Drsalke za rekreativno druženje ali za profesionalno rabo

Naše podjetje se že dolgo ukvarja s prodajo, zastopanjem in svetovanjem pri izbiri drsalk. V naši ponudbi lahko najdete otroške drsalke (nastavljive), drsalke za hokej, ženske drsalke, moške drsalke in še mnogo več. Zelo privlačne za nakup so otroške drsalke. Nastavljive drsalke za vaše malčke omogočajo enostavno učenje drsanja in kaj hitro boste obuli drsalke tudi vi. Drsalke so športna oprema, ki vam bo zagotovila ure sproščene zabave, obenem pa boste storili nekaj dobrega za svoje zdravje. Mnogo mamic se sprva ni hotelo preizkusiti v drsanju, dokler niso videle naših trendovskih in elegantnih ženskih drsalk. Prav tako pa so se očetje odločili za nakup, ko so spoznali sijajne moške drsalke ki jih imamo v ponudbi. Naše drsalke niso le kakovostne, privlačne so tudi njihove cene. Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte.

ženske drsalke B2MS

Drsalke za hokej so narejene iz izjemno trpežnih materialov

Pri nas boste našli veliko izbiro drsalk za hokej po konkurenčni ceni iz zelo kakovostnih in trpežnih materialov. Narejene so tako, da njihova konstrukcija prenese velike obremenitve. Moške drsalke za hokej imamo na zalogi tako za profesionalne igralce kot za rekreativne športnike. Oblikovane so anatomsko in ojačane v predelu gležnja in ahilove tetive. Izjemno se prilagodijo stopalu ter zagotavljajo občutek udobja in varnosti med igro. Drsalke za hokej so opremljene z jezikom, ki ščiti stopalo in pomaga pri gibanju. Vezanje je prilagojeno glede na individualne potrebe vsakega igralca, podplat pa je narejen iz izredno trdega najlona. Ne glede na to ali ste profesionalni igralec ali rekreativec, pri nas boste zagotovo našli drsalke za hokej, ki bodo primerne za vas.

Otroške drsalke – nastavljive ali fiksne, izbira je velika

Ko se vaš malček začne učiti drsanja, je potrebno kupiti zanj otroške drsalke. Nastavljive drsalke so sigurno najboljša investicija, dokler noga raste. V ponudbi imamo otroške drsalke (nastavljive), ki zajemajo številke velikosti od 26-29, 30-33 in 34-37. Niso pa namenjene zgolj začetnikom, saj po njih posežejo tudi boljši drsalci. Otroške nastavljive drsalke se lepo oprimejo gležnja, kar jim omogoča nartni pas z ježkom, dvojna zaponka in vezalke. Imajo odlično toplotno izolacijo in enostavno nastavljivost velikosti, kar omogoča gumb ob strani čevlja.

drsalke za hokej

Lepe in elegantne ženske drsalke in kvalitetne moške drsalke na zalogi

V naši pestri ponudbi boste našli ženske drsalke, za katere je značilna eleganca in živahnost. Modeli so primerni za začetnice ali za profesionalke, prav tako pa imamo na izbiro ženske drsalke za umetnostno drsanje, ki se uvrščajo med najkakovostnejše drsalke. Ženske drsalke so anatomsko oblazinjene okoli gležnja, kar dopušča enostavno gibanje in varen oprijem. Tudi moške drsalke so narejene iz kvalitetnih, trpežnih materialov, zato so možne večje obremenitve in visoka stopnja varnosti. Moške drsalke imamo na zalogi v različnih barvah in modelih po zelo konkurenčnih cenah, zato se boste z lahkoto odločili za nakup.

Morda ti bo všeč tudi...