V kopalnice ljudje zjutraj vstopijo najprej in tam zaključijo dan

Kopalnica je prostor, kjer ljudje začnejo dan in ga zvečer zaključijo. Zato je pomembno, da vas zjutraj navda s pozitivno energijo in da zvečer pred spanjem deluje pomirjevalno. V kopalnici se morate počutiti dobro, saj tam preživite veliko časa. Poleg opreme za kopalnico kot so kabine za tuširanje, kadi, bideji, toaletne školjke in drugo, so pomembni primerni dodatki za kopalnico, ki naj bodo funkcionalni in naj dobro služijo svojemu namenu. V naši ponudbi boste našli dodatke za kopalnico, ki ji bodo dali pridih domačnosti ali pa bodo vaši moderni kopalnici nudili estetsko dovršenost in jo popestrili s svojo ličnostjo. Šele ko začnete razmišljati in izbirati opremo vidite, da poleg omaric za kopalnico potrebujete tudi veliko dodatkov za kopalnico brez katerih pravzaprav ne gre in so nujni. V kopalnici nujno potrebujete držalo za brisače, nosilec toaletnega papirja, koš za smeti, milnik, lonček za zobne ščetke in druge nepogrešljive stvari. Okrogle minimalistične ali ostre pravokotne oblike modernih dodatkov za kopalnico bodo vašo kopalnico naredile edinstveno in privlačno za oko.

Kopalnice

Omarice za kopalnico po meri s pomočjo izrisa kopalnic

Omarice za kopalnico bodo pripomogle, da bo njen videz popoln, kopalnica pa bo dobro služila svojemu namenu. Kopalniško pohištvo lahko izberete v prodajnem salonu ali pa ga naročite po meri. Za popoln izris kopalnic boste potrebovali natančne mere oz. dimenzije prostora. Potrebno je vedeti kje so priključki za vodo, električni priključki, postavitev oken in podobno. To so podatki, ki so nujni za izris kopalnic, saj boste le tako lahko v prostor postavili omarice za kopalnico poleg umivalnika, kadi, toaletne školjke in preizkusili kako se bodo v prostor podali dodatki za kopalnico. Ko razmišljate o opremi kopalnice se ustavite tudi pri razsvetljavi. V prostor lahko vključite čudovite viseče luči ali luči na ogledalu, lahko pa razsvetljavo kombinirate z omaricami za kopalnico. V veliko pomoč vam bo izris kopalnice, saj lahko preizkusite več možnosti in se lažje odločite za pravo.

Dodatki za kopalnico

Armature za kopalnico sodijo med najpomembnejše dodatke za kopalnico

Pri nakupu armature za kopalnico je izredno pomembno, da se odločite za kakovost, saj z nizko ceno kvaliteta ni vedno zajamčena. Armature za kopalnico morajo nuditi določeno udobje uporabnikom in zajamčeno dolgo življenjsko dobo. Različne moderne linije armatur za kopalnico za kadi in umivalnike med katerimi lahko izbirate, bodo vaš prostor dopolnile in ji dale končen videz. Kljub visoki kakovosti je njihova cena ugodna in dostopna za vsak žep, nudimo pa vam tudi večletno garancijo.

Morda ti bo všeč tudi...