Izdelava sedežnih garnitur

Pri izdelavi naših sedežnih garnitur so uporabljeni najboljši materiali

Sedežne garniture visokega cenovnega razreda iz našega prodajnega programa so izdelane iz najboljših materialov. Kakovostni materiali in vrhunska izdelava so jamstvo za dolgo življenjsko dobo naših sedežnih garnitur. Izdelava sedežnih garnitur je zahteven postopek, ki je izveden z energijo, pridobljeno iz obnovljivih virov. Trajnostna izdelava sedežnih garnitur priznanih znamk pripomore k ohranjanju zdravega okolja, saj ga ne obremenjuje z emisijami škodljivih plinov. Materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi naših sedežnih garnitur so naravi in zdravju neškodljivi, kar potrjujejo razni testi in certifikati. Postopek izdelave sedežne garniture se začne z načrtovanjem sedežne garniture, potem se izdela prototip, izberejo se materiali, ki bodo uporabljeni nato pa se začne dejanska izdelava oziroma proizvodnja sedežne garniture. Večina procesov pri izdelavi sedežnih garnitur je opravljenih v istih tovarnah, kar pomeni, da so stroški izdelave manjši in kontrola kakovosti večja. Proizvajalec lahko nadzira celoten proces izdelave sedežne garniture v vsaki fazi posebej kar zagotavlja vrhunsko in konstantno kvaliteto.

izdelava sedežnih garnitur

Klasična sestava sedežnih garnitur, ki jih izdelujemo je trosed, dvosed in fotelj

Pri izdelavi vrhunskih sedežnih garnitur, ki jih nudimo se uporabljajo različni materiali, ki se med seboj zelo dobro dopolnjujejo. Sedalne površine sedežnih garnitur so izdelane iz različnega blaga ali najkvalitetnejšega usnja. Oba materiala sta obdelana in barvana z barvami, ki niso škodljive ljudem in naravi. Na voljo so številni odtenki barv, ki so primerni za vsako dnevno sobo. Sedežne garniture, ki so izdelane iz blaga, so neobčutljive na umazanijo, saj so materiali impregnirani s posebno zaščito, da je njihovo čiščenje lažje. V veliko primerih, se lahko madeži na sedežnih garniturah očistijo samo z vlažno krpo, pri zahtevnejših madežih pa uporabljamo posebno namensko čistilo, ki je primerno za določen tip tkanine. Usnjene sedežne garniture so izdelane iz kvalitetnega usnja, ki se mora primerno vzdrževati, da ohrani lep videz. Čiščenje madežev je malo bolj zahtevno, vendar je čiščenje mogoče s posebnimi postopki in čistili. Sedežni deli in nasloni so lahko tudi dekorirani s posebnim prešitjem. Na ta način dobi sedežna garnitura za dnevno sobo še bolj luksuzen izgled.

Trosedi nudijo možnost izvlečnega ležišča, ki pride prav v veliko situacijah

Iz našega prodajnega programa lahko izberete moderne ali klasične sedežne garniture, zofe z ležišči ali brez in fotelje. Klasična sestava sedežne garniture je trosed, dvosed in fotelj. Takšna postavitev je primerna za prostorne dnevne sobe, saj zavzame veliko prostora. Seveda je mogoča izbira posameznih elementov, tako lahko izberete samo trosed in fotelj ali trosed in dvosed. Sedežne garniture trosedi oziroma zofe nudijo tudi možnost vgrajenega ležišča. Dodatno ležišče v trosedu vedno pride prav, pa naj bo to za počitek ali pa za goste, ki prenočijo pri vas. Ležišča v naših trosedih so zelo kvalitetna, izdelana iz spominske pene, ki nudi dober spanec. Zofe oziroma trosedi so lahko izdelani iz tkanine ali usnja. V majhnih dnevnih sobah predstavljajo trosedi celotno sedežno garnituro. Če pa je celotno stanovanje majhno, se trosedi spremenijo tudi v posteljo. V tem primeru je potrebno res dobro premisliti o kvaliteti želenega troseda. Pri vsakodnevnem postavljanju in pospravljanju ležišča je priporočeno kupiti kvaliteten trosed, ki vam bo služil nekaj časa. Trosedi iz nekvalitetnih materialov niso vzdržljivi in niso namenjeni za vsakodnevno uporabo ležišča. Takšni trosedi tudi nimajo ležišč iz najbolj kvalitetnih materialov. Naši trosedi so izdelani iz vrhunskih materialov in so primerni za vsakodnevno spanje. Nekateri trosedi imajo tako široka sedišča, da so tudi brez izvlečnega ležišča primerna za spanje. Ker je oblazinjenje trosedov tako kvalitetno, so primerna za občasno spanje.

sedežne garniture za dnevno sobo

Celotne sedežne garniture to je: trosedi, dvosedi in fotelji lahko imajo funkcije počivalnikov

Nekateri trosedi imajo tudi funkcije počivalnikov, ki nudijo prijetno sprostitev po napornem dnevu. Počivalniki so lahko dodatna opcija pri nekaterih modelih trosedov ali pa so samostojni element. Če se odločite za počivalnik kot samostojni element, imate izbiro različnih podnožij in celo možnost vgradnje avdio sistema, ki vam predvaja najljubšo glasbo za sproščanje. Upravljanje počivalnikov v trosedih je lahko na ročni ali električni pogon. Trosedi s počivalnikom imajo različne funkcije kot so možnost nastavitve hrbtnega in sedežnega dela ter nastavitve naslona za noge in glavo. Če imajo trosedi počivalnike na električni pogon, so stikala skrita v naslonih za roko in tako niso opazna. Delovanje električnega pogona v trosedih je neslišno in nemoteče.

Pri sedežnih garniturah so trosedi najbolj prodajani element

Nudimo tudi sedežne garniture izdelane po meri. Če v našem širokem prodajnem programu ne najdete primerne sedežne garniture, vam jo izdelamo po meri. Na ta način dobite vse kar si želite in vam ni potrebno sprejemati nobenega kompromisa. Izdelava sedežne garniture po meri je odlična rešitev tudi v primeru, če imate prostor nestandardnih oblik in mora biti sedežna garnitura temu prilagojena kot je na primer sedežna garnitura na u. Seveda pa se lahko odločite za izdelavo po meri iz preprostega razloga, ki je unikatna sedežna garnitura. Poleg izbire oblike, velikosti in vrste oblazinjenja vaše sedežne garniture, si lahko tudi izberete funkcijo počivalnikov, ležišča in predala za shranjevanje. Možnosti raznih kombinacij je nešteto, tako da smo prepričani, da si boste izbrali sedežno garnituro, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Vabimo vas, da nas obiščete v enem od naših prodajnih salonov, kjer si boste lahko ogledali vrhunske razstavne eksponate.

Morda ti bo všeč tudi...