Gibljiva cev

dimniška cevGibljiva cev je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki omogočajo njeno gibljivost. Material, iz katerega je izdelana gibljiva cev je odporen na različne temperature, korozijo, UV žarke, ozonske spremembe in mnoge druge. Gibljiva cev se z lahkoto prilagaja različnim odvodom, zaradi česar je primerna za popolnoma vsako odprtino. Pogosto je gibljiva cev uporabljena tudi v primeru naknadnega nameščanja kamina oziroma peči, saj se moramo v tem primeru osredotočiti na obstoječo gradnjo, ki se ji moramo pri izvedbi neprestano prilagajati. Dimniška cev je primerna za vse vrste kurišč, primerne pa so tako za sanacijo dimnikov kot tudi za izvedbo novogradnje. V primeru sanacije dimnika vam v podjetju OGM priporočamo uporabo gibljive cevi, ki se bo z lahkoto prilagodila obstoječi gradnji. Pri gradnji kaminov vam priporočamo izbiro  keramične dimniške cevi, saj je keramika material, ki je neverjetno odporen proti vlagi in temperaturi. Črne dimne cevi boste našli tudi v naši ponudbi – odlikujeta jih visoka kvaliteta in ugodna cena.

Dimniška cev iz keramike

Dimniška cev je lahko izdelana iz različnih materialov. Eden izmed njih je tudi precej odporna in visoko kvalitetna keramika, s pomočjo katere povečamo učinkovitost peči, zato je tovrstne dimniške cevi najbolje uporabiti za povezovanje peči, kaminov in naprav na trdna goriva na dimnik. Pomemben del celotnega sistema je gibljiva cev, saj lahko dimne cevi in kolena kombiniramo tako, kot je najprimerneje za določeno situacijo. Dimniška cev sodi med najpomembnejše elemente celotnega ogrevalnega sistema, zato morajo biti primerno izbrane in pravilno nameščene. Gibljiva cev je na voljo tudi v podjetju OGM, kjer vam nudimo tudi nerjaveče inox cevi za dimnike visoke kvalitete.

Inox cevi za dimnikeGibljiva cev po ugodni ceni

Gibljiva cev je v določenih primerih najboljša izbira, hkrati pa vam omogoča ugoden nakup. Pred nakupom se o kvaliteti cevi posvetujte s prodajalcem, saj lahko le visoko kvalitetne gibljive cevi iz ustrezno izbranih materialov optimalno opravljajo svoje funkcije. O najboljši izbiri cevi se lahko pogovorite tudi s strokovnjaki v podjetju OGM, v katerem vam bomo na podlagi izkušenj znali svetovati pri izbiri primerne cevi za vaš dimnik. Nudimo vam tudi nerjaveče cevi, ki preprečujejo nastanek kondenza in posledično tudi rjavenje, prepoznavne pa so tudi po neverjetno dolgi življenjski dobi. Obiščite nas!

Morda ti bo všeč tudi...