Jogi

Jogi, izdelan iz najkakovostnejših materialov, je nedvomno ena izmed najboljših naložb, za katere se lahko odločite. Poleg uravnotežene prehrane in zadostne količine gibanja predstavlja namreč prav urejen spanec enega izmed temeljev dobrega zdravja. Pri tem je treba poudariti, da mora biti izbira najustreznejšega jogi ležišča vedno prilagojena vašim specifičnim okoliščinam in morebitnim težavam, kot so bolečine v hrbtenici ali alergije. Tako ne obstaja zgolj ena sama, univerzalna rešitev, ampak se morate nakupa lotiti zelo premišljeno. Med drugim je izjemno pomembno, da izberete primerne dimenzije za jogi – 90×200 je le ena izmed možnosti. Vašim potrebam prilagojene lastnosti bodo poskrbele za optimalno kakovost spanja brez nepotrebnega zbujanja. Zjutraj boste končno spočiti in pripravljeni na nove izzive.

Jogi

Žepkasto ali šlarafijsko vzmetenje za jogi ležišča

V podjetju Spalni studio (CNB, Britof, d.o.o.), katerega začetki segajo v devetdeseta leta prejšnjega stoletja, se zelo dobro zavedamo, kako pomemben je resnično kvaliteten spanec. Svojim strankam zato ponujamo različne možnosti. To pomeni, da vam ni treba pristajati na generične rešitve, ampak lahko izberete kombinacijo, ki vam bo ustrezala v vseh pogledih. Na voljo sta vam na primer tako šlarafijsko kot žepkasto vzmetenje za jogi ležišča. Kdaj izbrati prvega in kdaj drugega? Za spete žepkaste vzmeti je značilno izvrstno prileganje, ki zagotavlja optimalno podporo vaši hrbtenici. Primerne so za kombiniranje z dvižnimi letvicami, hkrati pa jih odlikuje nadpovprečna življenjska doba. Šlarafijske (večconske) vzmeti, ki pogosto poskrbijo za še daljšo obstojnost vzmetnice in ki so povezane s pomočjo ročnega pletenja, priporočamo predvsem ljudem z nekoliko višjo telesno težo. Zelo verjetno bodo prava izbira za vse, ki prisegate na trše vzmetnice, običajno pa imajo izrazito ugoden vpliv na tiste, ki jih mučijo kronične bolečine, na primer v hrbtenici ali v kolkih. Nekakovostne vzmetnice, predvsem pa takšne, ki niso prilagojene vašim težavam, situacijo še poslabšajo. Potrudili se bomo, da vam pomagamo poiskati kombinacijo, ki bo resnično prava za vas. Na voljo smo vam za dodatna vprašanja ali informacije, ki vam bodo olajšale odločitev, s čimer si boste zagotovili resnično maksimalno udobje in miren počitek.

Pena ali lateks – jogi kombiniran z materialom po izbiri

Pogosto se kupci znajdejo pred dilemo, s katerim materialom nadgraditi vzmetnico. Je boje izbrati peno ali lateks jogi? Jogi (90×200 in drugih velikosti) oziroma vzmeti dopolnimo z materialom, ki vam najbolj ustreza, pri čemer lahko izbirate med različnimi vrstami pene (HR-pena, spominska ali hladno pihana) ali z naravnim lateksom. Na naši spletni strani preberite podrobnosti glede prednosti posameznih opcij, lateksa in različnih vrst pene – tisto, kar je za nekoga idealna izbira, nima nujno enakega vpliva na nekoga drugega, prav tako pa velja obratno. Svojim strankam zato vedno svetujemo, da ne upoštevajo zgolj splošnih napotkov, ampak se osredotočijo predvsem na svoje potrebe. Rezultat bo z upoštevanjem tega zagotovo najboljši. Izbirati je mogoče tudi med različnimi prevlekami.

Jogi 90×200, za zakonsko posteljo in izdelava po naročilu

Za dober spanec pa je vsekakor pomembno, da je vzmetnica dovolj dolga in široka. Poleg standardnih mer za jogi (90×200) vam ponujamo možnost izdelave po meri. V mnogih primerih jogi 90×200 povsem zadostuje, a če se v spanju pogosto obračate/premikate, jogi 90×200 morda ni najboljša izbira, kar pomeni, da bo obenem potrebna prilagoditev posteljnega okvirja. Seveda pa jogi 90×200 razumljivo ni zadosten niti v primeru, da gre za spanje dveh oseb. Poleg standardne velikosti 90×200 za enojno posteljo in večjih dimenzij od 90×200 za eno osebo za vas ustvarimo vzmetnice za zakonske oz. večje postelje. Zaupajte nam svoje želje – naj bo to klasični jogi 90×200 ali po naročilu. Poskrbimo za popolno prileganje, obenem pa upoštevamo vse vaše zahteve glede lastnosti (vrsta vzmetenja, torej šlarafijsko ali žepkasto, material za nadgradnjo in drugo). Ročna izdelava in uporaba vrhunskih materialov poskrbita za poseben spoj kakovosti.

Lateks jogi

Najboljši jogi za otroško posteljico in druga oprema

Jogi 90×200 je v nekaterih primerih premajhen za zares udoben počitek, spet drugič pa ni potrebe po tako velikih dimenzijah. V mislih imamo seveda jogi za otroško posteljico. V dobi razvoja je počitek zagotovo še posebej pomemben. Vsekakor morate paziti na primerno velikost oziroma na to, da se jogi za otroško posteljico zares prilega, vendar so še pomembnejše lastnosti vzmetnice. Pri nas boste našli jogi za otroško posteljico, ki zagotavlja ravno pravšnjo oporo – torej takšnega, ki ni niti pretrd niti premehak. Obenem je poskrbljeno za ustrezno prezračevanje, zato ne bo prihajalo do prekomernega zadrževanja vlage, ki je velikokrat razlog za številne bolezni in slabše počutje. Vzdrževanje in čiščenje je izjemno preprosto. V naši ponudbi boste našli tudi posebne vzmetnice za alergike. Ne glede na morebitne posebne omejitve, torej poiščemo in ustvarimo pravo vzmetnico za vas – in za vašo celotno družino. Preverite še našo dodatno ponudbo: letvena dna, postelje oziroma posteljni okvirji, vzglavniki, nadvložki in rjuhe, pravi naslov pa smo tudi za vse, ki potrebujete vgradne omare. Vaša spalnica z vsem tem zaživi v povsem novi, izboljšani podobi!

Morda ti bo všeč tudi...