Drsni komarniki cena

komarniki za drsna vrataČe želite učinkovito in zanesljivo zaščito pred mrčesom in komarji, predvsem v poletnih mesecih, potem je podjetje Akrol pravi naslov za vas. Poleg bogate ponudbe notranjih in zunanjih senčil, smo za vas pripravili veliko izbiro komarnikov za vrata, tudi za drsna vrata in panoramske stene po ugodnih cenah. Cena ne sme biti glavni faktor pri odločitvi za komarnik za drsna ali navadna vrata. Naj odloča predvsem kvaliteta. In pri nas boste dobili oboje, kvaliteten komarnik in ugodno ceno. Komarnik bo zaščitil vaš dom pred mrčesom, prostor pa boste prav tako lahko enostavno prezračili in si zagotovili boljšo kvaliteto bivanja. Če imate torej drsna vrata, je drsni komarnik za vrata idealna rešitev za vas. Poskrbeli bomo tudi za montažo komarnikov za drsna vrata.

DRSNI KOMARNIK. CENA IN KVALITETA PO VAŠI MERI

Drsni komarniki so namenjeni za drsna vrata, prav tako pa jih lahko montiramo na panoramske stene. Drsni del vrat ima lahko enojna, dvojna ali trojna drsna krila. Če so vaša drsna vrata širša, vam bomo prečno na desnem krilu montirali tudi prečko, ki bo zagotavljala večjo stabilnost drsnega krila. Drsni komarniki za vrata so enostavni za montažo, poleg tega pa jih lahko montiramo tudi na že obstoječo roleto ali žaluzijo. Drsni komarniki predstavljajo idealno rešitev za zaščito pred mrčesom na prehodih iz prostora na balkon ali teraso. Zaščita bo zares učinkovita, saj so komarniki izdelani po meri. Tudi uporaba drsnega komarnika za vrata je izredno enostavna. Drsni komarnik za vrata ne potrebuje posebnega vzdrževanja, le občasno čiščenje. Tudi ob neugodnih vremenskih razmerah bo drsni komarnik ohranil svoj izgled in funkcionalnost. To vam zagotavljamo.

Drsni komarniki cenaATRAKTIVNE CENE DRSNIH KOMARNIKOV ZA BOLJŠO KVALITETO BIVANJA

Če se torej odločate za učinkovito, dolgotrajno in zanesljivo zaščito vašega prostora pred mrčesom, preverite našo ponudbo in cene drsnih komarnikov. Komarnik za drsna vrata bo zagotovo pripomogel k boljši kvaliteti bivanja, saj ne boste več morali po nepotrebnem zapravljati za različna sredstva proti mrčesu. Prav tako pa boste lahko prostor prezračili. Za mirne in brezskrbne noči izberite naše komarnike za drsna vrata. Za ceno, ki jo boste plačali, boste dobili veliko. In tudi veliko prihranili. Imamo pa tudi dobro novico za vse tiste, ki vas pestijo alergije. Vsi naši komarniki za okna in vrata, tudi drsni komarniki in plise komarniki, so narejeni iz antibakterijske mreže, kar bo predvsem v spomladnem času cvetenja preprečilo marsikatero nadležno alergijo.

Morda ti bo všeč tudi...