Fasada cenik

Cenik fasade, ki mu bilo nespametno reči ne

Če ste se odločili zaupati našim mojstrom, ker želite svoji hiši privoščiti novo preobleko, ste na pravem naslovu. Ponujamo namreč takšen cenik fasade, ki mu ne boste mogli reči ne, saj je najugodnejši v Sloveniji. Ne izgubljajte torej več časa z iskanjem ponudnikov, saj bodo naši strokovnjaki poskrbeli za obnovo fasade po ceniku, ki je trenutno najnižji v državi. Cena fasade po kvadratu pri nas namreč znaša že od 12 evrov na kvadratni meter, če sami zagotovite material. Če se odločite, da za material poskrbimo mi, pa cena fasade po kvadratu znaša od 25 evrov na kvadratni meter.

cena fasade po kvadratu
Preverite našo ceno fasade po kvadratu še danes

Z izdelavo fasad se ukvarjamo že dolgo vrsto let, lahko se pohvalimo z več kot šestletnimi izkušnjami. Na samostojno pot smo krenili šele pred kratkim, sicer pa smo del zelo uspešnega podjetja Lisi, zidarstvo in fasaderstvo d.o.o. Želimo si, da nam ponudite priložnost, da si pridobimo vaše zaupanje. Prepričali vas bomo, da smo ravno mi prava izbira za vas in za obnovo fasade po ceniku, ki je resnično izjemen. Fasade delamo po celotni Sloveniji. Ni je fasade, ki je ne bi zmogli uspešno in hitro dokončati. Ne ustrašimo se prav nobenega izziva, pa naj bo obnova fasade še tako zahtevna. Ker smo doma na Gorenjskem, in sicer v Zgornjem Bitnju, se bomo najhitreje lotili z obnovo in izdelavo fasad na Gorenjskem. Tudi sicer je največ naših novih fasad z Gorenjske, za vse naše sodelavce pa velja, da so resnični mojstri izdelave fasad.

Cenik fasade vas bo zagotovo prepričal

Fasada je izjemno pomemben del stavbe in s svojimi dolgoletnimi izkušnjami ter strokovnostjo bomo poskrbeli, da bo obnova vsake fasade kakovostna, hiša ali drug objekt pa bosta zasijala v povsem novi luči in s kakovostno fasado. Če vas zanima, zakaj smo ravni mi najboljša izbira za vas, nas prosimo kontaktirajte in z veseljem vam bomo pokazali naše dosedanje projekte ter mnenja naših zadovoljnih strank. Po želji vas lahko tudi zapeljemo do objektov, ki smo jim izdelali fasado, kjer se boste lahko na lastne oči najbolje prepričali o kakovostni izvedbi. Ko boste k temu prišteli še obnovo fasade po ceniku, ki je najugodnejši ta hip, saj ponuja ceno fasade po kvadratu po najnižji ceni, ne boste več oklevali pri vaši izbiri. Obljubljamo vam najvišjo kakovost in najnižjo ceno fasade po kvadratu ter za tem tudi stojimo!
Izberite torej eno od fasad priznanih znamk, kot so ROFIX, BAUMIT, JUBIZOL, WEBER in ostale, mi pa vam bomo na izdelavo izbrane fasade po izjemnem ceniku ponudili kar deset let garancije.

cena fasade po kvadratu

Morda ti bo všeč tudi...