Klimatske naprave

Klimatske napraveNajcenejše klimatske naprave v akciji lahko dobite pri nas. V akciji so vsi modeli klimatskih naprav. Nudimo vam najboljše klimatske naprave Gree v akciji, ki so razvite na Kitajskem, izdelujejo pa jih v 9 tovarnah po vsem svetu. Klimatske naprave Gree v akciji odlikuje izjemna sposobnost ogrevanja, delovanje pri zelo nizkih zunanjih temperaturah, visoki izkoristki in upravljanje preko wifi modula. V našem prodajnem programu imamo 3 modele zidnih, 1 model talne in 1 model prenosne klimatske naprave. Zidne klimatske naprave v akciji so najpogostejše oblike klimatskih naprav, notranja enota se običajno namesti na zid pod strop, zunanja pa na zunanjo stran zidu. Vsi modeli zidnih klimatskih naprav Gree v akciji imajo invertersko tehnologijo kar nudi maksimalno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev. Talna klimatska naprava Gree v akciji ima tudi funkcijo izpiha toplega zraka po tleh, ki zagotavlja višjo raven udobja pri uporabi funkcije ogrevanja. Na klimatske naprave Gree v akciji nudimo kar 5 letno garancijo ob rednem vzdrževanju. Klimatske naprave Gree dobite pri nas po najboljših najcenejših klima napravah po akcijskih cenah.

Najboljša klimatska naprava

Klimatske naprave Gree izdeluje kitajsko podjetje, ki je največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu. Gree proizvede letno preko 60 milijonov kompletov za hišno uporabo in preko 5,5 miljonov kompletov komercialnih sistemov. Te kapacitete uvrščajo podjetje Gree na najvišje mesto med specializiranimi proizvajalci klimatskih naprav na svetu. Nove serije imajo izjemno sposobnost ogrevanja prostorov, visoke izkoristke, brezhibno delovanje pri nizkih zunanjih temperaturah in upravljanje na daljavo preko wifi-ja.

Delovanje klima naprav v akciji

klimatska naprava akcijaKlimatske naprave Gree, ki so v akciji odlikuje visoka energijska učinkovitost in tiho delovanje. Upravljanje klimatske naprave Gree v akciji, je možno tudi na daljavo preko wifi modula. Nastavite lahko način delovanja, temperaturo prostora, nastavitev izpiha in časovno nastavitev delovanja. Inovativna tehnologija klimatskih naprav v akciji zagotavlja natančno regulacijo inverterja za hlajenje in ogrevanje v vseh okoliščinah, skladno z željeno temperaturo v prostoru. Kadar je med dejansko in željeno temperaturo zraka v prostoru velika razlika, kompresor deluje s polno močjo. Ko se temperatura zraka v prostoru približuje željeni, se kompresor počasi upočasnjuje. Inverter tehnologija omogoča do 50% prihranek energije v primerjavi s klasičnimi sistemi. Dodatna notranja loputa usmerja hladen zrak stran od enote, v vodoravni smeri, pod stropom. Tako hladen zrak doseže oddaljeni del prostora in se enakomerno razporedi po prostoru. Da klimatska naprava Gree v akciji ogreva učinkovito v vseh pogojih, tudi v primeru nizkih zunanjih temperatur in visoke vlažnosti, skrbi pametni sistem odtajanja zamrznjenega kondenzata na zunanji enoti.

 

Morda ti bo všeč tudi...