3D izris kuhinje

V podjetju Ga kuhinje, vam 3d izris kuhinje lahko opravimo v našem razstavno prodajnem salonu ali na vašem domu. Če se odločite za obisk našega salona, morate najprej izpolniti spletni obrazec s katerim se prijavite na 3d izris. Izbirate lahko med saloni v Ljubljani BTC, Kranju, Mariboru, Levcu ali BTC Novo Mesto. Po tem, ko boste poslali izpolnjen obrazec, vas bomo poklicali, da se dogovorimo za termin, ki vam bo ustrezal. Ko boste obiskali naš salon, vam bodo naši strokovno usposobljeni svetovalci predstavili ponudbo in vam naredili 3d izris. V primeru, da boste s ponudbo zadovoljni in se boste odločili za nakup moderne ali klasične kuhinje, vas bomo obiskali, da izmerimo kuhinjski prostor. Pohištvo vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času, strokovno montažo opravimo v enem dnevu. V primeru, da se odločite za 3d izris na vašem domu,  vas bodo po predhodnem dogovoru najprej obiskali naši terenski strokovnjaki, ki bodo natančno izmerili kuhinjski prostor. Na podlagi opravljenih meritev, vam bodo svetovalci na vašem domu naredili 3d izris kuhinje. Če se boste odločili za nakup, vam jo bomo dostavili in v enem dnevu kvalitetno zmontirali.

Ga kuhinja izris

3d izris učinkovito nadomešča klasično načrtovanje in risanje tipske ali kuhinje po meri

3d izris kuhinje vam prihrani čas in denar. Načrtovanje kuhinje in risanje kuhinje je lahko zelo stresno opravilo zato zelo priporočamo, da izkoristite možnost brezplačnega 3d izrisa. Vse kar rabimo so točne mere prostora in vaša nova kuhinja lahko zaživi v virtualnem svetu. 3d izris kuhinjske postavitve lahko po želji spreminjate in prilagajate dokler niste z izgledom povsem zadovoljni. Med seboj lahko kombinirate elemente v različnih barvah, razne dodatke in gospodinjske aparate. Različne postavitve kuhinjskih elementov spremenijo izgled samega prostora. Lahko ga celo navidezno povečajo oziroma mu dajo občutek prostornosti, zračnosti. To je še posebej pomembno v manjših prostorih, saj lahko s kombinacijo pravih pohištvenih elementov izkoristimo vsak prosti kotiček. Načrtovanje kuhinjskega prostora s pomočjo 3d izrisa je zelo natančno, posebej pa je treba biti pozoren na pravilen vnos podatkov o vtičnicah in o stavbnem pohištvu ter na vodovodne in električne napeljave. Ko ste zadovoljni s 3d izrisom kuhinjske postavitve oziroma prostora, se naročijo tipski kuhinjski elementi oziroma se v primeru naročila po meri, prične njihova izdelava. Izdelava kuhinj po meri je zelo dobra odločitev v primeru prostorov nestandardnih mer in oblik ali pa če se zanjo odločite iz preprostega razloga, ki je unikatnost.

Ga kuhinje

S 3d izrisom lahko sestavimo klasične kuhinje v različnih postavitvah

Pri izbiri novih kuhinjskih elementov, se morate odločiti med modernim ali klasičnim oziroma podeželskim izgledom. Linije modernega pohištva so ravne, čiste in elegantne. Pohištvo ima videz visokega sijaja, izbirate lahko med številnimi tudi živimi barvami front. Materiali, ki se uporabljajo za kuhinjsko pohištvo v modernem videzu so kvalitetni, odporni na udarce ter praske in so preprosti za čiščenje. Leseni deli so pogostokrat kombinirani z drugimi materiali kot je steklo ali kovina. Rustikalno oziroma klasično kuhinjsko pohištvo pa daje domu občutek topline in domačnosti ter brezčasno eleganco. Najpogosteje uporabljen material pri klasičnem kuhinjskem pohištvu je les, ki daje tradicionalni izgled. Klasične kuhinje najpogosteje najdemo v podeželskih hišah, so pa seveda prisotne tudi v modernih stanovanjih, kjer ustvarjajo dober kontrast med modernim in klasičnim. Različni prostori zahtevajo različne postavitve kuhinjskega pohištva. Postavitve so lahko: enovrstne, dvovrstne, v obliki črke L ali U in z otokom. Enovrstna postavitev kuhinjskega pohištva je primerna za manjše prostore, elementi so razporejeni vzdolž ene stene. Pri tej postavitvi je še posebej pomembna funkcionalna razporeditev elementov in gospodinjskih aparatov. Dvovrstna postavitev ima elemente razporejene ob dveh vzporednih stenah in nudi veliko delovne površine. Postavitev v obliki črke L je zelo pogosta izbira, saj je primerna tako za manjše kot za večje prostore. Velikokrat je uporabljena v mansardnih stanovanjih. Kuhinjski elementi so razporejeni ob dveh stenah, ki se stikajo. Lahko pa je tudi daljši del nameščen ob steno, krajši pa stoji prosto in služi kot šank oziroma prostor za obedovanje. Postavitev klasične kuhinje v obliki črke U, je največja med vsemi. Uporabna je v prostorih, kjer je na voljo zelo veliko prostora. Kuhinjski elementi so postavljeni ob tri stene, zato je na voljo zelo veliko delovnega in odlagalnega prostora. Tlorisna površina je učinkovito izrabljena, saj je potrebno zelo malo komunikacijske površine. Tudi kuhinjske postavitve z otokom zahtevajo veliko prostora, saj naj bi bil funkcionalen otok širši od pol metra in dolg vsaj 120 cm.

3d izris klasične ali moderne kuhinje vam opravimo brezplačno

Nakup moderne ali klasične kuhinje v našem podjetju Ga kuhinje je prijetna izkušnja, pri kateri prihranite čas in denar. Nudimo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, kar se lahko prepričate z obiskom naših salonov ali spletne strani, ki jo redno osvežujemo in dodajamo nove izdelke. V naših salonih imamo razstavljenih več kot 80 eksponatov, ki vam jih lahko razkažejo naši strokovno podkovani svetovalci. Zavedamo se, da  poleg ugodnega nakupa veliko pomeni tudi brezskrbnost pri uporabi izdelkov, zato pri določenih znamkah kuhinjskega pohištva podarjamo tudi 5 let jamstva. Nudimo tudi brezplačen 3d izris kuhinje, ki ga naredimo v salonu ali pri vas doma.

Morda ti bo všeč tudi...