Fotovoltaika Slovenija ponuja le najboljše fotovoltaične elektrarne za vaš dom

Fotovoltaika Slovenija je relativno mlada panoga, vendar se vsak dan bolj razvija. Fotovoltaične elektrarne v SlovenijI so vse bolj pogoste in vidimo jih lahko praktično vsepovsod. Delovanje fotovoltaike je v samem bistvu zelo enostavno. Poenostavljeno lahko rečemo, da se sončna oziroma fotovoltaična energija, ki je, mimogrede, popolnoma brezplačna, preko fotovoltačnih modulov pretvarja v električno energijo. Če tudi vas zanima fotovoltaika za dom, potem nas kontaktirajte. Naše elektrarne so kakovostne in delujejo brezhibno. Poenostavljeno lahko rečemo, da fotovoltaika deluje tako, da fotonapetostni sistemi z izkoriščanjem fotonapetnostnega pojava pretvarjajo svetlobno energijo v električno energijo. Fotovoltaične elektrarne so okolju prijazne, zato je fotovoltaika v Sloveniji in njen razvoj vsekakor zelo zaželen.

fotovoltaične elektrarne v Sloveniji

Odločite se pametno!

V podjetju Sol navitas smo mnenja, da je fotovoltaika pametna odločitev. Sončne elektrarne ne le, da so okolju prijazne, so tudi cenovno najbolj ugodna odločitev za pridobivanje električne energije. Zakaj ne bi izkoristili energijo sonca, ki je popolnoma brezplačen in neizčrpen vir energije? Prepričani smo, da je investicija v fotovoltaiko v Sloveniji investicija v vašo varno in udobno prihodnost. Podjetje Sol navitas je eno največjih podjetij in strokovnjakov na področju fotovoltaike v Sloveniji. Stremimo k izdelavi celovitih sistemov na področju fotovoltaike, velik poudarek pa dajemo kakovosti, saj vgrajujemo le najbolj kakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev. Prepričani smo, da naše sončne elektrarne dajejo investitorjem najvišji donos na vložena sredstva, zmanjšujejo tveganja in zagotavljajo učinkovito delovanje vsaj 30 let.

Najboljše fotovoltaične elektrarne v Sloveniji

Fotovoltaika Slovenija lahko ponudi veliko več kot zgolj kakovostne komponente za sončne elektrarne. Zaradi geografske lege je Slovenija idealen prostor za postavitev sončnih elektrarn, pri tem pa je potrebno dobro premisliti, kjer naj se nahaja in kako veliko izbrati. Mi vam ponujamo samo najboljše in najbolj kakovostne fotovoltaične elektrarne v Sloveniji, saj vgrajujemo samo najboljše module priznanih proizvajalcev, kot so na primer Yingli Solar, Bisol, Luxor Solar, Trina Solar itd. Z lastnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju fotovoltaike pa smo razvili tudi lastno aluminijasto konstrukcijo za pritrjevanje sončnih elektrarn, zato vam tudi na tem področju lahko ponudimo raznovrstne rešitve. Če se odločite za nakup elektrarne pri nas, vam bomo ponudili tudi vzdrževanje vaše fotovoltaične elektrarne. Naše podjetje sestavlja skupina strokovnjakov z izkušnjami na področju projektiranja, energetike, informatike in zakonodaje, kar je za potencialne investitorje garancija, da bo njihov fotovoltaični sistem izveden ne le kakovostno, temveč da bo učinkovito deloval celo življenjsko dobo. Fotovoltaika Slovenija ima zares velik potencial in škoda bi bilo ne izkoristiti ga.

Fotovoltaika – delovanje je okolju in uporabniku prijazno

Verjetno se tudi sami sprašujete, zakaj je fotovoltaika Slovenija tako priljubljena v zadnjih letih. Gre za eno izredno hitro razvijajočo se panogo, ki ima velik potencial tudi v Sloveniji. Delovanje fotovoltaike je sila preprosto, koristi pa so mnoge. Kot smo že omenili, je sonce neizčrpen vir energije. Prav zato ga je smiselno izkoristiti za pridobivanje električne energije. Fotovoltaika predstavlja preprost proces, pri katerem se sončna energija spreminja v električno energijo s pomočjo polprevodniških solarnih celic. V našem podjetju vam nudimo zelo kakovostne sisteme, s pomočjo katerih se pridobiva električna energija. Prodajamo in vgrajujemo fotonapetostne module priznanih proizvajalcev, med njimi so tudi fotonapetostni moduli Bisol, ki so proizvedeni iz najboljših materialov in so prepoznani tako v Sloveniji kot tudi drugod po svetu po svojem brezhibnem delovanju, vrhunski kakovosti in tudi estetskem videzu. Fotovoltaika za dom je nedvomno najboljša odločitev za vse tiste, ki imate možnost postavitve sončne elektrarne na streho ali fasado vaše hiše in ki se želite samo oskrbovati z električno energijo.

Fotovoltaika Slovenija

Razvili smo lastno nosilno konstrukcijo

Poleg tega, da vgrajujemo samo najboljše materiale priznanih proizvajalcev, smo razvili tudi lastno nosilno konstrukcijo, ki ponuja inovativne rešitve za vse vrste kritin in je plod lastnega razvoja in dolgoletnih izkušenj ter pridobljenega znanja. Našo nosilno konstrukcijo odlikujejo ne le trdnost in stabilnost, temveč tudi odpornost na vse vremenske pogoje in dolga življenjska doba. Montaža je enostavna in lahka, ponujamo pa vam tudi 10 let garancije na material. Fotovoltaična energija je lahko odlična rešitev za vas, v to smo prepričani. Postavili smo že ogromno sončnih elektrarn v Sloveniji in tujini.

Kako do nove sončne elektrarne?

Če ste do sedaj pridobili dovolj informacij, kaj je to fotovoltaika Slovenija, kako delujejo sončne elektrarne, kam jo postaviti in kako jo vzdrževati, naj vam na kratko predstavimo pot, kako priti do nove sončne elektrarne. Naj samo opomnimo, da je izredno pomembna lokacija, pa tudi izvajalec, ki bo sončno elektrarno postavil. Le tako bo sončna elektrarna dobro delovala. Poenostavljeno lahko rečemo, da poteka pot do vaše nove fotovoltaike za dom takole: izbira lokacije (streha, fasada, zemljišče), izbira izvajalca, izbira modulov in razsmernikov, načrt elektrarne in projekt za izvedbo, izvedba in zagon elektrarne, pridobitev Deklaracije za proizvodno napravo in pridobitev Odločbe o dodelitvi podpore in sklenitev pogodbe o zagotavljanju podore. Če želite tudi vi izkoristiti neizmerno energijo sonca in prihraniti pri mesečnih stroških za električno energijo, ne odlašajte in nas pokličite.

Morda ti bo všeč tudi...