Komarniki za okna: cenik

komarniki za okna cenaKomarniki za okna prijaznega cenika in vrhunske kvalitete so na voljo pri podjetju Akrol. Že več kot 20 let navdušujemo tudi najbolj zahtevne kupce, saj vse delo opravimo sami in za njim tudi stojimo. Obvladamo izdelavo različnih komarnikov, ki so primerni za vse modele oken, tudi za strešna okna. Izbirate lahko med priljubljenimi rolo komarniki za okna in fiksnimi komarniki za okna. Cenik bo konkurenčen v vsakem primeru, kvaliteta pa vrhunska.

Rolo komarniki za okna po odlični ceni

Rolo komarniki za okna oziroma rolete s komarniki so zelo praktične in enostavne za uporabo. Lahko izberete samostojne rolo komarnike za okna ali pa takšne, ki so integrirani v roletno omarico. Komarnike na poteg po prijaznem ceniku je možno namestiti tako na okenski okvir kot na površino zidu. V omarici se komarnik navija po vodilih, v katere je vstavljena ščetka, ki skrbi za gladko navijanje.

Rolo komarniki za okna so narejeni iz UV stabilizirane mreže s steklenimi vlakni. Za svoj rolo komarnik si lahko izberete tudi barvni ton po RAL lestvici, ki vam ustreza. Vedno se trudimo maksimalno prilagoditi željam naših strank. Preverite, kakšna je naša ugodna cena in nas pokličite še danes, da vam predstavimo cenik.

komarniki za okna cenikFiksni komarniki, tudi za strešna okna

Tudi za fiksne komarnike za okna bo cenik konkurenčen. Njihova namestitev in snemanje bosta s klipsnim sistemom nadvse enostavna, tako da na oknu ne rabijo biti vse leto. Fiksni komarnik za okna je zelo odporen na zunanje vremenske vplive, poleg tega pa omogoča zelo dober pretok zraka. Z boljšo kvaliteto zraka bo tudi bivanje bolj kvalitetno, h čemur vedno stremimo. Komarnik je sestavljen je iz plastificirane mreže iz steklenih vlaken, ki so skoraj nevidna in ne bo motila pogleda.

Komarniki so danes nepogrešljivi, saj predstavljajo trajn in učinkovito zaščito, sodobna izdelava pa tudi dobro ceno. A mnoge še vedno skrbi, kako bi komarnike namontirali na strešna okna. Ker gre za posebna okna, kjer običajni rolo komarniki niso primerni, ljudi skrbi dražji cenik in zahtevnost montaže. Pri Akrolu vse te dileme uspešno rešujemo. Izdelujemo fiksne komarnike za strešna okna po meri, ki se bodo natančno prilagodili vašim oknom. Z nami bo montaža bo hitra, vzdrževanje in čiščenje pa zelo enostavno. Cenik za takšen fiksni komarnik bo prav tako prijazen, saj smo pri Akrolu vedno pošteni do stranke. Obljubljamo vam torej, da pri naših komarnikih za okna cena, tudi ko gre za strešna okna, ne bo previsoka.

Morda ti bo všeč tudi...