Dimne cevi inox cenik

Dimne cevi inox: idealna rešitev za sanacijo dimnika po ugodnem ceniku

inox dimnik

Čas zidanih dimnikov je tako rekoč minil, saj je razvoj peči povzročil, da so se spremenili tudi materiali, iz katerih so izdelani dimniki. Inox dimniki oziroma dimne cevi inox zadostijo prav vsem zahtevam sodobnih peči. Inox cevi za dimnik so izredno trpežne, saj so izdelane iz inoxa oziroma rostfreija, ki je izredno trpežen material. Poleg tega, da so dimne inox cevi za dimnik odporne na rjavenje, so odporne tudi na vlago, kislino, temperaturo in neugodne vremenske razmere. Pohvalijo pa se lahko z izredno dolgo življenjsko dobo. Cenik naših storitev vam bomo z veseljem posredovali. Za konkretno ceno sanacije dimnika z inox dimno cevjo pa nas pokličite in opravili bomo brezplačen ogled ter vam svetovali pri izbiri najboljše rešitve za postavitev novega ali sanacijo starega obstoječega dimnika.

Inox (rostfrei) cevi za dimnik: ugodna cena, moden izgled, zanesljiv dimnik

Inox dimne cevi v podjetju Dimniki Hočevar uporabljamo za sanacijo dimnikov (enoslojni dimnik). Gre za postopek, pri katerem v obstoječo dotrajano dimniško tuljavo vstavimo dimno cev inox. Če ima dimniška tuljava dovolj velik presek, je sanacija dimnika z inox cevjo za dimnik izredno preprosta in hitro opravljena, saj inox tuljavo oziroma dimno cev samo potisnemo v obstoječo tuljavo. Če pa je presek dimniške tuljave premajhen, s povrtavanjem opečnate tuljave dosežemo želeno dimenzijo in nato vstavimo inox cev za dimnik. Pri svojem delu uporabljamo tudi troslojne inox dimne cevi, ki so izolirane. Uporabljamo jih takrat, ko znotraj hiše nimamo dimnika in ga je potrebno zgraditi zunaj hiše. Prednost troslojnega inox dimnika oziroma inox (rostfrei) cevi za dimnik je tudi v tem, da tak dimnik ne potrebuje temelja. Inox dimnik je izredno lahek in brez težav ga lahko privijačimo na fasado.

inox cevi za dimnik

Zakaj se odločiti za inox dimne cevi oziroma dimnike?

Eden izmed razlogov je zagotovo cena v ceniku dimnikov. V primerjavi z zidanimi dimniki, so inox dimniki oziroma inox dimne cevi cenovno veliko bolj ugodni. Tudi sanacija inox dimnika ne bo velik strošek. Inox dimne cevi so enostavne za vzdrževanje, enostavne in hitre za vgradnjo. Inox cevi za dimnik je mogoče tudi dobro izolirati, pri čemer se dim ne bo tako hitro hladil, izolacija inox dimnih cevi pa bo preprečila tudi prepih. Ob rednem vzdrževanju bo življenjska doba vašega inox dimnika zelo dolga. Skrb za vzdrževanje prepustite strokovnjakom. V našem podjetju je cenik sanacij in vzdrževanja izredno ugoden. Oglejte si našo ponudbo storitev na naši spletni strani ali pa nas pokličite, če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z dimnimi cevmi inox, sanaciji dimnikov ali pa vas le zanimajo cene v ceniku naših storitev.

Morda ti bo všeč tudi...