Komarniki / cenik

Komarniki prijaznega cenika so na voljo pri podjetju Akrol. Nudimo odlično zaščito pred mrčesom, ki jo lahko namestite tako na okna kot na vrata. Izdelujemo komarnike za vse vrste oken, tudi za strešna okna. Cena bo ugodna, kvaliteta pa vrhunska.

Izbirate lahko med rolo ali fiksnimi komarniki. Cena je odvisna od modela, a vedno poštena do stranke. Naši komarniki za vrata in okna vas bodo za vedno rešili komarjev in drugega nadležnega mrčesa ter vaše bivanje naredili veliko prijetnejše. Kontaktirajte nas in preverite naš cenik.

Komarniki za okna: cenik odličen tudi za strešna okna

komarniki cenikKomarniki so danes priljubljena, verjetno kar najbolj pogosta izbira za zaščito proti mrčesu, a nekatere skrbi, če je možna izdelava za strešna okna. Ker gre za posebna okna, kjer običajni rolo komarniki niso primerni, stranke skrbi nekoliko dražji cenik in zahtevnost montaže. Pri Akrolu se z vsemi temi dilemami več kot uspešno spopadamo, kar lahko potrdijo številne zadovoljne stranke. Izdelujemo komarnike za strešna okna po meri, ki jih bomo natančno prilagodili vašim oknom. Montaža je lahko zelo hitra, prav tako pa je enostavno vzdrževanje. Cenik za takšen fiksni komarnik je nadvse konkurenčen. Zagotavljamo torej, da pri naših komarnikih za okna cena, tudi če gre za strešna okna, ne bo previsoka.

Za običajna okna pa so običajna izbira tako imenovani rolo komarniki. Lahko si izberete samostojne rolo komarnike ali pa integrirane v roletno omarico. Komarnike na poteg po prijaznih cenah je možno namestiti tako na površino zidu kot na okenski okvir. Za komarnik si lahko izberete tudi barvni ton, ki vam ustreza.

Naši fiksni komarniki so zelo vzdržljivi in odporni na vse vremenske vplive. Omogočajo odličen pretok zraka. Delujejo na klipsni sistem in je mogoče enostavno sneti. Za cenik za fiksne komarnike nas le pokličite in uredili bomo najboljšo ceno.

Izvrstni komarniki za vrata po najboljši ceni

komarniki cenaČe bi radi popolno zaščito, se odločite tudi za komarnike za vrata. Poznamo različne modele: vrata komarnik na tečaj, drsni sistem vrat in plise komarnik za vrata. Akrol komarniki nudijo zanesljivo in dolgotrajno zaščito, cenik pa vam olajša odločitev, saj nudimo cene, ki so izjemno konkurenčne. Tudi zahtevni kupci nas zaupajo, in to že več kot 20 let. Glede na prostor, ki ga imate na voljo, se odločite za vrsto komarnika za vrata. Vrata za ožje odprtine bodo primerna za plise komarnik, drsni komarniki bomo odlični za panoramske stene in druge drsne sisteme vrat, za klasična vrata se lahko odločite kar za namestitev na tečaj. Karkoli boste že izbrali, cena bo ugodna. Kontaktirajte nas za točen cenik.

Morda ti bo všeč tudi...