Klime Panasonic z brezhibnim delovanjem hladijo in ogrevajo prostor

Klime Panasonic sodijo med najboljše klimatske naprave na trgu. Proizvajalec Panasonic je z več kot 30 leti izkušenj in prodajo v več kot 120 držav po celem svetu zagotovo eden največjih proizvajalcev sistemov za varčno in učinkovito hlajenje in ohlajanje. Panasonic ponuja svojim strankam raznovrstne inovativne rešitve oziroma izdelke, ki so tehnološko izpopolnjeni in uporabniku ter okolju prijazni. Klime Panasonic postavljajo standard za vse klimatske naprave na svetu. Če razmišljate o nakupu klime in ne veste, katero klimo kupiti, potem vam svetujemo, da razmislite o nakupu klime Panasonic. Nakup klime Panasonic se vam bo zagotovo izplačal, saj je delovanje klime brezhibno in učinkovito, sam priklop klime pa vzame le malo časa. Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajnem salonu, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri klime oziroma hladilno-ogrevalnega sistema za vaš dom ali poslovni prostor.

katero klimo panasonic kupiti

Ne veste, katero klimo kupiti?

Zavedamo se, da je nakup klime vse prej kot enostavno opravilo. Pred nakupom je namreč potrebno dobro premisliti, kaj potrebujete in kaj si želite. Če niste prepričani, katero klimo kupiti, je pravi odgovor za vas Panasonic. Omenjeni proizvajalec je razširjen po vsem svetu, zato njihovi mednarodni izdelki ne poznajo nobenih omejitev. Prepričani smo, da klime Panasonic ponujajo največje možno udobje, ki ga lahko dobite. Namenjene so tako ogrevanju kot tudi ohlajanju prostorov. Klime Panasonic so znane predvsem po svoji inovativni zasnovi, izredno visoki učinkovitosti in sistemih čiščenja, ki so zasnovani na individualni ravni. Omenjene klime so opremljene z naprednimi funkcijami in so enostavne za upravljanje. Določene modele lahko upravljate tudi preko vašega pametnega telefona. Če vas zanima delovanje klime ali kdo izvede priklop klime, potem vas vabimo, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Zakaj so klime Panasonic tako priljubljene?

Čeprav se velika večina ljudi odloča za nakup klime prav v poletnih mesecih, pa je pametno imeti klimo tudi v zimskem času. Sodobne klime, kakršne so klime Panasonic, poskrbijo tudi za ogrevanje prostora. In ne le to. Opremljene so z naprednimi sistemi za čiščenje zraka, zato ste lahko prepričani, da bo zrak v vašem prostoru popolnoma čist in prijeten. Vsi vemo, da je v bivalnih prostorih zrak onesnažen, saj je v njem prisotno veliko pršic, prahu, bakterij in virusov. S pomočjo klime lahko zrak učinkovito očistite in poskrbite za ustrezno temperaturo in vlago v prostoru. Velika prednost klim Panasonic je tudi nizka poraba električne energije, kar se bo poznalo predvsem v vaši denarnici, saj boste odslej plačevali manj za večje udobje bivanja. Prav zato sodijo Panasonic klime med najboljše klime na trgu. Še vedno ne veste, katero klimo kupiti?

nakup klime panasonic

Inovativne rešitve tudi za najbolj zahtevne okuse

V našem podjetju vam nudimo kar šest naprednih sistemov, ki ponujajo prijetno in udobno hlajenje in ogrevanje vašega doma: Stenske enote klime Panasonic VE Inverter + sistem za shranjevanje energije (napreden sistem je opremljen z enoto za shranjevanje energije, ki izkorišča funkciji neprekinjenega in hitrega ogrevanja; zaznavanje sončne svetlobe za največjo mero učinkovitosti in udobja; sistem čiščenja Nanoe-G, ki je izredno učinkovit pri odstranjevanju plesni, bakterij in virusov v zraku in na površini), Stenske enote ETHEREA Inverter (omogočeno je tudi upravljanje s pametnim telefonom; hlajenje z blagim sušenjem: tiho delovanje), Stenska enota tipa RE standardni inverter (omogoča velike energijske prihranke in ima veliko priključno razdaljo), Stenska enota tipa UE basic inverter (nova zasnova, ki ima tišje notranje enote, dolgo priključno razdaljo in omogoča velike energijske prihranke), Profesionalni stenski Inverter -20 °C (klima zasnovana za celodnevno delovanje vse dni v tednu; opremljena z izredno vzdržljivimi kotalnimi ležaji in dodatnimi tipali za cevi, ki preprečujejo zmrzovanje) in Sistem Free Multi (možnost povezave do pet notranjih enot z eno zunanjo enoto. Delovanje klime, ne glede na to, za kateri sistem oziroma model se odločite, je tiho, zanesljivo in zelo učinkovito. Pokličite nas in poskrbeli bomo tudi za priklop klimatske naprave na ustrezno mesto v vašem domu.

Nova generacija klim je opremljena s čistilcem zraka

Za vse je izredno pomembno, da je zrak v bivalnih prostorih čist. Sodobne in napredne klime proizvajalca Panasonic so opremljene z inovativnim filtrom Nanoe-G, ki očisti zrak, svoje površine in celo svojo notranjost. Svoje bivalne prostore boste lahko enostavno in hitro očistili kar s pomočjo klime. Uporaba nanotehnologije omogoča, da drobne škodljive mikroorganizme odstranite iz zraka, ki ga dihate. In ne le to. Klima je sposobna tudi delce, ki se nahajajo na pohištvu in ostalih površinah, učinkovito očistiti. Z omenjenim sistemom ste lahko popolnoma brez skrbi in lahko brezskrbno uživate v svežem in čistem zraku vašega bivalnega prostora. Če še vedno ne veste, katero klimatsko napravo kupiti, vam svetujemo, da nakup klima naprave opravite pri nas. Obiščite nas na sedežu podjetja in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

 

Morda ti bo všeč tudi...