Inštrukcije

Že vrsto let se v našem podjetju posvečamo tistim, ki pri učenju potrebujejo malce pomoči. Vedno več je namreč takšnih učencev, dijakov in študentov, ki potrebujejo inštrukcije. Naši strokovno usposobljeni inštruktorji poučujejo na vseh ravneh in imajo za takšno delo vsa potrebna znanja in izkušnje. V podjetju D&S inštrukcije poučujemo slovenščino, tuje jezike (nemščina, angleščina, francoščina) matematiko, fiziko, kemijo, statistiko in elektrotehniko. Pri vsakem izmed teh predmetov uporabljamo tudi avtorske naloge, ki so plod našega lastnega dela. V nasprotju z večino ostalih ponudnikov pa smo svojim strankam na voljo kadarkoli – tudi ob nedeljah in praznikih. Dobro se namreč zavedamo, da je takšna pomoč navadno potrebna ravno takrat.

Potrebujete inštrukcije? Obiščite nas in nas čim prej kontaktirajte.

DS Inštrukcije

Skupinske priprave na maturo

Za dijake zaključnih letnikov je zaključek šolskega leta zelo stresno obdobje, ne glede na to, ali jih čaka splošna ali poklicna matura. Nekateri potrebujejo le preprost pregled oziroma ponovitev celotne snovi, drugi le razlago posameznih vsebinskih delov, tretji pa potrebujejo podrobno razlago in utrjevanje. Odvisno od tega, kaj je posameznemu dijaku bolj pisano na kožo, imamo v podjetju D&S Inštrukcije na voljo tako skupinske (največ 10 kandidatov) kot individualne priprave na maturo. Na njih dijake pripravljamo na ustni in pisni del mature, okrepimo njihovo znanje in manjšamo stres, ki je eden izmed pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na ocene na maturi. Naše inštrukcije bodo maturantom precej olajšale delo, saj ne bodo več sami iskali zapiskov in razlag, kar je izjemno zamudno, ampak bodo vse (tudi vaje in rešitve zanje) dobili pri nas.

Inštrukcije za sprotno učenje ali reševanje ‘kriznih situacij’

Na nas se učenci in dijaki (oz. njihovi starši) ter študentje navadno prvič obrnejo, ko jim, kot pravimo, že ‘teče voda v grlo’. Se pravi takrat, ko so v redovalnici že negativne ocene, so se znašli pred popravnim izpitom ali so bili pri izpitu že neuspešni. Idealno bi sicer bilo, če bi se za inštrukcije odločili še preden je situacija že tako ušla izpod nadzora, a nikoli ni prepozno – s pravim pristopom in vsakemu posamezniku prilagojenim delom je tudi na videz brezizhodne situacije mogoče rešiti. Naj vam podjetje D&S Inštrukcije pomaga pri uspešnem usvajanju znanja!

Morda ti bo všeč tudi...