Kuhinje po elementih

3d izrisZa nakup nove kuhinje po elementih se boste lažje odločili, če si jo boste najprej ogledali v 3d izrisu. Z našim računalniškim programom za 3d izris kuhinj po elementih, si jo lahko sestavite po svojih idejah sami doma ali pa vam pri 3d izrisu elementov pomagajo naši uslužbenci. Storitev 3d izris kuhinje po elementih na vašem domu, ekskluzivno nudimo edini v Sloveniji. Na naši spletni strani najdete obrazec za 3d izris, ki ga izpolnite in nam ga pošljete. Na podlagi izpolnjenega obrazca boste prejeli neobvezujoč klic, ki vodi do termina za brezplačen 3d izris. Dogovorili se bomo kje bomo 3d izris kuhinje po elementih opravili in kdaj bi vam termin za 3d izris najbolj ustrezal. S 3d izrisom kuhinje po elementih lahko vidite kako vaše ideje izgledajo v virtualnem svetu. S 3d izrisom lahko sestavljate kuhinje po elementih pa naj bodo to male funkcionalne kuhinje po elementih ali luksuzne kuhinje po meri. Kuhinje po elementih se sestavljajo glede na razpoložljivi prostor in glede na željene gospodinjske aparate. Pri malih funkcionalnih kuhinjah po elementih je izraba prostora ključnega pomena, saj je treba vse skrbno načrtovati, da je kuhinja po elementih estetska in kar je še bolj pomembno funkionalna. Ravno pri malih funkcionalnih kuhinjah po elementih pride 3d izris najbolj v poštev. Pri večjih luksuznih kuhinjah po meri imamo na razpolago več prostora, zato lahko realizirate še več idej. Še vedno je smiselno uporabiti 3d izris, za dobro razporeditev elementov, da pridobimo na funkcionalnosti, obdrži pa se estetski videz. 3d izris ponuja realno sliko posameznih elementov, ki tvorijo celoto. 3d izris po elementih je najboljša odločitev.

Male funkionalne kuhinje

ideje za kuhinjeMale funkcionalne kuhinje po elementih ali že sestavljene so primerne za majhne prostore, kjer mora biti čimboljše izkoriščen vsak razpoložljivi kotiček. Najlažje sestavimo malo funkcionalno kuhinjo po elementih s 3d izrisom, ki ga najdete na naši spletni strani. Malo funkcionalno kuhinjo po elementih ali sestavljeno si lahko virtualno ustvarite sami doma s 3d izrisom ali pa vam jo pomagamo ustvariti s 3d izrisom v našem salonu. Male funkcionalne kuhinje po elementih imajo lahko moderen ali podeželski videz ali pa sestavite masivno kuhinjo po elementih. Vaše ideje lahko s 3d izrisom prenesemo v virtualno sliko kar olajša kombiniranje elementov. Elementi so tako bolj smiselno in lepše razporejeni. Maksimalna funkcionalnost elementov je zagotovljena.

Luksuzne kuhinje po meri

Luksuzne kuhinje po meri se od običajnih razlikujejo v kakovosti in po mnogih inovacijah. Med njimi so kuhinjski elementi, ki se odpirajo na dotik. Odpiranje in zapiranje omaric in predalov je zato neslišno. Luksuzne kuhinje imajo tudi zelo prostorne predale ter steklene predale, ki so zelo pregledni.

Morda ti bo všeč tudi...