Klimatska naprava

Klimatska naprava je postala v poletnih mesecih skorajda nepogrešljiva. Le s težavo si še predstavljamo, da bi se brez nje spopadali s pogosto rekordno visokimi temperaturami, ki vplivajo na naše počutje in produktivnost. Seveda pa pri tem ni vseeno, kateri je tisti proizvajalec, za katerega se na koncu odločimo. Upoštevati moramo različne dejavnike: učinkovitost oziroma porabo energijo, ceno, zahtevnost vzdrževanja, navsezadnje pa tudi sam dizajn. Premišljeno izbrana klimatska naprava pa vam ne bo koristila le poleti, ampak jo boste lahko v hladnejšem delu leta uporabljali za ugodno ogrevanje svojega doma in drugih prostorov (lokali, pisarne ipd.).

Klimatska naprava

Delovanje klimatske naprave LG poskrbi za minimalne stroške

Eden izmed najpomembnejših razlogov, zaradi katerih sodi klimatska naprava LG med najpriljubljenejše izbire, je, da je z uporabo inverter tehnologije poskrbljeno za minimalno porabo elektrike. Kljub zelo nizkim stroškom pa je delovanje klimatske naprave LG izjemno učinkovito. Temperatura v prostoru bo tudi v najbolj vročih dneh prijetno nizka – uživali boste v izjemno prijetnem in svežem zraku. Dodatna prednost je, da je mogoče porabo (trenutno in sprotno) vseskozi spremljate na LCD-zaslonu. Tako ne bo nikakršnih presenečenj. Obenem je delovanje klimatske naprave izjemno tiho, kar je predvsem zasluga unikatne oblikovanosti ventilatorjev in motorja LG BLCD, v vsakem hipu pa je mogoče hitro preklapljanje med funkcijami, glede na vaše trenutne želje in počutje. Upravljanje je prilagojeno potrebam sodobnega uporabnika. Pozabiti pa ne smemo niti na eleganten dizajn z modernimi linijami, pri čemer je ogromno pozornosti posvečene detajlom. Namesto motečega elementa torej dobite estetsko nadgradnjo prostora.

Vzdrževanje in čiščenje klimatskih naprav praktično brez napora

Kupce pogosto zanima, kako (ne)zahtevno je čiščenje klimatskih naprav, za katere se zanimajo. Klimatska naprava LG se lahko pohvali s posebnimi filtri, ki skupaj z ionizatorjem zagotavljajo zaščito pred najrazličnejšimi mikroorganizmi, potencialno nevarnimi za vaše zdravje (virusi, plesen, bakterije, glivice ipd.). Prav tako pa vam ni treba skrbeti glede neprijetnih vonjav. Vgrajen je namreč poseben sistem za samodejno čiščenje klimatskih naprav – ko je to potrebno, se vključi ventilator, ki suši toplotni izmenjevalec. Vzdrževanje posledično zahteva resnično minimalen vložek časa in energije, kar je danes še posebej pomembna odlika. Večinoma morate poskrbeti predvsem za filtre. Pravi čas za čiščenje je takrat, ko opazite kopičenje prahu na sistemu. Potrebujete le nekaj osnovnih dezinfekcijskih sredstev, pri zahtevnejših delih pa se vedno priporoča, da se obrnete na usposobljene serviserje.

Profesionalna montaža klimatskih naprav nujna za optimalno učinkovitost

Pika na i je vedno strokovna montaža klimatskih naprav. Le s tem je namreč zagotovljeno resnično učinkovito delovanje brez nepotrebnih motenj. V podjetju Iblo, pooblaščenem uvozniku in prodajalcu klimatskih naprav LG v Sloveniji, imamo več kot 20 let izkušenj, saj delujemo vse od leta 1995. Poleg tega, da poskrbimo za najustreznejšo rešitev za vaše konkretne zahteve, nam lahko zaupate, da bo montaža klimatskih naprav izvedena zares profesionalno. Ogromno znanja imamo tako na področju varčnega ogrevanja (tu pridejo v poštev predvsem toplotne črpalke) kot hlajenja domov in večjih objektov, hkrati pa se nenehno izobražujemo o novostih. Naši izkušeni monterji poiščejo najprimernejše mesto za vgradnjo in poskrbijo za kakovostno izvedbo ter da bo montaža izvedena v najkrajšem možnem času, pravi naslov pa smo tudi takrat, ko potrebujete hiter servis, ki ga je smiselno izvesti vsaj enkrat na leto, še pred začetkom sezone hlajenja. Takrat se izvedejo pregled in testiranje (zunanje in notranje enote, hladilnega sistema …) polnjenje s plinom, kontrola odvoda kondenza, razkuževanje, menjava baterij pri daljinskem upravljalniku, če je to potrebno, ipd. Ob večjih obremenitvah, na primer v zdravstvenih ustanovah, pa priporočamo servis dvakrat letno (začetek in konec sezone).

Akcija klimatskih naprav

Kako do ugodne klimatske naprave – akcija in dodatne informacije

Pri odločanju med različnimi možnostmi je za kupce večinoma zelo pomembna informacija o ceni. Vendar pa pri tem ne smete upoštevati zgolj enkratnega stroška, ki ga prinaša nova naprava. Akcija klimatskih naprav sicer morda res pomeni ugoden nakup, vendar je še precej pomembnejše, kakšna je učinkovitost oziroma poraba energije. Znamka LG je v tem pogledu izbira, s katero ne boste zgrešili. Prizadevamo si, da vam že ob samem nakupu nudimo dostopne cene – zaradi energetske varčnosti pa je klimatska naprava LG še toliko boljša naložba na dolgi rok. Pri tem morate imeti v mislih še nadpovprečno življenjsko dobo. Oglejte si našo ponudbo, v kateri boste zagotovo našli najugodnejšo možnost zase. Na voljo smo vam za vse dodatne informacije oziroma morebitna vprašanja

Klimatska naprava  za vse objekte – vedno upoštevajte dolgoročne stroške

Klimatska naprava mora torej združevati predvsem dve lastnosti: učinkovito ohlajanje (v hladnejših mesecih pa ogrevanje) prostorov in minimalno porabo. Oboje odlikuje znamko LG z invertersko tehnologijo, katere pooblaščeni zastopnik je podjetje Iblo, obenem pa se lahko pohvali z dovršenim, modernim dizajnom. To ni zgolj idealna rešitev za vaš dom, ampak tudi za javne prostore, pisarne, restavracije, hotele ipd. Nudimo vam ugodno razmerje med kakovostjo in ceno, strokovno svetovanje, profesionalno vgradnjo ter hiter servis – enkrat ali večkrat letno.

Morda ti bo všeč tudi...