Hišnik/vzdrževalec zaposlitev

VALINA zaradi povečanega obsega dela nudi za poklice hišnik/vzdrževalec zaposlitev. Če se zanimate za tako vrsto dela, nas kontaktirajte. Med naše dejavnosti pa poleg upravljanja in vzdrževanja spada tudi čistilni servis (čiščenje hiše, stanovanj, blokov). Lahko gre za dnevno čiščenje ali pa za generalno čiščenje, kjer poskrbimo tudi na primer za kemično čiščenje oblazinjenega pohištva. Od upravnika večstanovanjske hiše, pa do hišnika oz. vzdrževalca in čistilke  VALINA ima najboljši kader, ki svoje delo oprabi po najvišjih merilih.

hišnik vzdrževalec zaposlitev

Delo hišnika/vzdrževalca  kaj zahteva takšna zaposlitev

Zaposlitev za delo hišnika oz. vzdrževalca prinaša razgiban poklic. Hišnik mora biti vešč na več področjih, od tehnike do pospravljanja. Njegovo delo je običajno vezano na funkcionalne objekte kot so na primer poslovne zgradbe, vrtci in šole ter seveda večstanovanjske hiše in bloki. Hišnik/vzdrževalec mora biti dobro seznanjem z delovanjem in popravilom elektronskih naprav, poznati načine vzdrževanja funkcionalnih objektov,  poznati osnove informatike, varovanje in popravil. Dobro je, da je usposobljen vsaj za nujno ukrepanje, tudi če se treba kasneje poklicati še drugo, profesionalno pomoč. Zaposlitev hišnika običajno ni omejena le na notranjost, vzdrževalec je odgovoren tudi za zunanje prostore, okolico in njeno urejenost oz. funkcionalnost.

Čiščenje hiš in stanovanj

Poleg hišnika in njegovih zaposlitev spada na področje vzdrževanja tudi čiščenje. Najsi gre za generalno čiščenje hiše ali pa redno, tudi dnevno čiščenje poslovnih prostorov, varstvenih ustanov ali industrijskih obratov  VALINA čiščenje poskrbi prav za vse. Lastniki, ki želijo čiščenje hiš in stanovanj pogosto sprašujejo tudi po čiščenju oblazinjenega pohištva, saj gre za specifično nalogo, ki se ga ne moremo lotiti sami. Pri nas bomo z vrhunskimi sredstvi in dobro podkovanimi čistilci poskrbeli za izvrstno čiščenje oblazinjenega pohištva in drugih tekstilnih oblog. Pohištvo bo ohranilo mehkobo, barvo in imelo svež vonj.

čiščenje hišeUpravljanje večstanovanjskih hiš

Po zakonu potrebuje vsaka večstanovanjska hiša svojega upravnika. Upravniki večstanovanjskih hiš omogočajo lastnikom in najemnikom prijetnejše bivanje in nemoteno delo. Pomagajo tudi pri posredovanju dela hišnika oz. vzdrževalca. Tudi na področju zaposlitev upravljanja lahko zaupate VALINI, saj imamo bogate izkušnje.

Zaposlitev nudimo tudi za čistilke. Želimo izkušnje na področju čiščenja, natančno in odgovornost ter dokončano vsaj osnovno šolo. Delali boste v uspešnem podjetju, ki je redni plačnik in nudi možnost zaposlitve za nedoločen čas. Če ste torej čistila, hišnik ali vzdrževalec, se nam javite. V svojo ekipo vedno radi povabimo zanesljive delavce.