Jarc betonski izdelki

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo na področju izdelovanja betonskih izdelkov in svoje ime gradimo na kakovosti proizvodov ter zadovoljstvu kupcev. Naša proizvodnja obsega vse vrste betonskih izdelkov. V naši ponudbi so betonski zidaki, betonski stebri, betonski robniki vseh vrst, betonski tlakovci različnih atraktivnih barv in oblik, kamini, plošče, palisade in drugo. Med naše betonske izdelke spadajo tudi cvetlična korita, betonski umivalniki, ponudimo vam lahko tudi izdelavo vrtnega kamina. Zaradi povpraševanja ves čas širimo ponudbo naših betonskih izdelkov in naše vodilo je izboljšati videz okolice vašega doma, podjetja, parkov, javnih prostorov in s pomočjo naravnih materialov nam to tudi uspeva. Kakovost in efektivnost dosegamo s popolno avtomatizacijo, kar pa nam omogoča zadostiti potrebam največjih in najzahtevnejših kupcev betonskih izdelkov. Naši betonski izdelki so certificirani skladno z evropskimi standardi, saj se zavedamo da bomo le s kvaliteto, strokovnostjo in prilagodljivostjo dosegali želene cilje, ki nam jih zastavljajo potrebe ljudi in povpraševanje na tržišču.

betonski zidaki

Najbolj uporabni betonski izdelki so vsekakor betonski zidaki

Betonski zidaki veljajo za najbolj vsestransko uporabni gradbeni element. Uporabljamo jih lahko na vrtu, za izgradnjo podpornih zidov, pri urejanju dvorišč, brežin, služijo kot odlični gradbeni material za zidanje nosilnih ali pregradnih sten. Betonski zidaki imajo vrhunsko nosilnost in so obstojni v vseh vremenskih razmerah. Zaradi visoke kakovosti imajo naši betonski zidaki dolgo življenjsko dobo in so dobra investicija za prihodnost. Pomembna lastnost betonskih zidakov je hidrofobnost kar pomeni, da preprečuje srkanje vlage iz tal. Ponudimo vam lahko več vrst betonskih zidakov. Ena izmed njih so cepljeni betonski zidaki, ki so lahko lomljeni na dveh ali pa na vseh štirih straneh. Na lomljenih straneh imajo betonski zidaki videz kamna in njihov izgled je zelo naraven ter estetski, tudi zaradi naravnih barv. Cepljeni betonski zidaki so betonski izdelki, ki se zmontirajo hitro in enostavno. Pri visokih zidovih na vrhu uporabimo posebne betonske kape oz. pokrivala. Ves čas se trudimo zadostiti željam strank in za najnižjo ceno ponuditi kar največ, pri tem pa nikoli ne pozabimo na varnost ljudi. Če želite dodatne informacije o konkretni ceni za betonske zidake, nam pošljite povpraševanje ali pa nas kontaktirajte. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Kakovostni betonski stebri po konkurenčnih cenah

Betonski stebri so strukturni, arhitekturni betonski izdelki, ki navadno nosijo težo ostalih strukturnih elementov. Večina konstrukcijskih elementov je narejena iz betona za katerega kakovost je določena z predpisi. Tako je tudi z betonskimi stebri. Ker bodo nosili določeno težo, morajo zadostiti določenim standardom. Kvaliteta betonskih stebrov pa ni odvisna le od sestave betona, temveč je za končno kakovost zelo pomembno  da so betonski stebri tudi dobro vgrajeni. Največja napaka, ki jo ljudje storijo pri vgradnji betonskih stebrov je, da prehitro odstranijo zagozde in podporo, zato betonski stebri niso trdni in varni. Če niste prepričani, da boste zmogli sami postaviti betonske stebre, vam bomo v našem podjetju z veseljem pomagali pri postavitvi in z nasveti. Pri nas so vam na voljo različni betonski stebri in tudi drugi betonski izdelki po konkurenčnih cenah. Za ograjo lahko uporabite razne vrste zidakov, ki so votli. Med seboj jih je potrebno zlepiti in jih kasneje zaliti z betonom. Po potrebi se beton armira z armirnim železom. Tako nastanejo betonski stebri popolnoma po vaši izbiri. Kocke za steber omogočajo hitro izgradnjo, zaključek na vrhu pa je betonska kapa. Za betonske stebre je mogoče uporabiti tudi palisade ali polne betonske stebričke, okrogle ali pravokotne oblike. Možnosti je veliko, oglejte si naše proizvode na spletu in odločitev bo lažja.

Zid iz betonskih zidakov

Tlakovana dvorišča so čudovita, ko jih dopolnijo betonski robniki

Betonski robniki so primerni za ureditev vrtov, dvorišč, dovozov, parkirišč idr. Namenjeni so razmejitvi dveh ali več različnih površin. Lepo dopolnjujejo in zaključujejo površino s položenimi betonskimi tlakovci. Naši betonski robniki so obstojni in odporni proti zmrzali. Izdelani so iz dveh slojev ter so hidrofobni, kar pomeni, da so betonski robniki ki ne vpijajo vode. Zato se na njih ne pojavijo bele lise in betonski robniki so zaradi tega tudi bolj obstojni. Ker so betonski robniki na površju oplemeniteni s kremenčevim peskom imajo dolgo življenjsko dobo, odporni so na sol in ohranijo kakovost. Betonski robniki so vsestranski izdelek iz betona. V gradbeništvu se uporabljajo betonski robniki različnih dimenzije, najpogostejše dimenzije pa so od 5,5x100x20 cm do 15x100x24,5 cm. Manjši betonski robniki pridejo najbolj v poštev pri urejanju manjših površin na vrtu ali dvorišču, večji betonski robniki pa se bolj uporabljajo za zaključevanje dovoznih poti, parkirišč ali drugih prometnih površin. Robniki so betonski izdelki, ki jih lahko uporabite za zelo različne namene.

Betonski tlakovci za vrt, dvorišča, parkirišča in druge površine

Kvalitetno izdelani betonski tlakovci so dobavljivi v veliko različnih dimenzijah in oblikah. Betonski tlakovci, ki jih izdelujemo v našem podjetju obstajajo v debelini od 6 do 7 cm in so eni izmed najbolj iskanih betonskih izdelkov. Betonski tlakovci, ki jih najdete v naši ponudbi so izjemno obstojni in imajo dolgo življenjsko dobo. Natančno izdelani dvoslojni betonski tlakovci so namenjeni za tlakovanje vrtov, dvorišč, parkirišč, dovoznih poti, z njimi lahko polepšate okolico doma in v podjetju. Ko se boste odločali kateri betonski tlakovci so pravi za vaše dvorišče, vam bomo z veseljem svetovali, zato poiščite našo strokovno pomoč.

Morda ti bo všeč tudi...