je, da vsaj preverite, ali je mogoče najti ponudnika, ki bi bil sposoben izpolniti vaše želje v predvidenem času. Presenečeni boste nad hitrostjo in hkrati natančnostjo, ki jo zagotavlja najsodobnejša tehnologija – naj gre za digitalni tisk brošur, vizitk ali katerih koli drugih tiskovin. Preden obupate, torej dobro raziščite opcije, ki so vam na voljo. V enem samem paketu lahko dobite tako dostopno ceno in vrhunsko kakovost kot nadpovprečno hitrost, kakršna v preteklosti ni bila možna.

Tiskanje

Vašim željam prilagojen digitalni tisk koledarjev, fotografij ipd.

V podjetju Camera iz Ljubljane se potrudimo, da bo digitalni tisk ustrezal vsem vašim zahtevam. Ponujamo vam digitalni tisk vizitk, zgibank, knjig, letakov, map in drugih standardnih tiskovin, na voljo pa smo vam tudi za kompleksnejša naročila, na primer za digitalni tisk koledarjev. Prav tako vam ponujamo možnost personalizacije (npr. spreminjanje številke sedežev na posamezni vstopnici). Pri delu uporabljamo najboljšo opremo, kar poskrbi za odlične rezultate. Za digitalni tisk fotografij, koledarjev, vizitk idr. se sicer uporablja papir z gramaturo 80,0–350,00 g/m2, po želji pa je možen poseben, t. i. art papir, ki ga morate predhodno naročiti. Še ena možnost, ki jo imate, pa je, da namesto papirja izberete različne folije (samolepilne, magnetne, transparenti ali tapete).  Za konec naj omenimo še, da pomemben del naše dejavnosti predstavlja izdelava nalepk. Te so lahko klasične bele ali pa kompleksnejše – odbojne, popeskane, statične, odstranljive, vinske (strukturirane), fluorescentne ali pa pohodne. Odločiti se je mogoče za izvedbo mat ali sijaj. Ker se pri izdelavi nalepk uporablja izredno kakovosten PVC-material, ni nevarnosti, da bi prišlo zaradi potencialno manj ugodnih (vremenskih) pogojev do njihove poškodbe. Z veseljem prisluhnemo vašim morebitnim posebnim željam, ki morda niso del naše redne ponudbe, ter poskrbimo, da vaše ideje postanejo realnost, in sicer v najkrajšem možnem času. Pišite nam ali nas pokličite, povpraševanje pa je mogoče oddati tudi na naši spletni strani. Seveda pa nas lahko v času našega delovnika obiščete kar osebno –  na naslovu Cvetkova ulica 25 v Ljubljani. Veselimo se sodelovanja z vami.

Morda ti bo všeč tudi...