GA kuhinje

Lepe moderne kuhinje po meri popolnoma spremenijo videz prostora in ga napolnijo s svetlobo in lepoto čistih, ravnih linij, katere odlikujejo moderne in funkcionalne kuhinje. V podjetju GA kuhinje, imamo na izbiro veliko vrst in modelov modernih kuhinj visoke kvalitete z dolgo življenjsko dobo. Zelo uporabno za naše stranke je, da imajo možnost izbire moderne kuhinje po meri, za zelo dostopne cene. Za kvaliteto vseh naših modernih kuhinj jamčimo s petletnim jamstvom. Moderne kuhinje visokega sijaja so zasnovane tako, da združujejo funkcionalnost in estetiko. V primerjavi s klasičnimi kuhinjami imajo moderne kuhinje po meri ohranjeno preprostost v svojih detajlih, kar jim da brezčasnost v njihovi lepoti. Najbolj pogosta izbira moderne kuhinje visokega sijaja pri nas je bela, takoj za njo pa je črno bela kombinacija moderne kuhinje. V zadnjem času opažamo, da se stranke vedno bolj odločajo tudi za žive barve, ki odlikujejo naše moderne in funkcionalne kuhinje. Pri kupcih pogosto opažamo dilemo, ko se odločajo med modernimi kuhinjami visokega sijaja ali mat kuhinjami. Toda ker je vzdrževanje in uporaba kuhinj visokega sijaja enostavna, lakiranje površine se namreč lažje čistijo, se naše stranke pogosto odločijo ravno za nakup te vrste kuhinj.

 

moderne kuhinje visok sijaj

Vzdržljivost in odpornost moderne in funkcionalne kuhinje

Naše moderne kuhinje ne združujejo samo funkcionalnost in estetiko, vsi kuhinjski elementi so tudi enostavni za uporabo in vzdrževanje. Materiali so visokokvalitetni zato so odporni na udarce in praske ter omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje. Učinek visokega sijaja kuhinj dosežemo z nanašanjem akrilnega laka na ličnice, ki ga sproti poliramo. Zaradi več plasti laka so ploskve trde in zelo odporne na mehanske poškodbe in kemične obrabe zaradi čiščenja, kljub temu pa ni priporočljivo uporabljati abrazivna čistila. Sicer pa čiščenje ne predstavlja nobenih težav saj so plošče narejene brez vidnih robov. V podjetju GA kuhinje vam nudimo brezplačen 3D izris in pomagamo pri načrtovanju moderne kuhinje po meri. Izris po želji opravimo tudi pri vas na domu. S tem boste imeli možnost vpogleda, kako elementi vaše moderne in funkcionalne kuhinje sovpadajo s prostorom. Pred naročilom izdelave moderne kuhinje po meri je smiselno, da natančno premerimo prostor in zberemo podatke o vaših željah in zahtevah, kar bo vam olajšalo odločitev pri izbiri lepe moderne kuhinje visokega sijaja.

Katera vprašanja si morate zastaviti ko izbirate moderno kuhinjo

Ko kupujete ali preurejate kuhinjo, morate pridobiti nekaj iztočnic za večje zadovoljstvo in boljši nakup funkcionalne in moderne kuhinje po meri. Zaradi množice odločitev, ki jih morate sprejeti je nakup moderne kuhinje po meri ena izmed bolj zahtevnih nalog. Razporeditev elementov je zelo pomembna in eno od vprašanj je ali veliko pečete. Moderne kuhinje po meri lahko zasnujete tako, da postavite pečico višje in ne v spodnje dele elementov kot je to bilo v navadi včasih. Pomembna je tudi višina pultov, ki naj bodo višji, če je tisti, ki kuhinjo največ uporablja zelo visok. Velika družina potrebuje velik hladilnik, zato lahko ta zavzame preveč prostora. Če je kuhinja majhna se zgodi, da poslabša videz lepe moderne kuhinje v primeru, da ni v razmerju do drugih elementov. Dobro premislite o tem kaj še počnete v kuhinji, da bo vaša moderna in funkcionalna kuhinja res zadostovala vašim potrebam in vašemu načinu življenja ter kaj vam je najbolj ustrezalo v stari kuhinji. Tem stvarem dajte prednost tudi v novi kuhinji, seveda pa dobro premislite kaj ste v stari kuhinji pogrešali. Lepe moderne kuhinje lahko popolnoma prilagodite svojemu načinu življenja in svojim potrebam.

lepe moderne kuhinje

Ugodne in moderne kuhinje visok sijaj – tudi razsvetljava je pomembna

Pomemben element moderne kuhinje po meri predstavlja razsvetljava. Vanjo je potrebno vnesti prijetno svetlobo, ki v moderne kuhinje visokega sijaja vnaša še poseben učinek. Svetila za moderne kuhinje po meri morajo biti modernega dizajna in oddajati morajo direktno svetlobo. Če izberemo svetilki ustrezen dizajn, bo le-ta preobrazila podobo celega prostora. Poleg luči, ki so namenjene osvetlitvi delovnih površin, so za lepe moderne kuhinje pomembne tudi LED luči, ki jih lahko neopazno umestimo pod pulte. Skrita razsvetljava daje prostoru poseben čar in luči so majhen detajl, ki lahko drastično spremenijo videz in vzdušje lepe moderne kuhinje. Ko omenjamo lepe moderne kuhinje ne smemo pozabiti na otok. Dandanašnje moderne in funkcionalne kuhinje z otokom poskrbijo za veliko dodatnega delovne površine ter dajo prostoru videz sodobnosti in prestiža. Videli boste da pri nas dobite tudi vse tehnološko in oblikovno dovršene gospodinjske aparate, ki jih elegantno integriramo v kuhinjske elemente vaše moderne kuhinje po meri.

Moderne kuhinje visokega sijaja – s skupnimi idejami do popolne kuhinje

Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran, kjer se lahko odločite za nakup moderne in funkcionalne kuhinje po vaši izbiri. Poleg modernih kuhinj z visokim sijajem si lahko ogledate tudi veliko izbiro kuhinj v mat barvah. Veseli bomo vašega obiska v naših trgovinah, kjer si boste lepe moderne kuhinje tudi ogledali, tam pa se lahko pogovorite z našimi strokovnjaki, ki vam bodo rade volje svetovali in vam pomagali pri izbiri.

Morda ti bo všeč tudi...