Keramične ploščice za kopalnice

Keramične ploščice za kopalnicoKeramične ploščice za kopalnice v črno – beli barvi so zelo nevtralne zato lahko kopalnico opremimo  s kopalniškim pohištvom v katerikoli barvi. K črno – beli barvi keramičnih ploščic se lepo podajo žive barve. Žive barve razbijejo monotonost črno – bele kombinacije in prostor popestrijo. Naše stranke se največkrat odločijo, da bodo svojo kopalnico opremili s keramiko v črno – beli barvi ali v rjavo – krem barvi. Črno – bela kombinacija keramičnih ploščic za kopalnice je bolj kontrastna. S keramičnimi ploščicami za kopalnice v črno – beli barvi se da ustvariti veliko zanimivih vzorcev, ki pritegnejo pogled. Ustvariti se da vzorec šahovnice, karo vzorec ali pa ločiti barvi tako, da je talna površina ene barve, stenska pa druge. Običajno je talna površina temna, stenska pa svetla. Črno – bela kombinacija keramičnih ploščic za kopalnice je dobra izbira tudi zato, ker lahko z minimalnimi stroški osvežite videz vaše kopalnice. Osnova, črno – bele keramične ploščice ostanejo, zamenjate pa dodatke, ki jih imate v živih barvah. Lahko je pa seveda tudi celotna kopalnica, kar pomeni keramične ploščice in vsa oprema v črno – beli barvi. Takšen izgled kopalnice je zelo moderen in nevtralen. Za kombinacijo črno – bele barve v kopalnicah se veliko odločajo hoteli in gostinski lokali, saj je takšen izgled zelo atraktiven.

Dekorativne keramične ploščice za kopalnice po ugodnih cenah

Dekorativne keramične ploščice so lahko tudi kopalniške ploščice v črno – beli barvi. Črno – bela barva je lahko uporabljena kot majhen dodatek pri toplih barvah kopalnic. Lahko se pa črno – bele keramične ploščice polagajo kot mozaik, kar pričara čudovit izgled sten ali tal v kopalnicah. K črno – belemu mozaiku se poda tudi kakšna svetleča oziroma kovinska barva. Ta še bolj poživi črno – belo osnovo. Na splošno velja, da je črno – bela kombinacija keramičnih ploščic v kopalnici zelo moderna in estetska. Za dekoracijo črno – bele kopalnice se lahko uporabijo keramične ploščice v katerikoli drugi barvi, prav tako velja za opremo in dodatke.

Salon in naš prodajni program keramičnih ploščic za kopalnice

Ugodne keramične ploščice za kopalnico

V našem salonu si lahko ogledate široko ponudbo keramičnih ploščic za kopalnice in druge prostore. Z veseljem vam bomo svetovali katere keramične ploščice bi bile najbolj ustrezne za vašo kopalnico. Nudimo vam veliko vzorcev in barv keramičnih ploščic za kopalnice. Imamo tudi . Naše keramične ploščice za kopalnice so izdelane v Italiji. Nudimo vam vrhunsko kvaliteto keramičnih ploščic za kopalnice po ugodnih cenah. Smo edini in pravi naslov za nakup keramičnih ploščic za kopalnice.

Morda ti bo všeč tudi...