Laserski rezalnik

Laserski rezalnik – razširjena naprava za laserski razrez pločevine (Ljubljana)

Laserski rezalnik (tudi laserski stroj) je razširjena naprava za laserski razrez pločevine, ki ne manjka niti v podjetju Skitti d.o.o. Ljubljana, kjer opravljamo vse vrste kovinostrugarskih in ključavničarskih del. S sodobnim laserskim rezalnikom vam lahko razrežemo različne vrste pločevine. Laserski razrez pločevine v Skitti Ljubljana je primeren za različen spekter materialov; od železa in aluminija do inoxa. Za vas režemo železo od 0,5 do 20 mm, inox od 0,5 do 12 mm in aluminij od 0,5 do 8 mm.
Laserski rezalnik se uporablja povsod, kjer je potreben laserski izrez pločevine ali lasersko graviranje kovin. To vključuje gradnjo z jeklom, izdelavo strojev in izdelavo napeljav in orodij. Z laserskim rezalnikom lahko izrežemo zelo kompleksne oblike. Na primer: z laserjem se proizvaja majhne zobnike iz jekla. Posebne odprtine za prezračevanje se prav tako lahko proizvedejo z laserskim rezanjem. S temi napravami lahko režemo jeklo, ki je debelo do 40 mm, nerjaveče jeklo do 50mm in aluminij debel do 25mm. Stroj za lasersko graviranje lahko kovino gravira brez rezanja.

laserski razrez pločevine ljubljana

Laserski rezalnik – laser najpomembnejši element

Najpomembnejši element laserskega rezalnika je vir laserja, ki vodi laser in obdelovalno glavo, ki vsebuje optiko ki osredotoča laser. Ti elementi vsebujejo različna ogledala ki pomagajo pri vodenju laserja. Bistvena prednost, ki jo prinaša laserski rezalnik, je kakovostna, natančna, hitra, ekonomična in cenovno ugodna izvedba. Obseg montaže se lahko precej zmanjša, dodatno varjenje pa ni več nujno potrebno. Da je razrez aluminija z laserjem kar najbolj kakovosten in natančen, skrbi računalniško vodenje, ki tudi pri popolnoma avtomatiziranem delovanju ne dovoljuje odstopanja za več kot 0,1 milimeter. Avtomatiziran proces laserskega razreza zmanjšuje količino odpadnega materiala in ne povzroča dodatnega hrupa, kar ugodno zmanjšuje tudi negativne vplive na okolje.

Cevni laserski rezalnik za razrez cevi in profilov

Cevni laserski rezalnik predstavlja najsodobnejšo tehnološko rešitev za laserski razrez cevi in profilov. Omogoča izredno hitro in natančno izdelavo izdelkov z izjemno ponovljivostjo. Cevni laserski rezlnik z eno samo operacijo nadomesti več klasičnih metod obdelave cevi in profilov, hkrati pa omogoča tudi nove konstrukcijske rešitve, katere z dosedanjimi tehnološkimi obdelavami sploh niso bile možne.

Vas zanima kakovosten in ugoden laserski razrez pločevine? Potem obiščite Skitti d.o.o. Ljubljana.

laserski stroj
Vabljeni.

Morda ti bo všeč tudi...