Kovinska omara

Kovinske omare predstavljajo najboljšo rešitev, kadar si želimo brezhibne urejenosti, pospravljenosti in preglednosti ter prihranka s prostorom v pisarnah in arhivih. Zagotavljajo nam primeren prostor za shranjevanje vseh vrst dokumentov, zato so v poslovnih prostorih nepogrešljive, s svojo funkcionalnostjo pa bodo kovinske omarice poskrbele za boljšo preglednost, enostavnejše pospravljanje in iskanje določenega dokumenta ter posledično tudi za bolj prijetno delovno okolje. Kako izbrati kovinsko omaro za dokumente, je odvisno od tega, koliko prostora imamo na voljo, koliko dokumentov je potrebno varno shraniti in kakšnega dizajna si želimo. V kolikor bo kovinska omara stala v prostoru, ki ga uporabljamo kot arhiv, njena zunanjost ni tako zelo pomembna, če pa jo želimo uporabiti v pisarni, v katero velikokrat vstopijo tudi poslovni partnerji, pa moramo pomisliti tudi na njen videz. Preden se odločimo za nakup, premislimo, kako prostorna naj bo kovinska omarica, ali potrebujemo police ali nam bolj ustrezajo predali in ali je mogoče police nastaviti na določeno višino. Prav tako naj bo omarica za arhiv izdelana iz kvalitetnega materiala (najboljša izbira so trpežne kovinske omare). Da bi sklenili končno odločitev, bo morda potrebna pomoč prodajalca z izkušnjami, vendar tudi to zaposlenim v podjetju Zak ne predstavlja težave, saj vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri kovinske omare.

Katere so prednosti omarice z drsnimi vrati?

Kovinske omare so na voljo v različnih izvedbah, od posameznika pa je odvisno, kateri model bo izbral. Izbiramo lahko med omaricami z eno in dvokrilnimi vrati, z rolo vrati in z drsnimi vrati. Drsna vrata uporabniku prinašajo kar nekaj prednosti, v prvi vrsti pa prispevajo k dodatnemu prihranku prostora, saj se ne odpirajo navzven. Takšna vrata so zelo praktična rešitev na tistih mestih, kjer je potreben dober izkoristek prostora, zlasti v manjših pisarniških in arhivskih prostorih. Tako hitro in enostavno prihranimo z odpiralno površino, kar za klasična vrata s klasičnim načinom odpiranja navzven ne moremo trditi. Zahvaljujoč drsnim vratom je mogoče kovinske omare namestiti tik ob vrata,  kadar smo omejeni s prostorom in nam le-ta ne omogoča drugačnega načina postavitve. Odpiranje drsnih vrat je praktično neslišno in povsem enostavno ter nemoteče, zato lahko rečemo, da so drsna vrata na kovinskih omaricah ena izmed elegantnejših rešitev za pisarne, saj se bodo z lahkoto vklopila v ambient prostora. Kovinske omare z drsnimi vrati tako predstavljajo idealno rešitev za vse manjše prostore, kljub temu pa so funkcionalne in imajo estetski izgled, večina pa jih ima tudi police, ki so nastavljive po višini. Običajno je na voljo ena standardna barva (klasična siva), po naročilu pa je mogoče izdelati tudi kovinske omarice v želeni barvi stranke. V primeru prostorske stiske so odlična izbira tudi kovinske omare z rolo vrati, ki ponujajo eleganten izgled, obenem pa jih odlikuje izjemna funkcionalnost. Zaklepanje poteka s cilindrično ključavnico, zato je shranjevanje dokumentov povsem varno. Na voljo imamo možnost nadgradnje z dodatno omarico.

Kdaj izbrati kovinske omare z eno ali dvokrilnimi vrati?

Trpežne kovinske omare z eno ali dvokrilnimi vrati so primerne za tiste vrste prostorov, v katerih se ne srečujemo s prostorsko stisko. Idealne so za shranjevanje registratorjev in druge dokumentacije. Izbiramo lahko med različnimi višinami, širinami in številom polic, poleg tega pa so police nastavljive po višini in so zato izjemno močne (odvisno od modela zmorejo tudi obremenitev do 40 kg ali z dodatno opcijo do 80 kg na eno polico). Dimenzije omarice so prilagojene pisarniškim potrebam. Po predhodnem dogovoru v podjetju Zak z velikim veseljem ustrežemo našim strankam z izdelavo kovinskih omar z dimenzijami po meri, prilagodimo pa se lahko tudi pri izbiri barve kovinske omare.

Kam po kovinsko omaro za v pisarno ali arhiv?

V podjetju Zak se uspešno že od leta 1991 trudijo zagotavljati kar najbolj celostno ponudbo kovinske poslovne opreme, ki zajema področja varovanja in arhiviranja, dnevnega shranjevanja dokumentacije in drugih medijev. Naše rešitve so primerne za čisto vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije, zato smo prepričani, da boste pri nas našli primerno, varno in trpežno omarico za shranjevanje za čisto vsak prostor. Že vrsto let našim strankam nudimo le najbolj kompletno ponudbo vrhunske poslovne opreme in dodatnega pribora za pisarniško opremo. Večino opreme imamo stalno na zalogi, za preostalo opremo pa zagotavljamo zelo kratke dobavne roke. V kolikor vam v pisarni ali arhivu primanjkuje prostora za shranjevanje ali pa se je vaš način shranjevanja izkazal kot nepraktičen, pokukajte na našo spletno stran in si oglejte najboljše možne rešitve na področju shranjevanja dokumentov. Naše kovinske omare bodo presegle vsa vaša pričakovanja!

Morda ti bo všeč tudi...