Kombinirani štedilniki

štedilnik na drva s steklokeramično ploščoKombinirani štedilniki, kot že samo ime pove, so štedilniki, kjer je možna kombinacija plinskega, električnega, steklokeramičnega in indukcijskega štedilnika ter štedilnika na drva oziroma trda goriva. Proizvodnja podjetja Štedilniki Furlan zajema tudi izdelavo kombiniranih štedilnikov. Vse modele kombiniranih štedilnikov izdelujemo po naročilu in se lahko brez težav prilagodimo meram kuhinje. Nudimo vam standardno opremo ali po želji naročnika. Prav tako vam lahko kombiniran štedilnik obložimo s keramičnimi ploščicami, če boste tako želeli. Potrebujete moderni štedilnik na drva? Štedilnik na drva s steklokeramično ploščo je prav takšen. Tudi takšnega vam lahko izdelamo po ugodni ceni. Najcenejši štedilnik na drva ni vedno tudi najbolj kvaliteten, v našem primeru pa to zagotovo ne drži, kajti ponujamo vam najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Potrebujete tudi peč na drva? Štedilnik lahko tudi prijetno ogreje vaš prostor. Če se zanimate za nakup in vgradnjo kombiniranega štedilnika, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Veselimo pa se tudi vašega obiska v našem podjetju, kjer si lahko kombinirane štedilnike na drva in peči tudi ogledate.

Štedilnik na drva s steklokeramično ploščo – tradicija in sodobnost združena v eno

V podjetju Štedilniki Furlan se že od leta 1929 ukvarjamo z izdelavo štedilnikov. Pri svojem delu posebno pozornost posvečamo prav kvaliteti, naši izdelki pa so tudi tehnično izpopolnjeni in estetsko dovršeni. Med drugim lahko pri nas dobite tudi kombiniran štedilnik na drva s steklokeramično ploščo. Ta moderni štedilnik na drva v sebi združuje tradicijo in preteklost ter sodobnost. Če se odločite za nakup kombiniranega štedilnika na drva s steklokeramično ploščo pri nas, bomo poskrbeli, da bo storitev popolna: od svetovanja, izdelave štedilnika, ustrezne in natančne montaže pa vse do servisa. V naši ponudbi kombiniranih štedilnikov boste našli: kombiniran štedilnik brez pečice na trdo gorivo, s pečico na trdo gorivo, kotni štedilnik brez pečice na trdo gorivo ter kotni s pečico na trdo gorivo. Ne glede na to, katerega boste izbrali, zagotavljamo vam, da boste z njim več kot zadovoljni. Naši štedilniki združujejo varno in prijetno okolje, bolj zdrav način pripravljanja hrane ter toplino in domačnost v vašem domu. Izbira našega kombiniranega štedilnika je lahko prvi korak k bolj zdravemu in polnejšemu življenju.

Kombinirani štedilniki
Najboljši in najcenejši štedilnik na drva je lahko vaš!

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi vse informacije o kombiniranih štedilnikih in ostalih izdelkih. Vas zanima morda tudi peč na drva? Štedilnik na drva bo poskrbel, da bo v vašem prostoru prijetno toplo. Pošljite nam povpraševanje ali pa si oglejte naše izdelke v spletnih dokumentih in katalogih.

Morda ti bo všeč tudi...