Izdelava nakita

Vsak človek je zase unikat. Čeprav se trudimo slediti trendom in si želimo biti nekomu podobni, na koncu hitro ugotovimo, da so unikati boljši in tako je tudi pri nakitu.

Moj načrt za moj nakit

Zlatarski ateljeji v današnjem času ponujajo ogromno izbire in možnosti za nakup unikatnega nakita izdelanega po meri, pa naj gre za unikatne poročne prstane, unikatne zaročne prstane ali ostali nakit. Najbolj unikaten pa je seveda tisti, katerega načrt izdelate sami. Svoje želje lahko zlijete na papir in ustvarite skico, po kateri bo vaš nakit oblikovan ali pa preprosto ustno opišete kakšen nakit bi želeli, v ateljeju pa se bodo potrudili po svojih najboljših močeh, da bodo ugodili prav vsaki vaši želji in skupaj boste ustvarili prekrasen unikat, ki bo krasil vas ali koga izmed vaših bližnjih.

Izdelava nakita

Poročna prstana izpod najinih rok

Ker pa so ročna dela še toliko vrednejša, ker vanje vložimo trud in ljubezen, nekateri ateljeji nudijo možnost izdelave prstanov na delavnicah, ki jih lahko obiščete s svojo boljšo polovico in si izdelate čisto svoj unikaten poročni prstan, ki vas bo opominjal na vse zaobljube, ki sta si jih zadala na poročni dan.

Sami ste unikatni, zakaj ne bi bil tudi vaš nakit?

Morda ti bo všeč tudi...