Kolesarski dresi profesionalnih ekip za udobno vožnjo

Kolesarski center Jani Brajkovič, ki ima svoje prostore na Seidlovi ulici 18 v Novem mestu, se ukvarja s prodajo različnih vrst koles, ženskih, moških in otroških ter začetnih in profesionalnih, obenem pa nudimo kvalitetno kolesarsko opremo od čelad, rezervnih delov za kolesa do kolesarskih dresov profesionalnih ekip. Zavedamo se, da je izjemno pomembno, da se med vožnjo počutite udobno, zato vam nudimo pestro izbiro oblačil, med katerimi so izredno priljubljeni kolesarski dresi profesionalnih ekip, ki zagotavljajo idealno počutje za vožnjo tudi v slabših vremenskih razmerah. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu in veseli nas, da se stranke po nakupu kolesarskega dresa profesionalnih ekip in ostale kolesarske opreme z veseljem vračajo k nam, kar predstavlja našo kvaliteto. Ugodno lahko pri nas dobite kolesarske drese različnih ekip iz Slovenije in tujine, obenem pa imamo na voljo tako kolesarske drese z dolgimi rokavi kot kratkimi rokavi, tako da je izbira resnično pestra.

Kolesarski dresi profesionalnih ekip

Kolesarski dresi profesionalnih ekip različnih blagovnih znamk

Vsak kolesar ve, da je vožnja poleg dobrega kolesarja odvisna tudi od počutja le-tega, kar jim v veliki meri zagotavlja primerna obleka kot so kolesarski dresi, tako profesionalnih ekip, kot tisti navadni. V naši trgovini smo vam zagotovili ponudbo kolesarskih dresov profesionalnih ekip različnih blagovnih znamk, odvisno od vaših želja in prioritet. V kolikor boste večinoma vozili pozimi, vam priporočamo kvalitetne zimske kolesarske drese profesionalnih ekip, ki vas bodo greli v mrzlih mesecih, seveda pa imamo na voljo tudi poletne kolesarske drese profesionalnih ekip. Poleg kolesarskih dresov profesionalnih ekip lahko pri nas najdete tudi različne kolesarske hlače, majice z dolgimi rokavi in kratkimi, nogavice, kape in rokavice, tako da boste resnično primerno oblečeni za vožnjo s kolesom. Nudimo tako moške kot ženske kolesarske drese profesionalnih ekip, nekaj dresov pa imamo tudi otroških. Prepričani smo, da boste navdušeni nad ceno kolesarskih dresov profesionalnih ekip, saj je cena za takšno kakovost izjemno majhna.

Kolesarski dresi profesionalnih ekip – Castelli zagotavlja trpežnost in kakovost

Omenili smo že, da imamo na voljo veliko različnih blagovnih znamk kolesarskih dresov profesionalnih ekip, a vsekakor moramo eno še posebej poudariti. Castelli, italijanska blagovna znamka kolesarskih dresov profesionalnih ekip je ena najbolj prepoznavnih znamk v svetu profesionalnega kolesarstva in jo lahko vidite na vseh velikih dirkah kot so Tour De France, Vuelta in Giro D italia. Vsi kolesarski dresi profesionalnih ekip znamke Castelli so narejeni iz trpežnih, kvalitetnih in lahkih materialov, ki vpijajo vlago, zadržujejo toploto v zimskih mesecih in omogoča izredno udobje med vožnjo, tako da se lahko posvetite zgolj vožnji. Kvaliteten kolesarski dres bo poleg udobja in užitka v vožnji zagotovil tudi varnost. Izbirate lahko med kratkimi in dolgimi rokavi kolesarskih dresov Castelli, ki jih nosijo profesionalne ekipe, obenem pa imamo na voljo tudi otroške drese, s katerimi se bodo vaši najmlajši lahko poistovetili z najljubšimi profesionalnimi kolesarji. Obiščite nas v naši trgovini in si ugodno zagotovite kvalitetne kolesarske drese.

kolesarski dresi ugodno

Ugodno – kolesarski dresi in ostala kolesarska oprema

V kolesarskem centru JB lahko poleg kolesarskih dresov profesionalnih ekip izbirate tudi med navadnimi kolesarskimi dresi in majicami, ostalimi oblačili kot so hlače, traki in rokavice ter dodatno opremo za različne vrste koles od gorskih do mestnih in cestnih. Prepričani smo, da boste z našimi izdelki izjemno zadovoljni, obenem pa vam zagotavljamo izjemno nizke cene tako kolesarskih dresov, kot tudi ostale dodatne opreme. Imamo pestro izbiro dodatne opreme od otroških sedežev za najmlajše, prtljažnikov, torbic in transportnih torb za tiste, ki si s kolesom želite potovati pa vse do svetil in orodja. Ponosni smo, da večkrat slišimo da so pri nas kolesarski dresi in oprema na voljo izredno ugodno, obenem pa zagotavljamo odlično kakovost, ki podaljša življenjsko dobo oblačil in opreme ter zagotavlja izjemno varnost, ki je najbolj pomembna. V kolikor imate glede kolesarskih dresov, tako profesionalnih ekip kot navadnih kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate po elektronski pošti ali telefonu ter se oglasite v našem kolesarskem centru.

Kolesarski dresi profesionalnih ekip, servis koles in BodyGeometry Fit tehnologija

Gorska in cestna, mestna ter freestyle kolesa ter kvalitetna kolesarska oprema kot so kolesarski dresi profesionalnih ekip zagotavljajo izjemno kakovost in uživanje ob vožnji s kolesom. Za vse, ki se ukvarjate s kolesarstvom nudimo v našem kolesarskem centru kvaliteten servis, ki je nujen, v kolikor želite, da bo vaše kolo ohranilo kondicijo in bo pripravljeno na vse napore, obenem pa zagotavljalo varnost. Za tiste, ki kolesarjenja ne vidite zgolj kot sprostitev v naravi, ampak želite iz sebe iztisniti maksimum, smo vam v sodelovanju z različnimi doktorji in Boulder centrom za športno medicino razvili obsežno filozofijo, ki je izdelana, da pomaga kolesarjem voziti hitreje, dlje in bolj udobno, obenem pa zmanjša poškodbe. Strokovnjaki z uporabo podatkov iz fizičnega pregleda optimizirajo kolo, ki se kar najbolj ujema z vašim profilom. Prepričani smo, da vas bo tehnologoija navdušila. Mi smo pravi naslov za vas v Sloveniji, ne glede na to, ali vas zanimajo ugodni kolesarski dresi, kolesa ali dodatna oprema.

Morda ti bo všeč tudi...