Izris kotne kuhinje povsem brez skrbi!

Izris kuhinje s pomočjo računalniškega 3D programa za risanje kuhinj omogoča prikaz izbranega pohištva v realnem prostoru. S celovitim načrtovanjem in svetovanjem boste z našo pomočjo zlahka ustvarili vašo sanjsko kuhinjo, v kateri boste gostili prijatelje, uživali v pripravi gurmanskih jedi in preživljali dragocene trenutke z družino. Kotne kuhinje bodo s strokovnimi in tehničnimi nasveti, izmero prostora in izbiro primernih gospodinjskih aparatov v realnem prostoru prav takšne, kot si jih je zamislil bodoči uporabnik. Pri opremljanju vsakega prostora lahko izbiramo med pohištvom, ki je že pripravljeno vnaprej in tistim, ki je izdelano po meri. Prav za slednjega se danes vse pogosteje odločamo, saj univerzalni elementi, ki bi ustrezali vsem prostorom, ne obstajajo. Še ena izmed mnogih prednosti izrisa kuhinje je, da vam ni potrebno zapustiti doma in zapravljati časa v razstavnih salonih. Ni se nam potrebno voziti in čakati na svetovalca, ki nam bo pomagal pri izbiri primerne kotne kuhinje. Vse, kar moramo storiti je, da si rezerviramo termin in se odločimo, ali nas bo svetovalec obiskal na domu, ali se bomo kljub vsemu raje odpravili v salon.

Načrtovanje je lahko zelo zapleten proces, ki zahteva pomoč izkušenega strokovnjaka, ki nam bo skozi več korakov pomagal izbrati sanjsko kuhinjo, le-ta pa mora biti popolnoma prilagojena našim željam. Obrazec za prijavo na izris kuhinje najdete na spletni strani podjetja Ga+ kuhinje, celoten postopek pa lahko opravite v enem izmed naših petih salonov v Ljubljani BTC, Mariboru, Levcu, Kranju ali v BTC Novo Mesto. Po prijavi vas bo poklical naš referent, s katerim boste določili termin izrisa kuhinje, ki vam bo najbolj ustrezal. Ob obisku v salonu vam bodo naši svetovalci predstavili ponudbo in vam brezplačno izrisali vašo sanjsko kuhinjo. Po odločitvi za nakup vas bomo obiskali na domu in še enkrat izmerili vaš kuhinjski prostor. Če ste preveč zasedeni in želite individualen pristop in načrtovanje na domu, se prijavite na brezplačen 3D izris na domu. Odtenke vzorcev si lahko ogledate v naravni svetlobi in z našim svetovalcem v sproščenem vzdušju optimalno začrtata željene funkcionalne rešitve in postavitev. Vašo novo kotno kuhinjo vam bomo varno dostavili in kvalitetno zmontirali zgolj v enem samem dnevu. Tisto kar šteje, je vaše zadovoljstvo. Za nas ni čisto nič lepšega kot navdušen pogled naših strank na njihovo sanjsko kotno kuhinjo. Postanite del mozaika uspešno zaključenih projektov tudi vi.

Izris kuhinje

Za nami je kar 21698 ur načrtovanja

Iščete nekoga, ki ima z izrisom kuhinj veliko izkušenj? Za našimi strokovnjaki je kar 21698 ur načrtovanja, ker pa svoje znanje nenehno izpopolnjujejo, iščejo znova in znova nove rešitve, ki sledijo novim tehnološkim trendom s tega področja. Takoj, ko opravimo izmero vašega prostora, se bomo z vami podrobneje pogovorili o vaših željah in potrebah ter skupaj izbrali najprimernejše pohištvo za obstoječi prostor. Predstavili vam bomo različne možnosti glede materialov in barvnih vzorcev. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju izrisa kuhinj znamo prisluhniti željam naših strank in njihovim potrebam, prav tako pa bomo ponudbo za vas pripravili z neverjetno kratkem času, zato se boste tako izognili dolgotrajnemu čakanju in zapravljanju časa za iskanje idealne kotne kuhinje v razstavnih salonih. V kuhinji se moramo počutiti prijetno, domačno in sprejeto, zato je naloga naših svetovalcev, da vaše želje in pričakovanje združijo v popolno celoto in za vas ustvarijo sanjsko kotno kuhinjo. Da bo vaša izkušnja z nami popolna, boste v naši odlični ponudbi našli tudi vrhunske gospodinjske aparate, ki vam bodo služili še dolgo po nakupu. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri načrtovanju, pri nas pa bodo vaši podatki na varnem. Izris kuhinje je idealni način, kako različne ideje za kuhinje združiti v celoto in pohištvo popolnoma prilagoditi razpoložljivemu prostoru. Smo največji specializirani ponudnik gospodinjskih aparatov in kuhinj po meri v Sloveniji, garantiramo pa vam tudi najnižjo ceno storitev in izdelkov iz ponudbe. V ponudbi imamo več kot 4.000 aparatov vseh večjih priznanih blagovnih znamk. Vas zanima, kako do vaše sanjske kuhinje? Najprej potrebujemo nekaj osnovnih podatkov, ki so uvertura za kvalitetno načrtovanje. Prijava vodi do brezplačnega in neobvezujočega termina za izris, strokovnega svetovanja in predstavitve kuhinjskih trendov. V kolikor v obstoječi ponudbi ne najdete pohištva, ki bi vam bilo pisano na kožo, z izrisom skupaj preverimo, ali so različne možnosti postavitve različnih oblik pohištva primerne glede na prostor, ki ga imate na voljo, v nasprotnem primeru pa vam bomo pomagali poiskati najugodnejšo rešitev za vaš primer. Ne čakajte, zagotovite si strokovno pomoč pri načrtovanju vaše nove sanjske kotne kuhinje.

Izris kuhinje

Morda ti bo všeč tudi...