Dnevne sobe

Dnevne sobeZa dnevne sobe velja, da so središče našega doma. V dnevni sobi preživljamo kvaliteten prosti čas, se odpočijemo po napornem dnevu v službi ali pa gostimo prijatelje ter se ob gledanju televizije zabavamo z družino. Za dnevno sobo je pomembno, da je pohištvo funkcionalno razporejeno in da nam nudi dovolj prostora za udobno bivanje. V podjetju Maros d. o. o. smo za vas pripravili ugodno ponudbo in pestro izbiro dnevnih sob oziroma regalov, poličnikov in komod za dnevne sobe. Poleg tega pa boste za opremo svojega stanovanja ali hiše našli tudi vrhunske kuhinje, sedežne garniture, garderobne omare, jedilnice, spalnice, otroške sobe ter dodatke za dom. Ne glede na to, kakšno dnevno sobo imate, majhno ali veliko, povezano s kuhinjo in jedilnico, prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli opremo, ki bo polepšala vašo dnevno sobo. Vabimo vas, da nas obiščete v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi ter si ogledate našo ponudbo dnevnih sob in ostalega pohištva za dom. Z veseljem vam bomo tudi svetovali pri nakupu.

Oprema dnevne sobe z jedilnico in kuhinjo: klasika ali moderni elementi

Pohištvo za dnevno soboMnoga moderna stanovanja ali hiše so zasnovani tako, da imajo povezano kuhinjo z dnevno sobo. Prostor je na tak način bolj odprt in zračen, pohištvo je v modernih domovih, kjer je dnevna soba povezana s kuhinjo ali jedilnico minimalistično. V naši ponudbi boste našli tako moderne stenske regale za dnevno sobo, ki jih pritrdimo na steno, kakor tudi klasične masivne prostostoječe regale, ki stojijo trdo na tleh in jih lahko bolj obremenimo. Oprema dnevne sobe z jedilnico zahteva kar nekaj razmišljanja in prilagajanja, tako v barvnih kombinacijah kakor tudi v sami postavitvi. Za dnevne sobe priporočamo umirjene in svetlejše barve, ki bodo spočile tudi naše oči. Več svobode pri barvah pa si lahko privoščite pri izbiri preproge ali sedežne garniture. Klasične dnevne sobe zahtevajo klasično pohištvo. Ljubitelji klasike se še vedno najraje odločajo za masivne lesene dnevne regale. Klasično dnevno sobo pa lahko popestrite tudi s kakšnim sodobnim elementom, na primer dizajnersko klubsko mizico. Vso ponudbo podjetja Maros d. o. o. si lahko ogledate v naših prodajnih salonih v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi, lahko pa obiščete tudi našo spletno stran, kjer so prav tako predstavljeni vsi produkti.

Vrhunsko pohištvo za opremo dnevne sobe in ostalih prostorov po ugodni ceni

Pri nas boste dobili visokokakovostno pohištvo za kuhinje, jedilnice, dnevne sobe in spalnice vrhunskih svetovnih proizvajalcev pohištva. Cena, ki jo boste plačali pri nas, se bo zagotovo izplačala, saj vam ponujamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. V podjetju Maros d. o. o. poskrbimo za strokovne izmere, svetovanje, pohištvo dostavimo in brezhibno montiramo. Na vso pohištvo nudimo tudi garancijo, izredno hitro in strokovno se odzovemo na morebitne napake in težave sproti odpravimo.

Morda ti bo všeč tudi...