Gol za nogomet

otroški goli za nogometGol za nogomet mora biti kvaliteten in primerno izbran glede na namembnost. Cene golov za nogomet so seveda različne in se gibljejo od okoli 700 ali 800 evrov do krepko čez 2000 evrov, odvisno od kvalitete, izvedbe, materialov in ponudnika. Kvalitetni goli, in to po presenetljivo ugodnih cenah, so na primer na voljo v športni trgovini Firax d. o. o. Tam dobite resnično kvaliteten nogometni gol najceneje, in sicer boste za trden in globok vgradni gol za nogomet odšteli nekaj čez 700 evrov, za čvrst, a lahek aluminijast prenosni gol za nogomet pa nekaj čez 1200 evrov. Cenejši so seveda otroški goli za nogomet, ki so tudi manjši in prilagojeni mladim nogometnim nadobudnežem, ki se z nogometno igro šele spoznavajo.

Pred nakupom je dobro tudi premisliti, ali želimo gol za nogomet prestavljali ali bo ves čas stal na istem mestu. Na podlagi tega lahko izbirate med praktičnimi prenosnimi goli za nogomet (ki so na voljo celo s kolesci za lažje prestavljanje) in vgradnimi goli za nogomet, če bo namenjen igri najmlajših, pa izberite praktičen in prenosljiv otroški nogometni gol.

Gol za nogometNogometni gol – mere za velike in majhne

Klasične mere nogometnih golov so 7,32 x 2,44 metrov (ali 8 čevljev x 24 čevljev). Ti so primerni za večja (ali klasična) igrišča, na manjše igrišče pa postavimo otroški gol za nogomet. Če se želite posvetovati, kateri gol in katera velikost (klasičnega gola ali otroškega gola za nogomet) bi potrebovali za vas specifičen primer ter katero mrežo in ostalo opremo ob tem izbrati, se je najbolje obrniti na nekoga, ki vam bo lahko strokovno svetoval na podlagi znanja in izkušenj. V trgovini z nogometnimi goli in ostalo športno opremo Firax d. o. o. vam bodo profesionalno in prijazno pomagali do najprimernejše opreme, ne glede na vaše potrebe, odgovorili pa vam bodo tudi na vsa ostala vprašanja, povezana s športno opremo.

Zakaj kupiti otroški goli za nogomet?

Otroški goli za nogomet so primerni za vajo in igro mladih nogometašev, saj zaradi svoje telesne konstrukcije ne zmorejo učinkovito igrati na igrišču s klasičnim golom za nogomet. Neprilagojena velikost bi jim lahko kvečjemu škodovala in jim otežila igro in trening. Otroški gol za nogomet pa ni namenjen le začetnim treningom, temveč tudi igri doma. Ker je otroški nogometni gol veliko cenejši, ga lahko postavimo tudi na domač vrt ali na bližnje igrišče ter s tem svojim otrokom in njihovim prijateljem nudimo odlično priložnost za igro, rekreacijo in zabavo.

Morda ti bo všeč tudi...