Knjigovodstvo

Knjigovodstvo za samostojne podjetnike je lahko enostavno ali dvostavno. Vodenje poslovnih knjig po sistemu enostavnega knjigovodstva je možno za podjetnike, ki se najdejo znotraj sledečih pravih (ne smejo prekoračiti vsaj dveh):

  • povprečno število delavcev ne sme presegati tri,
  • letni prihodki so nižji od 50 tisoč evrov,
  • povprečna vrednost aktive ne sme presegati 25 tisoč evrov.

Računovodske storitve Za preostale podjetnike velja vodenje poslovnih knjig po sistemu dvostavnega knjigovodstva. Z računovodskim servisom R Faktura bo knjigovodstvo vedno opravljeno transparentno, hitro in zanesljivo. Nudimo vse vrste knjigovodstva, pa tudi davčno svetovanje ter kadrovsko in poslovno svetovanje. Naš davčni svetovalec vam bo pomagal pri vseh pomembnih dilemah in odločitvah. Obrnite se na nas za kvalitetno knjigovodstvo (tudi materialno knjigovodstvo) in davčno svetovanje. Z veseljem vam bomo pomagali do boljših poslovnih rezultatov.

 

Davčni svetovalec za boljšo donosnost podjetja

Računovodski servisDavčna zakonodaja se hitro spreminja in je lahko za laike zapletena in nerazumljiva. Naši strokovnjaki, davčni svetovalci, poskrbijo, da bodo vaše davčne obveznosti popolnoma optimizirane in čim nižje. Aktivno vam bomo pomagali vse leto in z vami načrtovali davčne strategije. Davčni svetovalec se bo poglobil v vaše poslovanje in spoznal posebnosti podjetja, da vam bo lahko kar najbolje pomagal. Ker se zavedamo, da podjetja stremijo k čim nižjim stroškom, bo za naše davčno svetovanje cenik zelo pošten in ugoden.

R Faktura davčno svetovanje je celovito in temelji na osebnem pristopu. K nam lahko pridete po nasvet že takoj ob ustanovitvi podjetja, da vam bo davčni svetovalec predlagal, kako optimalno izpolnjevati davčne obveznosti. Davčno svetovanje je prav tako pomembno kot kvalitetno knjigovodstvo, zato ga ne zanemarjajte. Z nami bo vodenje poslovnih knjig in izpolnjevanje davčnih obveznosti vedno v skladu z zakonodajo in pravili, a najbolj ugodno za vas. Kontaktirajte nas s svojim povpraševanjem in skupaj bomo našli najboljše rešitve. Vaš novi davčni svetovalec vas že pričakuje.

 

Zanesljivo knjigovodstvo in računovodske storitve

Kot specializiran računovodski servis lahko knjigovodstvo nudimo po bolj ugodnem ceniku, kot če bi ga samostojno izvajali v podjetju. Knjigovodstvo ureja podatke o poslovnih in finančnih uspehih poslovnega subjekta ter njegovo premoženjsko in finančno stanje. Zabeleženi podatki (izdani računi, bančni izpiski in drugo) se beležijo po času in vsebini in so zbrani v poslovni knjigi. Veliko vprašanj prinaša tudi materialno knjigovodstvo. To je še vedno ena temeljnih evidenc, ki se razlikuje glede na tip podjetja. Tudi materialno knjigovodstvo vam lahko ureja naš računovodski servis, da boste vi lahko delali brez skrbi.