Inox cevi za dimnike

Dimnik z inox cevjo

Inox cevi za dimnike postajajo vse pogostejša izbira pri novogradnji dimnikov, mnogi pa se za njih odločijo tudi takrat, ko je treba poskrbeti za sanacijo  dimnika.  Razlog za to so številne prednosti, ki jih nudijo. V prvi vrsti moramo omeniti hitro in enostavno montažo, saj je inox cev za dimnik lahka in ne zahteva dodatnega temelja, poleg tega pa za takšne inox cevi za dimnike ne potrebujemo veliko prostora. Inox cevi za dimnike so znane po visoki kvaliteti, na voljo so po ugodni ceni, slovijo pa tudi po dolgi življenjski dobi, ki se lahko z rednim vzdrževanjem in pregledi še podaljša. Inox je namreč železova zlitina, ki vsebuje najmanj polovico železa. Gre za material, ki je izjemno odporen proti delovanju vode in kislin, saj ne rjavi, zaradi česar je dimnik z inox cevjo odlična izbira, pa na gre za gradnjo ali sanacijo dimnikov. Inox cev za dimnik vas ne bo razočarala, v naši ponudbi pa se seveda lahko odločite tudi za rostfrei cevi za dimnik.

Inox cevi za dimnik najboljša izbira tudi pri sanaciji

lahko izberemo tudi v primeru sanacije dimnika. Starejši dimniki namreč velikokrat zahtevajo obnovo oziroma sanacijo, ki jo je najboljše opraviti z namestitvijo inox cevi za dimnike. Sanacija dimnika je potrebna v primeru, da je dimnik dotrajan, kar pomeni, da ne ustreza predpisanim standardom oziroma, da nam povzroča težave. Če v bivalnem prostoru opazimo dim, moramo nemudoma ukrepati. Z rednimi pregledi in vzdrževanjem (predvsem tik pred novo kurilno sezono) lahko odkrijemo mesta, kjer dim uhaja in tako pravočasno ukrepamo. Inox cevi za dimnik so torej odlična izbira pri novogradnjah, kot tudi pri sanaciji dimnikov. Cena inox cevi za dimnik je v naši ponudbi zelo konkurenčna in nadvse ugodna.

Dimnik inox

Inox cevi za dimnike tudi kot troslojni inox dimnik

Ob tem naj poudarimo, da so inox cevi za dimnike pri nas na voljo tudi kot troslojni inox dimnik, izdelan iz nerjaveče pločevine, ki zaradi natančne izdelave cevi omogoča izjemno plinotesnost, ponaša pa se tudi s hitro in enostavno montažo, ki nam ne vzame dosti časa. Zaradi toge in stabilne konstrukcije je montaža inox dimnika izjemno hitra. Cena inox cevi za dimnik je v našem podjetju izjemno ugodna, saj je eden izmed naših ciljev doseči ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. S proizvodnjo in prodajo dimnikov se namreč ukvarjamo že desetletja, zato naše bogate izkušnje v praksi pomenijo optimalno kakovost inox cevi za dimnik, in to po zelo ugodni ceni. Za naše cevi za dimnike in druge izdelke smo prejeli že številne nagrade in certifikate. Vedno znova poskušamo ostati korak pred konkurenco in obenem kupcem zagotoviti tudi najdostopnejše cene.

Morda ti bo všeč tudi...