Fotovoltaična elektrarna

Fotovoltaična elektrarna ali sončna elektrarna je zagotovo vir energije prihodnosti, saj sonce predstavlja neizčrpen in, kar je zelo pomembno, brezplačen vir energije. Investicija v fotovoltaično elektrarno za hišo ali vikend je pametna investicija, ki se vam bo povrnila v nekaj letih. S postavitvijo fotovoltaične elektrarne boste lahko dolgoročno tudi zaslužili, saj presežek električne energije lahko oddate nazaj v omrežje, hkrati pa boste naredili nekaj dobrega za okolje. Fotovoltaična elektrarna deluje na zelo enostaven način, za svoje delovanje pa uporabljajo najbolj obnovljiv vir energije – sonce. Fotovoltaično elektrarno za samooskrbo z električno energijo lahko postavi vsak posameznik ali mali poslovni odjemalec, ki je hkrati tudi lastnik merilnega mesta v stavbi, ki se bo samooskrbovala z električno energijo. Fotovoltaična elektrarna se lahko postavi na streho ali fasado stavbe, hiše ali vikenda, v tem primeru ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Za vse ostale primere pa je potrebno pridobiti gradbeno dovoljenje, kar lahko precej dvigne ceno investicije. Če se zanimate za fotovoltaiko za vikend ali hišo in želite, da se vaš dom samooskrbuje s čisto električno energijo, potem je Sol navitas pravi naslov za vas. Vabimo vam, da nam pošljete povpraševanje in z veseljem vam bomo predstavili cenik fotovoltaike in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja.

fotovoltaika za vikend

Fotovoltaika za hišo ali vikend: naj vaš dom postane vaš lasten vir energije

Fotovoltaika za hišo ali vikend pomeni, da ste se odločili za čisto in okolju prijazno pridobivanje energije. Na ta način lahko vaš dom postane vaš lasten vir električne energije. Cena sprva nekoliko večje finančne investicije se povrne v nekaj letih, vendar pa lahko brez zadržkov rečemo, da je investicija v fotovoltaično elektrarno naložba za življenje. Cenik in cena za postavitev fotovoltaične elektrarne je odvisna od nekaterih dejavnikov, med drugim od velikosti in moči sončne elektrarne. Prepričani pa smo, da boste pri nas dobili največ za svoje denar. Poleg tega pa lahko tudi kandidirate za državne subvencije, ki jih država ponuja za postavitev fotovoltaične elektrarne. Fotovoltaika je v Sloveniji deležna vse večjega zanimanja in prav je tako. Če želite tudi vi izkoristiti neizmerno energijo sonca in prihraniti pri stroških elektrike, pri tem pa še zaslužiti, potem nas obiščite v podjetju Sol navitas. Poskrbeli bomo, da bo fotovoltaika za vikend ali hišo najboljša investicija v vašem življenju. In vaš dom bo postal vaša lastna elektrarna.

Fotovoltaična elektrarna

Cenik fotovoltaične elektrarne za lastno rabo

Vse več odjemalcev električne energije v Sloveniji se odloča za fotovoltaiko za svoj dom ali vikend, saj samooskrba z elektriko dolgoročno omogoča velike prihranke in prinaša mnoge koristi. Vse informacije o ceniku in fotovoltaiki lahko dobite v podjetju Sol navitas, kjer bomo z veseljem poskrbeli za postavitev vaše nove fotovoltaične elektrarne na streho ali fasado vaše hiše.

Morda ti bo všeč tudi...