Dvigala za avto: škarjasta, dvosteberna hidravlična in ostala avto dvigala

Dvigala za avto so nepogrešljiv del opreme vsake avtomobilske delavnice. Glede na način in obseg dela pa je odvisno, katero avto dvigalo boste potrebovali in uporabljali. V podjetju Mtool d. o. o. se ukvarjamo s terensko prodajo dvigal za avtomobile ter ostale opreme za avtomehanične, avtokleparske, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Terenska prodaja nam omogoča neposreden in oseben stik s stranko, ki ji lahko v živo predstavimo naše kakovostne produkte. Široka ponudba našim strankam omogoča lažjo in večjo izbiro, nudimo pa vam tudi strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri opreme za avtomobilske delavnice. V našem prodajnem programu lahko najdete poleg dvigal za avto (enostebernih, dvostebernih hidravličnih avto dvigal, štirostebernih in škarjastih dvigal za avto) tudi ročno, pnevmatsko, baterijsko in električno orodje ter delovne luči, stroje (agregati, boosterji, centrirni stroji, car spotterji, var spotter oprema, cepilniki, indukcijski grelci, batni in vijačni kompresorji, montirni stroji, optika, pometalni stroji, sesalci, varilni aparati, visokotlačni čistilniki in žage) in opremo (dvigala za menjalnike, delovne mize in omare, dvigala za motorje, hidravlična dvigala, lovilci olja, pnevmatske dvigalke, lestve, stojala, vozičke in ostalo). Vabimo vas, da si našo ponudbo ogledate na naši spletni strani. Če pa imate kakršnokoli vprašanje, pa nam ga lahko pošljete preko spletnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

hidravlično dvigalo za avto

Dvigala za avto – ponudba kakovostnih avto dvigal

V podjetju Mtool d. o. o. smo za vas pripravili pester prodajni program avto dvigal za delavnice. V njim se nahajajo enosteberna dvigala, dvosteberna dvigala (hidravlična dvigala za avto), štirosteberna in škarjasta dvigala za avto. Med najbolj iskanimi in prodajanimi so prav škarjasta avtodvigala, saj ponujajo veliko prostora za delov na avtomobilih, pa tudi enostavna so za uporabo. Tudi dvosteberno dvigalo za avto je priljubljena izbira mnogih avtomehanikov, ki so prav tako enostavna ta uporabo in izredno praktična. V naši ponudbi lahko najdete le najboljše modele avto dvigal znamke Twin Busch, za katera vam nudimo tudi servis in montažo, kar pomeni, da vam ponujamo celovito storitev na enem mestu. Twin Busch dvigala za avto so avto dvigala s preverjeno kvaliteto. Preverite celotno ponudbo dvigal za avto na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse informacije in tehnične lastnosti avto dvigal.

Enosteberna dvigala za avto – nepremična in premična

V naši ponudbi dvigal za avto se nahajate dva modela Twin Busch avto dvigal, in sicer nepremično in premično enosteberno dvigalo. Nepremično enosteberno dvigalo za avto je primerno za delavnice z omejenim prostorom ali za dela na avtomobilu, kjer je zahtevanega več delovnega prostora, kot so kleparska dela in podobno. Dvigalo za avto ima kapaciteto dviga do 2500 kg, maksimalno višino dviga 1930 mm in minimalno višino dviga 115 mm. Opremljeno je z 2,2 kW motorjem, deluje na hidravličnem principu. Opremljeno pa je z mehanskimi varovali in teleskopskimi rokami. Premično enosteberno avto dvigalo je primerno za lažje avtomobile, na katerih je potrebno delo, ki zahteva več delovnega prostora. Prav tako je primerno za delavnice z omejenim prostorom. Prednost premičnega enostebernega dvigala je, da ga je možno prestavljati – zapelje se ga lahko izven delavnice ali po delavnici ter se prilagodi prostoru.

škarjasto dvigalo za avto

Dvosteberno dvigalo za avto je priljubljeno avto dvigalo

V primerjavi z ostalimi avto dvigali so dvosteberna avto dvigala izjemno preprosta, obenem pa nudijo enostavno izvedbo ter uporabo. V ponudbi nudimo različne tipe dvostebernih avtodvigal, ki se razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah. Naša dvosteberna dvigala so idealna rešitev za vse avtomehanične delavnice in prepričani smo, da boste z njimi zelo zadovoljni. V ponudbi dvostebernih dvigal lahko najdete vrhunska hidravlična dvigala za avto znamke Twin Busch, med drugim tudi TW242A s kapaciteto dviga 4,2 T. Avto dvigalo Twin Busch 4,2 t je najpreprostejše dvosteberno avtodvigalo v naši ponudbi. Dvosteberno dvigalo ima 2050 mm maksimalno višino dviga in 96 mm minimalno višino dviga. Ponujamo vam možnost dokupa poviškov in zaščite za cilinder. Dvosteberno dvigalo za avto je opremljeno z dvema hidravličnima cilindroma, motorjem 2,2 kW, ročnimi varnostnimi blokadami, varnostnim stikalom, ki izklopi delovanje motorja, ko dvigalo doseže mejo dvig. Dvosteberno avtodvigalo ima tudi avtomatski zaklep rok, rokovanje z avtodvigalom pa je zaradi enostavnih kontrol zelo preprosto.

Vrhunska škarjasta dvigala

Med najbolj prodajanimi dvigali za avto so škarjasta dvigala, saj imajo pred ostalimi avtodvigali veliko prednost. Škarjasta avtodvigala nudijo ogromno prostora za delo na avtomobilih in so tako izjemno priljubljena pri avtoličarjih in avtokleparjih. So enostavna za uporabo in priljubljena v vseh vrstah delavnic, V naši ponudbi imamo različna škarjasta dvigala, tudi mobilna. Premično oziroma mobilno škarjasto dvigalo 3T Twin Busch je praktično dvigalo za avto, ki je primerno tako za večje kot tudi manjše avtomehanične in vulkanizerske delavnice. Premično škarjasto dvigalo z dvižno kapaciteto 3t je odlično škarjasto avtodvigalo, kjer zračni priključek ni potreben, saj vse poteka elektronsko. Opremljeno je z 2,2 kW motorjem, mehanskimi varovali in vključenimi gumi podlogami. Ponujamo vam tudi možnost nadgradnje škarjastega avto dvigala, in sicer možnost dokupa mobilnega kompleta za transport dvigala (TW S3-10 E).

Morda ti bo všeč tudi...